CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
SARMs
Stenabolic SR9009, 5mg/tab (100 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Stenabolic SR9009

5mg/tab (100 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
68.00 €

Hoeveelheid :   

stenabolisch (sr9009)

Met Stenabolic (SR9009) kunt u harttraining doen, meer liften, vet verliezen, droge spiermassa krijgen en het cholesterolgehalte verbeteren. Cholesterol en hartmanagement zijn erg belangrijk bij het gebruik van SR9009 in combinatie met steroïden zoals Oxandrolon of Trenbolon.

algemene informatie over stenabolic (sr9009)

Alle SR9009-opties staan ​​open voor een atleet - verbazingwekkend uithoudingsvermogen en kracht, vetverlies, spierhypertrofie (groei), verbeterde cholesterol- en bloedglucosespiegels en verhoogde stofwisseling. Daarom zijn de resultaten vergelijkbaar met die van Cardarine (GW-501516), maar met aanzienlijke extra voordelen. Omdat het een grote solo is van stenabole werken of gestapeld, is het bovendien een zeer goede aanvulling op elke steroïde of SARMs-cyclus, en er zijn bijzonder indrukwekkende resultaten bij gebruik in combinatie met Cardarine (GW-501516).

dosering van stenabole (SR9009)

Aanbevolen doses Stenabolic - de optimale doseringen variëren van 20 mg tot 30 mg per dag.

Er is echter een nadeel: vanwege een zeer korte halfwaardetijd moet je het de hele dag vergrendelen voor de beste balans van de werkzame stof in het lichaam. Het beste is om elke 2-4 uur stenabolisch te gebruiken, afhankelijk van de exacte gebruikte dosering. Als de dagelijkse dosering bijvoorbeeld 30 mg is, kunt u elke 4 uur 10 mg innemen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!