CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Test-Prop 100, 100mg/ml (10 amp), Sterling Knight Pharmaceuticals

Test-Prop 100

100mg/ml (10 amp)
Sterling Knight Pharmaceuticals
|
40.00 €

Hoeveelheid :   

testosteron propionaat

Testosteronpropionaat (of kortweg Test Prop) is een sneller werkende vorm van testosteron en vereist een injectieschema om de andere dag. Omdat het sneller werkt dan Enanthate of Cypionate, zal Test Prop iets sneller merkbare effecten geven met energie, stemming en seksueel libido. Het nadeel van het gebruik van Prop is dat de pijn na de injectie de neiging heeft een beetje te prikken - nogal wat meer dan Enanthate of Cyp. Ook kan het een hele klus zijn om een ​​basissteroïde te gebruiken die om de dag moet worden geïnjecteerd, vooral als het niet wordt gebruikt in combinatie met een ander kort estermedicijn (zoals trenbolonacetaat). Sommige powerlifters zullen ervoor kiezen om Enanthate / Cyp voor Prop tegen het einde van hun cyclus uit te schakelen voor het bereiken van een piek en een ontmoetingsdag, omdat wordt aangenomen dat het sneller werkende testosteron een beetje meer helpt met kracht en herstel. Eerlijk gezegd is het gebruik van Prop meer een hele klus dan het voor jou waard zou kunnen zijn, en het moet met rust worden gelaten, tenzij je een extra voorsprong nodig hebt voor een ontmoeting die belangrijk voor je is (elke ontmoeting is belangrijk, maar je begrijpt wat ik bedoel).

Testosteronpropionaat is een injecteerbaar hormoon dat door bodybuilders wordt gebruikt om massa, kracht, conditionering te vergroten en herstel en verjonging te bevorderen, en het heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als de andere twee testosteron hierboven, behalve dat propionaat sneller werkt; het heeft een actieve levensduur van slechts 2 tot 3 dagen, wat betekent dat voor een maximaal effect injecties om de 2 tot 3 dagen moeten worden toegediend.

dosering van testosteronpropionaat

Testosteronpropionaat is ook een relatief veilige steroïde om te gebruiken, waarbij sommige onderzoeken geen nadelige effecten toonden van een cyclus van 20 weken bij 600 mg per week. Testosteronpropionaat veroorzaakt de minste bijwerkingen dan de andere testosteronen en de minste waterretentie en is vaak het favoriete testosteron in snijcycli. Voor snellere winst wordt Testosteronpropionaat vaak door bodybuilders gebruikt als een voorladerverbinding, waar veel grotere doseringen worden geïnjecteerd gedurende de eerste twee weken van een cyclus, in combinatie met langerwerkende testosteronen, om de bloedspiegels van de hormoon snel en totdat het langerwerkende testosteron in werking treedt, en toen stopte het propionaat.

Testosteronpropionaat stapelt goed met bijna elke andere steroïde. Sommige atleten stapelen propionaat met cypionate of enanthate omdat ze de snelle start van propionaat willen voordat de cypionate- en enanthate-depots hun effect beginnen uit te oefenen. Atleten die een testosteronpiek nodig hebben na een Anadrol 50-cyclus zullen propionaat stapelen tijdens de Anadrol-afbouw. Propionaat wordt ook met succes gebruikt met Winstrol-depot en Dianabol. Propionaat moet altijd worden gestapeld met Nolvadex (1 tablet per dag) en of een anti-oestrogeen, vooral bij hogere doseringen.

Hoewel het snel werkt, kan het nog maximaal 3 weken in het systeem worden gedetecteerd.

Mannelijke bodybuilders nemen tussen de 300 mg en 2000 mg per week, terwijl vrouwen tussen de 50 en 100 mg per week innemen.

bijwerkingen van testosteronpropionaat

Bijwerkingen komen vaak minder vaak voor bij propionaat dan bij enanthate of cypionate. Zoals alle testosteronen is propionaat zeer androgeen, extreem anabool, aromatiseert het gemakkelijk en is het matig levertoxisch. De hoge conversie naar oestrogeen kan leiden tot gynaecomastie en vetopslag. Propionaat zorgt ervoor dat het lichaam water en mineralen vasthoudt, een kenmerk dat door sommigen wordt begunstigd en door anderen wordt tegengewerkt. Hogere doseringen kunnen leiden tot een verminderd aantal zaadcellen en een verminderde natuurlijke testosteronproductie.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!