CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Trenabol Enanthate, 200mg/ml (10 amp), British Dragon

Trenabol Enanthate

200mg/ml (10 amp)
British Dragon
|
58.00 €

Hoeveelheid :   

trenbolon enanthate

Trenbolon is de krachtigste injecteerbare steroïde die de mens kent en staat bekend als het meest effectieve medicijn voor lichaamssamenstelling en krachttoename. Hoewel het uitsluitend wordt verkocht als een geneesmiddel voor dierenartsen, wordt het door de zogenaamde "wellnesscentra" legaal verkocht voor menselijke consumptie. Waarom? Omdat het werkt en daardoor heel goed verkoopt op de zwarte markt. Er gaat niets boven Tren, en het gebruik ervan is ongetwijfeld wijdverbreid onder powerlifters van elite-niveau die hun lichaam tot het uiterste duwen in de hoop succes te boeken op het platform.

Dat zou voorlopig genoeg hype over Tren moeten zijn. Wat is het nou? Trenbolone is een 19-nortestosteron (19-nor) anabole steroïde die structureel een gemodificeerde versie van Nanodrolone is. De binding aan de androgeenreceptor is veel sterker dan die van zijn tegenhanger en aromatiseert niet naar oestrogeen. Tren is 5 keer zo androgeen als testosteron, terwijl het ook 5 keer zo anabool is. Trenbolon is misschien wel het krachtigste medicijn dat een krachtsporter gedurende 8-10 weken kan gebruiken, terwijl het resultaten oplevert die de mogelijkheden van testosteron alleen overtreffen. Trenbolon is ook uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt als een verbinding voor gewichtstoename en spiermassa, of voor het op dieet zijn en het behouden van vetvrije massa. Tren is eigenlijk zo krachtig dat je er door het te gebruiken letterlijk lichaamsvet mee kunt verbranden en tegelijkertijd vetvrije massa kunt krijgen - iets wat atleten met trainingservaring meestal onmogelijk kunnen bereiken. Als je ooit hebt gezien dat een powerlifter van wereldklasse een gewichtsdaling heeft ondergaan en op de een of andere manier nog sterker wordt, kun je er zeker van zijn dat Trenbolone wordt gebruikt als onderdeel van hun stapel. Er gaat niets boven, geen enkele.

acetaat versus enanthaat

Over Ace gesproken, laten we de twee meest bekende varianten van trenbolon bespreken, wat simpelweg de esterbinding is die ermee wordt gebruikt: trenbolonacetaat en trenbolon ENANTAAT. De Ace-versie werkt snel en moet om de dag worden geïnjecteerd. De meeste competitieve atleten die Tren Ace hebben gebruikt, zullen u aanraden om het zelfs dagelijks toe te dienen, om beter te helpen de stabiele bloedspiegels ervan meer te behouden dan slechts om de 2 dagen. Enanthate volgt hetzelfde patroon als Testosteron Enanthate en werkt veel langzamer met slechts twee keer per week te injecteren. Dit gezegd hebbende, zal bijna elke powerlifter voorstellen dat je Acetate gebruikt in plaats van Enanthate en ik ben het eens met het aanbevelen van Ace over Enanthate. Als u een nieuwe gebruiker bent en niet zeker weet of u de potentieel sterke bijwerkingen van Tren kunt verdragen, zal het langer duren voordat het medicijn met Enanthate uit uw systeem verdwijnt in plaats van Acetaat te hebben gebruikt. Dat is 2 weken slapeloosheid, nachtelijk zweten en krampen, in tegenstelling tot slechts 2-3 dagen bijwerkingen als u daarvoor vatbaar bent. Hoewel deze bijwerkingen niet zo prominent zijn bij het gebruik van een redelijke dosis Tren, weet u nooit hoe u op een medicijn zult reageren totdat u het voor de eerste keer daadwerkelijk gebruikt. Om die reden wordt Ace de betere keuze voor jou. Ten tweede is het simpelweg gemakkelijker om stabiele bloedspiegels van Tren te behouden met Ace wanneer het om de andere dag of zelfs dagelijks wordt toegediend. Als u Tren gaat gebruiken, moet u de niveaus relatief stabiel houden om niet alleen bijwerkingen te verminderen, maar ook om vetvrije massa en krachttoename te optimaliseren tijdens het hardlopen. Ten derde wil je echt dat Tren uit je systeem verdwijnt nadat de ontmoetingsdag voorbij is. Het heeft geen zin om erop te blijven wanneer u uw fiets of cruise moet afsluiten. Acetaat is in dit opzicht de slimmere keuze, waar u uw trainingscyclus kunt uitzetten om deze gedurende 8-10 weken in de richting van de ontmoeting op te nemen zonder achteraf te hoeven nadenken over de niveaus ervan. Omdat Enanthate tot 2 weken na de laatste injectie aanwezig is, moet u het gebruik ervan tijdens uw geplande trainingscyclus beperken, omdat u niet te lang op Tren wilt blijven. Aas is koning.

