CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Andere Producten
  |  Glutathione
TAD 600, 600mg/vial (10vials), Biomedica Foscama

TAD 600

600mg/vial (10vials)
Biomedica Foscama
|
99.00 €

Hoeveelheid :   

testosteronundecanoaat (andriol)

Populair bij iedereen die bang is voor spuiten, of op zoek is naar een sterke orale steroïde, of een orale testosteron-variant, ze worden goed geleverd met Andriol, het testosteronundecanoaat. Alles wat u hierover moet weten, is hier:

algemene informatie over glutathion

Glutathione is een peptide dat in wezen uit drie aminozuren bestaat, namelijk glutaminezuur, cysteïne en glycine. Het peptide staat onder andere ook bekend als een zeer effectieve antioxidant die bijvoorbeeld schade aan celstructuren kan voorkomen, die onder meer kanker en andere ziekten kan veroorzaken door voornamelijk vrije radicalen en peroxiden in de lichaam.

Glutathione is niet een van de essentiële voedingsstoffen. Daarom kan het wel door het voedsel worden opgenomen en ook door het lichaam zelf worden aangemaakt, maar door de huidige omgevingsinvloeden en de daarmee samenhangende celbeschadiging zijn deze hoeveelheden bij lange na niet voldoende.

effecten van glutathion

Het peptide glutathione is in elke lichaamscel aanwezig. Zo kan glutathion vrije radicalen onschadelijk maken. Het beschermt de cellen tegen celdood door vrije radicalen. Vrije radicalen komen vaak voor. Ze bevinden zich in vervuilde lucht, water en voedingsmiddelen, vooral met conserveringsmiddelen. Ze komen ook voor bij straling en zonnestraling. Ook ontstekingsreacties veroorzaken de aanmaak van vrije radicalen. U kunt dus zien hoe belangrijk tegenwoordig het gebruik van antioxidanten zoals glutathion is. Glutathione zorgt voor optimale werkomstandigheden in de cellen en optimaliseert daarmee ook tal van processen in het lichaam, zoals bijvoorbeeld stofwisselingsprocessen, hormonale processen of ook ontgiftingsprocessen.

effecten van glutathion in het overzicht

 • Draagt ​​bij aan de versterking van spieren, botten en bindweefsel
 • Bevordert genezing van blessures
 • Geef het bloed meer zuurstof
 • Optimaliseert het energieverbruik
 • Helpt de lever bij algemene ontgiftingsprocedures
 • Kan de schadelijke effecten van sigarettenrook en alcohol verzachten
 • Heeft een anti-toxisch effect
 • Heeft een antibioticum of antiviraal effect
 • Versterkt de immuunfuncties
 • verbetert de spermaproductie
 • stimuleert de bloedcirculatie in de hersenen

dosering van glutathion

De dosering en gebruiksduur zijn altijd volledig afhankelijk van het doel van het gebruik. Degenen die het peptide glutathion gebruiken om bestaande problemen te genezen, met doses tot 600 mg per dag gedurende een periode totdat de verlichting is gebruikt.

Als u echter glutathion wilt gebruiken om bij te dragen aan een algemene positieve en preventieve bijdrage aan uw gezondheid, kunt u glutathion permanent doseren in het bereik van 50-200 mg per dag.

bijwerkingen van glutathione

Aangezien glutathion een door het lichaam gedragen aminozuur is, zijn bijwerkingen onwaarschijnlijk. Ook in de praktijk zijn tot nu toe geen veel voorkomende bijwerkingen bekend.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!