CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Testo Quick, 100mg/ml (10 amp), Pheonix Remedies

Testo Quick

100mg/ml (10 amp)
Pheonix Remedies
|
50.00 €

Hoeveelheid :   

testosteronacetaat

Testosteronacetaat neemt sneller in het lichaam op dan andere esters. Niveaus bereiken een piek na 12 uur, dus u zou dagelijks moeten injecteren om uw testosteronniveaus constant te houden. Met Miligram per Miligram heb je meer beschikbaar testosteron met acetaat dan met langere testosteron op esterbasis. 100 mg testosteronacetaat voelt sterker aan dan 100 mg testosteronpropionaat.

Over het algemeen geldt: hoe sneller / korter de ester, hoe hoger de aanleg voor PIP (injectiepijn) als het gaat om testosteron (test). Het twee keer per week injecteren van een lang vereerd testosteron zoals Enanthate geeft een volledig stabiel bloedniveau van de test ..... dus waarom gek met korte esters? Dit is waarom:

algemene informatie over testosteronacetaat

Als je anderhalve gram test als een competitieve bodybuilder, zul je altijd een zeer hoog testosterongehalte in het bloed hebben. Maar dat is natuurlijk niet erg gezond. Voor degenen die meer gezondheidsbewust zijn, worden veel lagere niveaus geselecteerd. Een relatief veilige cyclus heeft 400-500 mg test per week. Een HST-dosis testosteron is minder dan 250 mg per week. Houd er rekening mee dat u bijna het hele jaar door HST gebruikt en daarom moet u op of onder de 250 blijven. Testosteronacetaat geeft u een korte boost op het moment dat u het nodig heeft.

Laten we zeggen dat je die dag een bijzonder zware training hebt, gevolgd door een hete date. Schiet 4 uur voor de training wat testosteronacetaat. 12 uur later piekt je niveau, wat geweldig is. Je zult een beest in bed zijn en tegen zondagavond is het acetaat grotendeels verdwenen, dus blijf je gezond.

Een andere situatie is er een die ik vaak tegenkom: de bodybuilder die de hele tijd op zeer hoge doseringen staat. Er zijn er die zo dom zijn om jarenlang 2 gram versnelling per week te gebruiken. Ze lopen tijdbommen. Het beste wat ik met deze jongens kan doen, is ze een testcyclus te laten maken. Aanvankelijk is één gram test per week zo laag als sommigen gaan. Gek, maar dat is competitieve bodybuilding.

Uiteindelijk probeer ik ze lager te krijgen, 400 mg / week is het doel. Voor dat bedrag beweren ze dat ze moeite hebben met trainen en zich lusteloos voelen. Dat is waar testosteronacetaat binnenkomt. Ze zijn gedaald tot 400 mg / week Test enanthate, en als ze slepen, laat ik ze een shot Testosteronacetaat gebruiken 5 uur voordat ze de sportschool binnenkomen. Ze kunnen ook het testosteronacetaat gebruiken als ze een date hebben en seksueel moeten presteren. Testosteronacetaat kan de dag of nacht redden.

Testosteronacetaat is ook geweldig voor de klaring van esters. Je hebt 20 dagen nodig om een ​​lange ester zoals Enanthate volledig te verwijderen. Testosteronacetaat en propionaat werken hiervoor goed. Testosteron No Ester (TNE) is ook populair voor dit doel en het verhardt je voor een wedstrijd.

Testosteronacetaat, propionaat en TNE zijn geweldig voor de laatste paar weken van wedstrijdvoorbereiding. U kunt het waterretentie van Testosteron Enanthate niet riskeren, dus vervangt u het door een korte ester van 3 weken.

Er is echter één nadeel: de kortere esters en geen estervormen van testosteron zijn berucht voor pijn (PIP). TNE, een geweldige pre-workout, is het ergste. Propionaat is niet zo erg, maar nog steeds pijnlijk. Propionaat is een wat langere ester dan acetaat en kan om de dag worden geïnjecteerd.

Testosteronacetaat vormt een uitdaging voor degenen die het maken. Over het algemeen geldt dat hoe korter de ester is, hoe groter de kans dat er PIP zal zijn. Onze acetaat wordt goed verdragen / pijnloos. Een ander voordeel is dat de klaring van deze Ester gunstig is voor geteste atleten. Een belangrijke opmerking die u moet maken, is dat testosteronacetaat ook veel sneller aromatiseert dan de andere esters, dus u zult voorzorgsmaatregelen moeten nemen als u oestrogeengerelateerde bijwerkingen probeert te beheersen. 100 mg acetaat is veel sterker dan Enanthate, dus neem een ​​SERM of anti-aromatase op in combinatie met testosteronacetaat.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!