CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Testo C, 250mg/ml (10 amp), Royal Pharmaceuticals

Testo C

250mg/ml (10 amp)
Royal Pharmaceuticals
|
35.00 €

Hoeveelheid :   

testosteron cypionate

Testosteron Cypionate is vrijwel identiek aan Enanthate, behalve de iets langere halfwaardetijd. Cypionate is wat doorgaans wordt voorgeschreven door zorgverleners en antiverouderingsklinieken. Cypionate vereist hetzelfde injectieschema als Enanthate en kan door elkaar worden gebruikt zonder merkbaar verschil. Als je een ongemarkeerde fles Cypionate zou nemen en een ongemarkeerde fles Enanthate zou gebruiken, zou je denken dat je dezelfde exacte samenstelling hebt. Nogmaals, er is vrijwel geen verschil als het gaat om het gebruik van Cypionate versus Enanthate.

algemene informatie over testosteroncypionaat

Testosteron Cypionate is een injecteerbaar hormoon met een enorme metabole versterker die door bodybuilders wordt gebruikt om massa, kracht, conditionering te vergroten en herstel en verjonging te bevorderen.

Testosteron is een hormoon dat door alle mensen wordt geproduceerd en is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon. Dit hormoon is verantwoordelijk voor de vele verschillende fysieke en mentale kenmerken bij mannen, waaronder; geslachtsdrift, vetverlies, het verkrijgen en behouden van droge spiermassa, verdieping van de stem en verhoging van de botdichtheid. Deze eigenschappen veranderen niet, of testosteron natuurlijk of synthetisch wordt geproduceerd.

Testosteron bevordert stikstofretentie in de spier en hoe meer stikstof de spieren bevatten, hoe meer eiwitten de spieren opslaan. Testosteron verhoogt ook de niveaus van IGF-1, wat zorgt voor nog meer anabole activiteit en spiergroei, en heeft het vermogen om de activiteit van satellietcellen te verhogen die een actieve rol spelen bij het herstellen van beschadigd spierweefsel.

Testosteron is de vader van alle anabole steroïden die tegenwoordig door bodybuilders worden gebruikt en alle testosteronverbindingen hebben een anabole / androgene score van 100; een beoordeling waarmee alle andere steroïden worden gemeten. Testosteronen bevorderen enorme spiergroei en zijn dosisafhankelijk - hoe hoger de dosis, hoe groter het spieropbouwende effect. Naast massa en spieropbouw buiten het seizoen, kan testosteron Cypionate ook enorm nuttig zijn tijdens de snij- en dieetfase, omdat het mager spierweefsel behoudt dat anders verloren zou gaan met een beperkt dieet en intensieve training en cardio.

dosering van testosteron cypionate

Om de bloedspiegels op peil te houden, hebben bodybuilders het effectiever gevonden om twee kleinere injecties per week te nemen in plaats van slechts één grotere dosis eenmaal per week. Doseringen kunnen variëren van 250 mg tot 2000 mg per week, afhankelijk van de behoeften en doelen en het schema van de wedstrijdvoorbereiding.

Testosteron Cypionate kan voor lange perioden worden gebruikt, met cycli van 16 tot 22 weken niet ongebruikelijk, maar veel bodybuilders komen nooit van testosteron af, maar Post Cycle Therapy (PCT) zal nodig zijn voor die bodybuilders die na een langere periode van testosteron afkomen.

bijwerkingen van testosteroncypionaat

Zoals met bijna alle testosteronverbindingen, heeft Testosteron Cypionate een hoog niveau van aromatase-activiteit, wat kan leiden tot gynaecomastie en overmatig vasthouden van water, evenals andere androgeengerelateerde bijwerkingen zoals acne, haarverlies en prostaatvergroting. Testosteron Cypionate voor vrouwen wordt niet aanbevolen.

De actieve levensduur van de verbinding is 8 dagen en kan tot 3 maanden in het systeem worden gedetecteerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!