CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Vet Verbranders
  |  ECA Stack
T5, 430mg/tab (60 tabs), Zion Labs

T5

430mg/tab (60 tabs)
Zion Labs
|
45.00 €

Hoeveelheid :   

ECA-stapel

Deze klassieke vetverliesstapel wordt al jaren gebruikt door mensen in allerlei sporten - bodybuilding, duursporten of atletieksporten. Wat meer is, vergeet de "gewone Joe" niet die gewoon een beetje wil leunen. Desalniettemin stellen maar weinig mensen zichzelf de meest cruciale vragen: is de ECA-stapel veilig? Is het effectief? Zijn er alternatieven? Daarom zullen we in dit artikel in detail de ECA-stack en het gebruik ervan onderzoeken.

hoe het werkt

De ECA-stapel bestaat uit drie ingrediënten: efedrine, cafeïne en aspirine. Op zichzelf kunnen efedrine en cafeïne enkele voordelen hebben als het gaat om vetverlies. Wanneer u de drie verbindingen echter combineert, hebben ze een synergetisch effect dat het metabolisme met 10% kan versnellen. Dit zal resulteren in grotere vetverbrandende effecten en resultaten. Van efedrine is bijvoorbeeld aangetoond dat het de warmteproductie in het lichaam verhoogt (thermogenese), waardoor het opgeslagen vet vrijkomt. Bij deze vrijlating wordt het vet gebruikt als de eerste energiebron van het lichaam. Ondertussen zorgt cafeïne ervoor dat het lichaam de hele dag door voortdurend vet verbrandt, en het zal ook de stofwisseling verhogen. Ten slotte werkt aspirine om de lichaamstemperatuur stabiel te houden, waardoor de efedrine en cafeïne langer kunnen werken.

dosering van eca-stapel

De ECA-stack heeft twee belangrijke werkingsmechanismen die zullen leiden tot het uiteindelijke doel van vetverlies: verhoogde stofwisseling en onderdrukking van de eetlust.

Een typische dosis ECA is 24 mg efedrine, 200 mg cafeïne en 80 mg aspirine driemaal daags. Dit is de maximale aanbevolen dagelijkse dosering. Desalniettemin zou de beste manier om de ECA-stack uit te voeren zijn om langzaam te beginnen met 3 doses van 8 mg efedrine, 100 mg cafeïne en 80 mg aspirine per dag. Van daaruit kan men de doseringen langzaam verhogen tot de aanbevolen dosis is bereikt.

bijwerkingen van eca stack

Ondanks dat het zeer effectief is, heeft de ECA-stack veel mogelijke bijwerkingen. Sommigen van hen zijn onder meer verhoogde bloeddruk, slapeloosheid, prikkelbaarheid, angst en bijniervermoeidheid. Om deze redenen is het belangrijk dat deze stapel niet langer dan zes weken wordt uitgevoerd voordat hij minimaal twee weken pauze neemt. Gelukkig kan de bijwerking van slapeloosheid worden verminderd door uw laatste dosis minstens vijf uur voor het slapengaan in te nemen of de laatste dosis allemaal samen te elimineren.

Een ander neveneffect is potentieel katabolisme. ECA maakt geen onderscheid tussen vet en spieren. Daarom zal ECA, samen met gewichtsverlies en een verhoogd metabolisme, natuurlijk ook leiden tot wat spierverlies. Dit zou zeker als een negatieve bijwerking bij bodybuilding worden beschouwd omdat er veel moeite wordt gedaan om extra spiermassa te krijgen en niemand wil het zo gemakkelijk verliezen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!