CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Postcyclustherapie (PCT)
Tamoxifen Citrate, 10mg/tab (60 tabs), Sterling Knight Pharmaceuticals

Tamoxifen Citrate

10mg/tab (60 tabs)
Sterling Knight Pharmaceuticals
|
24.00 €

Hoeveelheid :   

tamoxifeencitraat (nolvadex)

Na een kuur met anabole steroïden stellen velen zichzelf de vraag, hoe of waarmee de respectievelijke steroïden moeten worden stopgezet. Afhankelijk van de intensiteit van de kuur gaan sommigen helemaal niet op pad, of nemen ze hun toevlucht tot voedingssupplementen zoals testosteronboosters en zinkcombinaties. In de regel wordt het echter ook vaak stopgezet door medicatie. Een populaire remedie hiervoor is tamoxifen, de bekendste van Nolvadex. Alles wat u hierover moet weten, is hier:

algemene informatie over tamoxifeencitraat

In de geneeskunde wordt tamoxifen eigenlijk gebruikt bij vrouwen met borstkanker. De groei van verschillende soorten kanker wordt versneld door oestrogeen, wat het blokkeren van dit koppelingsproces uiterst nuttig en effectief maakt. Dit vermindert verdere groei. De werkzame stof tamoxifen wordt ook wel selectief anti-oestrogeen genoemd, in bodybuilding-kringen wordt tamoxifen ook wel oestrogeenblokker genoemd.

effecten van tamoxifeencitraat

De werkzame stof tamoxifen, bij velen bekend onder de naam Nolvadex, is een zeer zwak oestrogeen dat zich bindt aan bepaalde oestrogeenreceptoren in het lichaam om te voorkomen dat sterkere oestrogeenvormen zich hier aanmeren en daar actief worden. Bodybuilders gebruiken dit vaak om anabole steroïden te stoppen of om een ​​door oestrogeen veroorzaakte gynaecomastie te bestrijden.

Twee andere voordelen van het gebruik van tamoxifen zijn enerzijds de gunstige invloed op cholesterolwaarden en anderzijds het positieve effect op de botstructuur. Oestrogenen hebben in principe een positieve invloed op het cholesterol en ondersteunen de opslag van calcium in de botten, waardoor ze sterker en veerkrachtiger worden. Sommige atleten gebruiken ook tamoxifen om de catastrofale cholesterolniveaus te compenseren door het goede cholesterol wanneer b.v. Winstrol nemen.

dosering van tamoxifeencitraat

Voor de preventie van gynaecomastie wordt tamoxifen gedoseerd met 10-20 mg per dag over de gehele uithardingsduur. Het is belangrijk dat na het einde van de kuur de dosering wordt gehalveerd en 1-2 weken wordt ingenomen om een ​​rebound-effect te voorkomen.

In het geval van een bestaande gynaecomastie zijn doses van 20-60 mg vereist, wat na 2-3 weken zou moeten leiden tot een volledige vermindering van de gynaecomastie.

Om anabole steroïden te staken, wordt de eerste week 60 mg als voorbelasting gedoseerd om zo snel mogelijk een effectief niveau op te bouwen. Daarna moet nog 20-30 mg per dag worden ingenomen gedurende nog eens 5 weken.

bijwerkingen van tamoxifeencitraat

Met betrekking tot de bijwerkingen van tamoxifen kunnen in individuele gevallen hittegolven, stemmingswisselingen en zeldzame gezichtsstoornissen optreden. Desalniettemin is tamoxifen niet 17-alfa-gealkyleerd, een langdurige inname kan ook leiden tot leverschade. Bovendien wordt de IGF1-secretie verminderd, omdat vrij oestrogeen ook een rol speelt bij de vorming van IGF1.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!