CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Vet Verbranders
T3 + T4, 30mcg + 120mcg/tab (40 tabs), Sterling Knight Pharmaceuticals

T3 + T4

30mcg + 120mcg/tab (40 tabs)
Sterling Knight Pharmaceuticals
|
20.00 €

Hoeveelheid :   

t4 - levothyroxine (euthyrox)

In het kader van het gebruik van anabole steroïden en groeihormonen komt ook het gebruik van schildklierhormonen steeds vaker voor. Omdat deze stoffen, naast hun vitale functies, het metabolisme en de vetverbranding radicaal beïnvloeden, wordt het gebruik van deze voordelen voor voedingsdoeleinden steeds vaker toegepast. Omdat hormonen zoals T4 echter verantwoord moeten worden behandeld, moet de stof levothyroxine uitgebreid worden opgehelderd. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, is hier:

algemene informatie over t4 - levothyroxine (euthyrox)

Levothyroxine is in principe de synthetisch geproduceerde variant van het door het lichaam overgedragen schildklierhormoon T4, dat voornamelijk door atleten wordt gebruikt in een dieet om een ​​radicaal laag lichaamsvetgehalte te bereiken.

Schildklierhormonen, zoals levothyroxine (T4), zijn voornamelijk verantwoordelijk voor het basale caloriemetabolisme. Dit is bijvoorbeeld de reden waarom mensen met een overactieve schildklierfunctie ondanks overmatige voedselinname niet aankomen. Aan de andere kant treedt bij een subfunctie een snelle toename in gewicht en vetopbouw op.

effect van t4 - levothyroxine (euthyrox)

Dus hoe meer schildklierhormonen beschikbaar zijn, hoe sneller eiwitten, koolhydraten en vetten worden gebruikt.

Het is ook van bijzonder belang dat levothyroxine (T4) in het lichaam eerst wordt omgezet in T3. Concreet betekent dit dat levothyroxine (T4) eerst enzymatisch wordt omgezet voordat een effect kan optreden.

Om de genoemde redenen wordt het door velen als buitengewoon nutteloos beschouwd om überhaupt zijn toevlucht te nemen tot levothyroxine (T4).

Op het gebied van bodybuilding wordt levothyroxine (T4) nu zelden gebruikt. Ondertussen wordt het 4 keer sterkere Liothyronine (T3) veel vaker gebruikt. Vooral op het gebied van hobbysport wordt daarom T4 gebruikt, omdat de eisen aan het hormoon meestal niet zo hoog zijn als op professioneel niveau en de bijwerkingen van levothyroxine (T4) niet zo radicaal zijn als bij T3.

Veel atleten combineren schildklierhormonen met bijvoorbeeld clenbuterol, omdat hier vooral een synergetisch vetverlagend effect wordt ontwikkeld, en de veelbelovende anticatabole eigenschappen van clenbuterol ook hopen op een spierbescherming bij het aanbrengen van levothyroxine (T4).

Er zijn ook atleten die levothyroxine (T4) gebruiken in de massafase. Hier wordt het mildere schildklierhormoon gebruikt, maar voor een langere periode om het metabolisme constant hoog te houden, wat op zijn beurt resulteert in een lagere lichaamsvet samenstelling tijdens de massafase. Bovendien wordt een versnelde spieropbouw verwacht, wat te danken is aan het geoptimaliseerde gebruik van voedingsstoffen.

De angst voor het gebruik van deze schildklierhormonen is niet ongewoon en ook gerechtvaardigd. Al een grote factor die tegen het gebruik van schildklierhormonen spreekt, is dat deze hormonen op de juiste manier verbrandde voedingsstoffen brachten, wat kan leiden tot een duidelijke spiervermindering. Dit is vooral duidelijk in T3. In het geval van levothyroxine (T4) zijn de katabole effecten zeer beperkt.

bijwerkingen van t4 - levothyroxine (euthyrox)

Allereerst moet worden opgemerkt dat het naast een gerichte toedieningsperiode ook belangrijk is om te zorgen voor een langzame inname en verval. Als u te vroeg begint met een hoge dosering, zijn bijwerkingen zoals diarree, interne rusteloosheid, slaapstoornissen en overmatig zweten voorgeprogrammeerd.

Andere tijdelijke bijwerkingen van levothyroxine (T4) zijn onder meer trillingen, opvliegers, hartuitslag en zelfs psychische stoornissen.

dosering van t4 - levothyroxine (euthyrox)

Zoals kort vermeld, is het raadzaam om het lichaam langzaam te laten wennen aan een exogene inname van levothyroxine (T4). Hier moet meestal worden begonnen met 25 mcg per dag. Vervolgens kan elke 2-3 dagen worden verhoogd met 25 mcg tot een maximum van 200-400 mcg. Vervolgens wordt de dosis elke 2-3 dagen na het bereiken van de streefwaarde met 25 microgram verlaagd.

De gebruikelijke innameperiode is 6-8 weken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!