CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden
  |  Sermorelin
Sermorelin, 2mg (1 vial), Alley

Sermorelin

2mg (1 vial)
Alley
|
38.00 €

Hoeveelheid :   

sermorelin (grf 1-29)

Dus waarom zou je Sermorelin nooit gebruiken? Nou ... er zijn veel redenen waarom bodybuilders en atleten dit peptide niet kunnen aanraken, maar daar komen we later op terug. Laat ik beginnen met te zeggen dat Sermorelin bij ons bekend staat onder de naam GRF (1-29). We hebben dit in mijn laatste artikel besproken toen we CJC 1295 bespraken en hoe CJC 1295 zonder DAC eigenlijk een aangepaste versie van GRF (1-29) is, toepasselijk genaamd MOD GRF (1-29). De originele GRF (1-29) is eigenlijk de wortel van het HGH-molecuul en het resterende peptide dat de eerste 29 aminozuren bevat, is eigenlijk wat verantwoordelijk is voor het stimuleren van de hypofyse. De naam Sermorelin is de naam van het voorgeschreven medicijn en alleen daarom wordt het zo algemeen voorgeschreven door hormoonvervangende therapie klinieken (HRT).

algemene informatie over sermorelin (grf 1-29)

Hoewel we in bodybuilding-kringen niet veel over Sermorelin hebben gehoord, betekent dit niet dat dit peptide niet wordt gebruikt. In feite schrijven anti-aging en hormoonvervangende klinieken het al jaren voor omdat het werkt als een schone GHRH. Het probleem voor de bodybuilder of atleet is dat hij een zeer korte halfwaardetijd heeft van ongeveer tien (10) minuten. Dit is een onaantrekkelijke eigenschap vergeleken met de halfwaardetijd van MOD GRF (1-29) (CJC 1295 zonder DAC), die in ongeveer 30 minuten kan worden bereikt. Ondanks het korte venster bindt het zich zeer effectief aan de hypofyse-receptoren. Het andere grote nadeel van de zeer korte halfwaardetijd is dat het binnen enkele minuten snel wordt verlaagd door bloedenzymen. Om deze reden is een GHRH-peptide met een halfwaardetijd van 30 minuten of langer wenselijk omdat het de dood van bloedzymen zal overleven, waardoor het door het lichaam kan circuleren op zoek naar hormoonreceptoren om zich eraan te binden.

effect van sermorelin (grf 1-29)

Dus, waarom zouden bodybuilders of atleten Sermorelin moeten gebruiken boven andere peptiden die een langere halfwaardetijd hebben zoals MOD GRF (1-29) of CJC 1295 met DAC? Simpel gezegd, u kunt dit eenvoudig opnemen in een multi-doseringsprotocol samen met uw andere langwerkende GHRH en GHRP. Laten we eens kijken naar de bekende positieve effecten van Sermorelin zoals: verhoogde spiermassa, verminderd vet, meer kracht, verbeterd herstel, beter slapen, versterking van het hart, verbetering van het immuunsysteem en verhoogde IGF-1-productie. Ja, hoewel het vermogen van Sermorelin om te werken kort is, bevordert het toch al deze bovengenoemde factoren. Om nog maar te zwijgen, het heeft ook het vermogen om de eiwitsynthese te verhogen, de groei van alle inwendige organen behalve de hersenen te bevorderen en de gluconeogenese in de lever te bevorderen en te verhogen. Ondanks de lage halfwaardetijd zal het vermogen van Sermorelin om IGF-1 in de bloedbaan te verhogen alleen de functie van het metabolisme en de groei van nieuwe cellen in spieren, botten en organen verhogen. Sermorelin wordt zwaar onder druk gezet door HRT-klinieken en wordt vaak het anti-verouderingspeptide genoemd omdat het heel goed is om sommige effecten van veroudering bij volwassenen om te keren. Het feit dat artsen dit peptide wettelijk voorschrijven, helpt HRT-klinieken verder met hun legitimiteit en biedt ook een levensvatbare en goedkopere oplossing voor het voorschrijven van exogene HGH.

dosering en gebruik van sermorelin (grf 1-29)

Sermorelin treedt, samen met de andere peptiden die u gaat gebruiken, op als een gevoelig gevriesdroogd poeder dat uit het licht en op een koele, droge plaats moet worden bewaard. Reconstitutie is met bacteriostatisch water (BC-water) of natriumchloride voor injectie. Injecties kunnen één uur voor de training worden toegediend met een dosis van 200 mcg-300 mcg. Normaal gesproken worden Sermorelin-injecties vóór het slapengaan ingenomen met ongeveer 300 mcg. Natuurlijk, zoals bij elke GHRH, wil je dit peptide naast een GHRP zoals GHRP-2 of IPamorelin gebruiken voor maximale afgifte van groeihormoonvoorraden. Idealiter zouden gebruikers echter nog de hele dag baat kunnen hebben bij een GHRH zoals CJC 1295 met DAC en een GHRP zoals IPamorelin en dan Sermorelin kunnen gebruiken als een dosis voor het slapengaan. Beschouw Sermorelin niet als gewoon een anti-verouderingspeptide. Het kan nog steeds bijdragen aan de groei van vetvrije massa en de beschikbaarheid van IGF-1 in de bloedbaan verhogen.

stopzetting van sermorelin (grf 1-29)

Hoewel atleten en bodybuilders niet gek zijn op Sermorelin op het forum, lijdt het geen twijfel dat het zijn plaats heeft in de gemeenschap als antiverouderingsmiddel en misschien een ander hulpmiddel voor gebruik in uw huidige peptideprotocol. Het feit dat het binnen de HST-gemeenschap is gelegitimeerd en op recept verkrijgbaar is, betekent ook dat de effecten die aan dit peptide worden toegeschreven, goed zijn onderzocht, bestudeerd en getest.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!