CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden
  |  TB-500
TB-500, 5mg (1 vial), Magnus Pharmaceuticals

TB-500

5mg (1 vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
52.00 €

Hoeveelheid :   

tb-500 (thymosine-bèta 4)

Thymosin-Beta 4, beter bekend als TB-500, is een buitengewoon interessant peptide. Door zijn extreem snelle algemene en wondgenezende effect is het een soort genezende booster voor atleten die na een blessure zo snel mogelijk weer op de bal zijn, wat een enorm voordeel kan zijn, vooral bij krachttraining na een operatie of iets dergelijks. U kunt hier alles lezen over TB-500:

algemene informatie over tb-500 (thymosine-beta 4)

TB-500 is een peptide dat kan worden gebruikt om genezing te bevorderen, het bewegingsbereik bij blessures te vergroten of pijn bij blessures te verlichten door ontstekingen te verminderen. Tot nu toe is het gebruik bij mensen niet wijdverbreid en is het momenteel beperkt tot mensen die graag experimenteren. Het gebruik op het gebied van paardensport is echter heel gebruikelijk omdat het een diergeneesmiddel is zonder recept. Aangenomen wordt dat het ook wordt gebruikt door professionele atleten, zoals voetballers, zodat ze zo snel mogelijk weer klaar zijn voor gebruik.

effecten van tb-500 (thymosine-beta 4)

Het wordt aanbevolen om TB-500 te injecteren in geval van acuut letsel, waarbij de ervaring heeft geleerd dat de genezing traag is of in geval van chronisch letsel dat anders niet zou genezen.

In het lichaam wordt Thymosin-Beta 4 geproduceerd in de thymus, een klier die het grootst is bij kinderen en afneemt naarmate de leeftijd toeneemt en die bij ouderen vrijwel niet bestaat. TB-4 wordt ook lokaal geproduceerd in verschillende cellen en wordt met name aangetroffen in wondvocht, evenals in een vrij hoge concentratie in het plasma van sommige cellen. Thymosin-Beta 4 kan zelfs verschillende vormen van wondgenezing bevorderen, de productie van stamcellen bevorderen en ontstekingen drastisch verminderen. De TB-500-peptidesequentie is identiek aan het actieve gebied van Thymosin-Beta 4 en heeft veel en mogelijk alle eigenschappen van Thymosin-Beta 4 in een vorm die veel goedkoper te produceren is.

Van TB-500 is bekend dat het de groei van verloren haar ten gevolge van door androgeen geïnduceerd haarverlies op zijn minst gedeeltelijk opnieuw activeert en in staat is om een ​​donkerder kleur te geven aan ten minste het deel van het haar dat grijs is geworden. Bovendien wordt gemeld dat het de spiergroei bij paarden bevordert. Dit laatste zou gebaseerd kunnen zijn op de bevordering van de productie van stamcellen. Bodybuilders die TB-500 hebben gebruikt om genezing te bevorderen, rapporteren over het algemeen een dergelijk effect niet. Het is echter mogelijk dat dit effect is opgetreden maar wordt toegeschreven aan andere oorzaken, of dat dit effect niet is opgetreden, aangezien TB-500 over het algemeen alleen wordt gebruikt tijdens blessureperiodes die niet de tijd zijn waarin iemand trainde voor de beste winst.

De soorten verwondingen die worden geholpen om te genezen zijn onder meer tendosynovitis, gescheurde spiervezels en verrekkingen, maar kunnen ook vele andere soorten spier- en bindweefselverwondingen en huidletsels omvatten. Als spierletsel leidt tot verminderde flexibiliteit, kan TB-500 een aanzienlijke verbetering opleveren.

gemeenschappelijke stapels tb-500 (thymosine-beta 4)

Mogelijke verhoging van de werkzaamheid door een combinatie van TB-500 met groeihormoon of een GHRP. Hoewel TB-500 alleen opmerkelijk effectief kan zijn, zullen tenminste sommige mensen betere resultaten behalen door TB-500 te combineren met groeihormoon dan door alleen TB-500 te gebruiken.

Als alternatief voor het exclusieve gebruik van TB-500, kunnen de genezende effecten ook worden versterkt door een combinatie van TB-500 met een GHRP (zoals GHRP-2, GHRP-6, ipamorelin of hexarelin) of een GHRP / Mod GRF stapel.

dosering van tb-500 (thymosine-beta 4)

De meest gebruikelijke dosis is 2 of 2,5 mg TB-500 tweemaal per week gedurende 6 weken, waarna de injectiefrequentie wordt verlaagd tot een of twee injecties per maand als onderhoudsdosis. De injectie is subcutaan.

De kennis over de optimale dosering van TB-500 is zeer beperkt. Het hierboven beschreven doseringsschema zou het meest effectief kunnen zijn, aangezien het het schema is waarvoor de meeste ervaringsrapporten bestaan. Het is ook mogelijk dat de gebruiksmethode verandert met toenemende kennis en ervaring. Een alternatieve optie zou bijvoorbeeld zijn de doseringsfrequentie te verhogen tot 3 injecties per week of de dosering te verhogen tot 4 tot 5 mg tweemaal per week. Voordat u echter doorgaat met een dergelijk programma, kunt u het beste eerst het standaarddoseringsschema uitproberen.

bijwerkingen van tb-500 (thymosine-beta 4)

Bijwerkingen van TB-500 zijn nog niet bekend, wat ook verband houdt met het feit dat het een vrij nieuw peptide is voor menselijk gebruik en de ervaring is beperkt.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!