CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Trenbol 100, 100mg/ml (10ml vial), Genesis

Trenbol 100

100mg/ml (10ml vial)
Genesis
|
50.00 €

Hoeveelheid :   

trenbolonacetaat

Trenbolonacetaat of trenbolon A is een droomgeneesmiddel voor bodybuilders. Het is een anabool medicijn dat kan worden geïnjecteerd of als pillen kan worden ingenomen. Het zou drie keer krachtiger zijn dan testosteron en wordt niet gearomatiseerd zoals andere steroïden. Trenbolonacetaat is een krachtige injecteerbare steroïde die door veel bodybuilders wordt beschouwd als een van de grootste anabole steroïden die momenteel op de markt is.

Het heeft een extreme metabole versterker en wordt voor alle doeleinden gebruikt; het is een van de beste ophopende steroïden die de beschikbare grootte en sterkte bevordert, en de enorme snij- en conditionerende eigenschappen zijn ongeëvenaard. In feite zou u tal van andere anabole steroïden samen kunnen stapelen en nog steeds niet het niveau van kracht bereiken in trenbolon. Tijdens de snijfase is er momenteel geen anabole steroïde op de markt die even voordelig, krachtig of waardevol is als trenbolon.

Trenbolon werd oorspronkelijk geproduceerd door Negma Laboratories, Frankrijk, onder de naam Parabolan, maar werd in 1997 stopgezet. Trenbolon is gewoon een gemodificeerde vorm van het Nandrolon-hormoon dat het in dezelfde categorie plaatst als Deca-Durabolin, maar vanwege zijn enorme voordelen voor bodybuilders, is trenbolon misschien wel de meest gewilde injecteerbare steroïde op de markt.

Het heeft een actieve halfwaardetijd van 48 tot iets minder dan 72 uur en is een vrij snelwerkende steroïde, dus injecties moeten vaak plaatsvinden om stabiele bloedspiegels te behouden.

Trenbolonacetaat zal de eiwitsynthese en stikstofretentie in het spierweefsel aanzienlijk verbeteren, waardoor een geschikte hoeveelheid eiwit moet worden geconsumeerd voor een maximaal gunstig effect. Trenbolon aromatiseert helemaal niet, wat de reden is dat overtollig vasthouden van water onmogelijk is met deze steroïde. Echter, zoals elk ander sterk androgeen hormoon, omvatten bijwerkingen gynaecomastie, acne, versneld haarverlies, in feite kan trenbolon een van de onvriendelijkste steroïden zijn voor haarverlies. Het kan ook een sterke, negatieve invloed hebben op cholesterol, dus een cholesterolvriendelijk dieet is absoluut noodzakelijk. Ook onderdrukt trenbolon het natuurlijke testosteronniveau van het lichaam aanzienlijk en kan het in extreem hoge doses angst, slapeloosheid, nachtelijk zweten en een snelle hartslag veroorzaken.

dosering van trenbolonacetaat

Aanbevolen dosering: Per dag moet vijfendertig tot vijfenzeventig milligram Trenbolone worden ingenomen en dit bedrag moet worden verdeeld in twee tot vier doses. Voor bodybuilders is de aanbevolen hoeveelheid 75 milligram per dag. Het kan met of zonder maaltijden worden ingenomen. Trenbolonacetaat is niet geschikt voor vrouwen.

voordelen van trenbolonacetaat

Dit medicijn is een zeer krachtig androgeen en heeft veel voordelen voor bodybuilders:

 • Bevordert spiergroei: het is het beste medicijn om spiergroei, kracht en spiermassa te bevorderen. Gebruikers hebben in korte tijd een "enorme toename" van spieren ervaren
 • Vermogen om mensen naar buiten te leunen
 • Veroorzaakt geen opgeblazen gevoel
 • Verhoging van kracht
 • Verhardt het lichaam
 • Veilig medicijn: in vergelijking met andere prestatieverhogende medicijnen is trenbolon A veel veiliger en heeft het minder bijwerkingen
 • Bevordert de aanmaak van rode bloedcellen
 • Maakt snel herstel van blessures mogelijk
 • Efficiëntie: er wordt gezegd dat het snel resultaten oplevert

bijwerkingen van trenbolonacetaat

Voor sommige mensen kunnen de bijwerkingen van dit medicijn zo hard zijn dat ze het gebruik ervan moeten staken. Vaak voorkomende bijwerkingen zijn:

 • Huidproblemen: Het kan roodheid, irritatie, netelroos of zwelling veroorzaken
 • Verstoorde slaapgewoonten: trenbolonacetaat kan de slaapgewoonten beïnvloeden. Het kan zelfs slapeloosheid veroorzaken
 • Cardiovasculaire problemen: het veroorzaakt hoge bloeddruk, wat leidt tot veel hart- en vaatziekten

Desalniettemin gebruiken veel succesvolle bodybuilders dit krachtige medicijn ondanks de bijwerkingen alleen omdat het de spierkracht aanzienlijk kan verbeteren.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!