CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Vet Verbranders
  |  Salbutamol
Salbutagen, 2mg/tab (100 tabs), Calvin Scott

Salbutagen

2mg/tab (100 tabs)
Calvin Scott
|
18.00 €

Hoeveelheid :   

salbutamol (albuterol)

Salbutamol is een kortwerkende B2-adrenerge receptoragonist die wordt gebruikt voor de verlichting van bronchospasmen bij aandoeningen als astma en chronische obstructieve longziekte. Bodybuilders hebben het medicijn, off-label, gebruikt voor vetverlies en om de prestaties te verbeteren.

hoe het werkt

Medisch gezien is Salbutamol geen corticosteroïd of katabole steroïde. In feite stimuleert het de bètareceptoren, wat vaatverwijding veroorzaakt (verhoogde doorbloeding, pompen). Bovendien vermindert het opgeslagen vet door de afbraak van vetzuren in de bloedbaan te stimuleren voor gebruik als brandstof. De toename van de bloedstroom brengt kosten met zich mee, namelijk een verhoogde hartslag. Daarom kan Salbutamol een slechte keuze zijn voor duursporters of hardlopers die hun maximale hartslag moeten verhogen.

Salbutamol verhoogt de lichaamstemperatuur en het basaal metabolisme en vermindert uw eetlust. Stimulerende middelen hebben de neiging de eetlust te onderdrukken, dus Salbutamol doet dit heel goed. Aangezien het stimuleren van bèta-2-receptoren het energieverbruik verhoogt en lichaamsvet vrijmaakt om als brandstof te gebruiken, kan Salbutamol ook als antikatabool worden beschouwd. Grote bodybuilders geven echter niet om dit resultaat, omdat ze al anabole steroïden gebruiken, die eigenlijk 'anabool' zijn. Daarom lijkt het nutteloos om iets 'antikatabool' als salbutamol te nemen voor spiergroei.

Over het algemeen wordt Salbutamol door bodybuilders gebruikt voor vetverlies. Sommige onderzoeken tonen echter aan dat salbutamol kan helpen de kracht te vergroten bij gebruik in combinatie met een weerstandstraining. Zoals hierboven vermeld, is het twijfelachtig of een gevorderde atleet, die routinematig anabole steroïden gebruikt, veel van Salbutamol zal opmerken met betrekking tot krachttoename. Bodybuilders gebruiken Salbutamol meestal om het vetverlies tijdens cycli te verhogen als onderdeel van hun supplementen / anabole steroïde stapel. Het is eerder een hulpmiddel voor een cyclus dan een op zichzelf staand medicijn.

De detectietijd van Salbutamol is kort, slechts 24 uur. Dit komt door de korte eliminatiehalfwaardetijd van het medicijn. De halfwaardetijd van Salbutamol is 3,8 tot 6 uur, daarom wordt het medicijn de hele dag in verdeelde doseringen ingenomen.

dosering van salbutamol (albuterol)

Salbutamol-cycli kunnen op twee manieren worden uitgevoerd: een protocol van 2 weken gevolgd door een protocol van 2 weken of een constant gebruik van Salbutamol zonder onderbrekingen gedurende niet langer dan 8 weken, op voorwaarde dat Ketotifen Fumarate wordt gebruikt voor bèta -2 receptor up regulatie minstens één keer per twee weken (of wanneer het vetverlies begint te vertragen). Normaal gesproken keert de lichaamstemperatuur (die normaal gesproken boven de uitgangswaarden stijgt tijdens het gebruik van salbutamol) terug naar de uitgangswaarde wanneer de bèta-2-receptor neerwaartse regulatie significant is geworden, wat aangeeft dat het metabolisme is vertraagd. Salbutamol-cycli mogen niet gedurende totale perioden van langer dan 3-4 maanden worden uitgevoerd als de gebruiker periodieke pauzes ondergaat (zoals het protocol voor 2 weken aan / 2 weken uit), of voor periodes van niet langer dan 8-10 weken constante ononderbroken gebruik.

Over het algemeen, voor volwassenen zijn het 2 pufjes elke 4-6 uur, met tabletten is het 2-4 mg oraal 3-4 keer per dag. Voor mannelijke bodybuilders is 4 mg driemaal daags (12 mg totaal) in tabletvorm een ​​matige dosering voor vetverlies. Vrouwen nemen ongeveer 6 mg gesplitste dosis per dag. Het is belangrijk om veel water te drinken en ik raad het medicijn aan met wat licht voedsel. Als symptomen een probleem worden, moet de dosis worden verlaagd en als de symptomen draaglijk zijn, kan de atleet de dosis enigszins verhogen.

Salbutamol kan gewoonlijk worden gestapeld en gebruikt met anabole steroïden om het vetverlies en de anabole effecten te verbeteren, en als zodanig wordt het normaal gesproken gecombineerd met anabole steroïden die normaal gesproken zouden worden gebruikt om vetverlies en / of droge spiergroei te vergemakkelijken in plaats van ophopende verbindingen. Dit zouden verbindingen zijn zoals Winstrol (Stanozolol), Trenbolone, Masteron (Drostanolone), Anavar (Oxandrolone), Primobolan (Methenolone) en Turinabol (Chlorodehydromethyltestosterone). Dergelijke verbindingen bevorderen de magere massa zonder het risico van een opgeblazen gevoel of vetaanwinst door oestrogene bijwerkingen. Salbutamol-cycli kunnen en worden vaak uitgevoerd met andere vetverliescomponenten, zoals T3 (Triiodothyronine) en menselijk groeihormoon, maar mogen niet worden gecombineerd met andere stimulerende vetverliescomponenten zoals Clenbuterol of Efedrine. Dit komt door de samenstellende effecten van deze stimulerende middelen op het lichaam. Negatieve cardiovasculaire effecten en overmatige stress op het CZS (centraal zenuwstelsel) kunnen het gevolg zijn, en daarom moet het beoefenen van het combineren van op stimulans gebaseerde vetverliesmiddelen ten koste van alles worden vermeden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!