CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Orale Steroïden
  |  Stanozolol
Stanabol, 10mg/tab (100 tabs), British Dragon

Stanabol

10mg/tab (100 tabs)
British Dragon
|
36.00 €

Hoeveelheid :   

stanozolol (winstrol)

Droge spiermassa, vetvermindering en spierhardheid hebben het zo populair gemaakt, de anabole steroïde Winstrol. Hoofdzakelijk toegepast in de voeding, is er op veel gebieden een mooie stuwkracht, om nog maar te zwijgen van de vermogensstijging. Alles wat u moet weten over Winstrol is hier:

De anabole steroïde stanozolol, vooral bekend onder de naam Winstrol, werd in 1962 officieel gepatenteerd door een bekende farmaceutische fabrikant. Winstrol is eigenlijk een derivaat van dihydrotestosteron. Winstrol werd echter op moleculair niveau uitgebreid in vergelijking met andere steroïden, wat resulteerde in een vijfde koolstofring. De meeste andere anabole steroïden hebben slechts vier van deze ringen. Bovendien was de orale vorm van Winstrol 17-alfa-gealkyleerd om de werkzame stof stanozolol oraal gemakkelijker beschikbaar te maken.

effecten van winstrol

Zelfs als Winstrol een dihydrotestosteron-derivaat is, heeft stanozolol slechts een laag androgeen effect, gemiddeld 30% lager dan de andere bekende anabole steroïden. Ondanks het sterke anabole effect is Winstrol geen steroïde die bekend staat om het opbouwen van grote hoeveelheden spiermassa. Het is echter bekend dat stanozolol gematigde hoeveelheden hoogwaardige spieren opbouwt, die grotendeels behouden blijven, zelfs na stopzetting.

Het belangrijkste toepassingsgebied van Winstrol is het dieet en de voorbereiding op de wedstrijd. Van Stanozolol is bekend dat het bijdraagt ​​aan een extreem hard en droog uiterlijk, maar in de praktijk is dit alleen het geval als het lichaamsvetgehalte ver onder de 10% ligt.

Als derivaat van dihydrotestosteron kan Winstrol niet in het lichaam worden omgezet in oestrogeen en heeft het geen progesteron-effect, dus de gebruiker hoeft zich geen zorgen te maken over door oestrogeen veroorzaakte bijwerkingen zoals waterretentie of gynaecomastie bij stanozolol.

dosering van winstrol en gemeenschappelijke stapels

Vanwege de genoemde korte halfwaardetijd wordt het gewoonlijk om de 1-2 dagen geïnjecteerd. De hoeveelheid varieert van 50 mg om de twee dagen tot 100 mg per dag.

Bij beginners met steroïden is een injectie van 50 mg elke tweede dag of als alternatief 30 mg / dag voor de tabletten, verdeeld in drie enkele doses, elk met 10 mg, voldoende. Afhankelijk van het doel kan de stanozolol worden gecombineerd met 200 mg methenolone enanthate / week of 250 mg testosteron enanthate / week gedurende een periode van maximaal 4-8 weken.

Hobby, of zogenaamde lido-bodybuilders, injecteren dagelijks om de dag 50 mg of 100 mg. De tabletten worden hier meestal niet gebruikt. Meestal wordt het stanozolol gebruikt met testosteronpropionaat of, als alternatief, boldenonundecylenaat of methenolon ENANTAAT.

Competitieve atleten, vooral bij zwaargewicht, gaan vaker tot het uiterste en injecteren elke dag de volledige 100 mg. De tabletversie wordt bijna nooit gebruikt door een atleet. Hier is de stanozolol bijzonder gestapeld met trenbolonacetaat. 50-100 mg stanozolol / dag en 50-100 mg trenbolonacetaat / dag vormen een perfecte basis voor een wedstrijdvoorbereiding.

In de opbouwfase wordt stanozolol echter niet gebruikt door ervaren bodybuilders en professionals omdat de mogelijke groeisnelheden voor deze gebruikersgroepen te klein zouden zijn. Alleen voor het opbouwen van kracht komt stanozolol in dit stadium geïsoleerd voor de toepassing, wat vanwege het reeds beschreven risico op uitdroging van de pezen en gewrichten een niet al te verstandige aanpak is.

Vrouwen injecteren 50-100 mg per week of gebruiken dagelijks 10-25 mg tabletvorm. Stanozolol wordt zowel tijdens de opbouw als tijdens een dieet gebruikt. Er moet echter rekening worden gehouden met de gedeeltelijk sterke bijwerkingen die vaak voorkomen bij DHT-derivaten. Acne, stemverdieping, clitorisgroei en haarverlies op het hoofd zijn hier te noemen.

Winstrol wordt vaak gecombineerd met niet-aromatiserende androgene steroïden zoals halotestine of trenbolon tijdens de wedstrijdvoorbereiding. De combinatie van stanozolol met testosteronpropionaat of drostanolonpropionaat blijkt ook in deze fase uitstekend te zijn.

Aangezien stanozolol de endogene aanmaak van testosteron sterker beïnvloedt dan jarenlang werd aangenomen, is een postcyclustherapie met tenminste clomifeen en / of tamoxifen ook nuttig na genezing.

bijwerkingen van winstrol

Het ontbreken van door oestrogeen veroorzaakte bijwerkingen mag echter niet misleiden dat de werkzame stof stanozolol zeker niet onschadelijk en niet effectief is. Naast de leverbeschadiging van Winstrol, dat wordt geassocieerd met alle 17-alfa-gealkyleerde anabole androgene steroïden, heeft de werkzame stof stanozolol een vernietigend effect op het cholesterolgehalte. Reeds 6 mg Winstrol per dag kan het HDL-cholesterolgehalte, het goede cholesterol, met meer dan 30% verlagen en op zijn beurt het LDL-cholesterolgehalte, het slechte cholesterol, met ongeveer 30% verhogen. Bij hogere doses kan het HDL-cholesterolgehalte dalen tot bijna niet meer meetbare waarden.

Zelfs als de effecten van oraal toegediend Winstrol en geïnjecteerd stanozolol sterk op elkaar lijken, wat niet verrassend is omdat het exact dezelfde werkzame stof is, inclusief 17-alfa-alkylering, heeft oraal toegediend Winstrol een interessante eigenschap die niet geassocieerd is met de injectie van stanozolol of alleen in veel mindere mate: oraal ingenomen Winstrol verlaagt het SHBG-gehalte in het lichaam. Aangezien SHGB vrij testosteron bindt, dat dan niet meer actief is, kan de orale inname van Winstrol in combinatie met geïnjecteerd testosteron leiden tot meer testosteron in vrije en dus actieve vorm.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!