aanbevolen dosering en duur

De algemene vuistregel is om trenbolon niet langer dan 10 weken te gebruiken. Langdurig gebruik van het medicijn is gewoon te slopend voor het systeem en kan niet langer dan 10 weken veilig worden uitgevoerd. Je hebt misschien gehoord van X lifter die Tren 6 maanden achter elkaar loopt en geen grote bijwerkingen vertoont - maar hun bloedonderzoek geeft aan dat ze tegen die tijd ernstige schade aan hun organen hebben aangericht. Als je echt de envelop wilt duwen, zou 12 weken het absolute maximum moeten zijn dat je Tren continu uitvoert. Idealiter wilt u dat Tren uit uw systeem is voordat exogeen testosteron ook uit is, zodat de natuurlijke productie niet zo sterk wordt onderdrukt bij het starten van PCT.

Bij normaal eerste gebruik van Tren moet u het wekelijks met 300-350 mg laten lopen. Dit is haalbaar bij gebruik van Ace, aangezien de concentratie 100 mg / ml is. Dat betekent dat u dagelijks 50 mg kunt injecteren of driemaal per week 100 mg kunt injecteren om de benodigde dosering te bereiken. Voor degenen die Enanthate gebruiken (met een concentratie van 250 mg / ml), kunt u o toedienen. Tweemaal per week 75 ml om een ​​wekelijkse dosis van 375 mg te bereiken. Het gebruik van meer Tren dan dit bedrag is niet nodig wanneer u het voor de eerste keer gebruikt, omdat u een idee wilt krijgen van de bijwerkingen waar u vatbaar voor bent terwijl u het gebruikt. 300-375 mg Tren is meer dan genoeg om een ​​echt goede cyclus samen met testosteron als basis te hebben.

Sommige mensen hebben geprobeerd Tren 600-800 mg te geven en kunnen de bijwerkingen van het gebruik van zo'n hoge dosis gewoon niet aan. Dat is wanneer slapeloosheid, nachtelijk zweten en lethargie echt kunnen worden gevoeld. Bovendien is de hoeveelheid orgaanschade die Tren aanricht, slechter voor de gezondheid op lange termijn dan het waard is voor je volgende totaal.

Iedereen heeft gehoord van een of andere gekke neukpartij met Tren op een gram (of meer!), Maar niemand zal dat serieus bepleiten. Tenzij je genetisch gezegend bent met het vermijden van de bijwerkingen van Tren, is er geen enkele manier om Tren wekelijks te vermaken. En serieus, waarom zou je dat moeten doen? Als je een gram Tren nodig hebt om een ​​450 Wilks te bereiken, heb je andere problemen om voor te zorgen. Tenzij je in de strijd bent om een ​​shitload aan geld te winnen bij de US Open, heb je niet meer dan 300-375 mg Tren per week nodig.

bijwerkingen van trenbolon

Er gaat ook niets boven de bijwerkingen van Tren in vergelijking met andere injecteerbare steroïden. Trenbolon is de meest schadelijke injecteerbare, ondanks het gebrek aan aromatisering voor oestrogeen. Net als Nanodrolon is het een 19-nor en is het onderhevig aan vergelijkbare bijwerkingen. Mogelijke bijwerkingen en risicofactoren zijn:

 • Alle gerelateerde progestageen bijwerkingen geassocieerd met 19-noch steroïden
 • gynaecomastie, prostaatvergroting en harde onderdrukking van natuurlijke testosteronproductie
 • Nachtelijk zweten tijdens het slapen
 • Overmatig zweten overdag
 • Moeilijk in slaap blijven (slapeloosheid)
 • Humeurigheid, agressie
 • Acne
 • Ernstige nierschade
 • Verhoogde bloeddruk
 • Gebrek aan cardiovasculair uithoudingsvermogen Haaruitval
 • Spierkrampen

Vanwege de mate waarin deze bijwerkingen aanwezig zijn, kiezen sommige lifters ervoor om Tren niet te gebruiken. Hoewel ik het zelf in een lage dosering (300 mg per week) heb gebruikt, zie ik er geen zin in om het opnieuw uit te voeren totdat ik een mijlpaal bereik die op andere manieren niet gemakkelijk te bereiken is (een 500 Wilks-score, of een ruw totaal van 2000 pond bijvoorbeeld). Er is meer dan één manier om een ​​kat te villen en Tren is niet nodig voor elke powerlifter die niet eens een Elite-totaal heeft behaald binnen hun concurrerende federatie. Ik zou persoonlijk aanraden om te besparen op het gebruik van Tren totdat het nodig is om een ​​aaskaart te spelen voor een grote wedstrijd.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!