CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Vet Verbranders
  |  Sibutramine
Slimex Ultra, 15mg/tab (30 tabs), HAB Pharmaceuticals

Slimex Ultra

15mg/tab (30 tabs)
HAB Pharmaceuticals
|
60.00 €

Hoeveelheid :   

sibutramine (reductil)

Reductil, algemeen bekend als sibutramine, wordt als zeer effectief beschouwd bij de behandeling van obesitas. Dit medicijn werkt op twee productieve manieren; eerst bouwt het een gevoel van volheid op, zodat de patiënt zich in een oogwenk tevreden voelt, zelfs na inname van kleine porties maaltijd en het vermindert ook de frequentie van onbedwingbare trek in ongezond voedsel. Ten tweede helpt het om de stofwisseling van het lichaam te vertragen. Het actieve ingrediënt in reductil is sibutraminehydrochloride-monohydraat, dat als effectief wordt beschouwd om het gewicht te verminderen.

effecten van sibutramine (reductil)

De werking van reductil verschilt van traditionele gewichtsverliespillen omdat het werkt door de heropname van een neurotransmitter die bekend staat als serotonine te belemmeren. Het resulteert in de aanwezigheid van een grotere hoeveelheid serotonine in de hersenen die verband houdt met een kleinere eetlust. Reductil wordt aangetroffen in doses van vijf, tien en vijftien milligram en wordt alleen oraal ingenomen. Het wordt meestal aanbevolen aan mensen die verschillende methoden voor gewichtsverlies hebben geprobeerd, maar niets werkte en met een BMI van de body mass index van meer dan 30 kg / m2. Niet elke persoon die reductil gebruikt, meldt bijwerkingen, maar enkele van de meest voorkomende bijwerkingen zijn: misselijkheid, opvliegers, hoofdpijn, slapeloosheid, obstipatie, zweterige handen en een droge mond enz. Dit medicijn wordt niet beschouwd als een verslavend medicijn omdat het is goedgekeurd voor gebruik voor lange duur voor de behandeling van obesitas. Sibutramine wordt voornamelijk gebruikt om mensen met overgewicht te helpen bij het afvallen door neurotransmitters in de hersenen aan te passen.

Neurotransmitters worden gedefinieerd als chemicaliën die door zenuwen worden gegenereerd en afgegeven voor communicatie met andere zenuwen. De vrijgekomen neurotransmitters kunnen zich aan andere zenuwen hechten of kunnen opnieuw worden opgenomen door de zenuwen die ze gewoonlijk afgeven. Dit verwerkt heet heropname. Aldus werd sibutramine gebruikt om de heropname van serotonine, noradrenaline en neurotransmitters dopamine te belemmeren. Deze obstructie van de heropname van neurotransmitters verandert het evenwicht van neurotransmitters in de zenuwcellen, wat de interactie en functie van de zenuw beïnvloedt.

Sibutramine behoort tot de klasse van "eetlustremmers" die helpen bij het verminderen van de onbedwingbare trek en honger door verandering in de eetlustbeheersingscentra in de hersenen.

Sibutramine werd beschouwd als een effectief medicijn voor gewichtsverlies wanneer het werd ingenomen met een gezond caloriearm dieet en lichaamsbeweging. Het werd ook aanbevolen voor de behandeling van obesitas gerelateerd aan hoog cholesterol, diabetes en hoge bloeddruk. Bodybuilders die vroeger sibutramine gebruikten, bereikten waarschijnlijk een afname van 5 tot 10% van hun gewicht.

dosering van sibutramine (reductil)

Sibutramine heeft een halfwaardetijd van 14-16 uur, daarom is het voldoende om eenmaal per dag een ontbijt te doseren. De gebruikelijke startdosering van 15 mg is voldoende, in de meeste gevallen zou dit tot het gewenste effect moeten leiden. Degenen die de dosis als onvoldoende beschouwen, verhogen de dosis tot een maximum - het maximum is 20 mg en het is een volledig bovengrens. Voor bodybuilders gelden dezelfde doseringen. Er kan echter enige variatie zijn vanwege de grootte (gewicht).

In elk geval moet de gebruiker voorzichtig zijn met bloeddruk, vooral wanneer Sibutramine wordt gecombineerd met anabole / androgene steroïden. Ongeacht de toegediende dosis Sibutramine mag de duur van de behandeling met obesitas niet langer zijn dan 2 jaar.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!