CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Ripped 150, 150mg/ml (10ml vial), Magnus Pharmaceuticals

Ripped 150

150mg/ml (10ml vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
65.00 €

Hoeveelheid :   

RIPPED-150 - MAGNUS PHARMACEUTICALS

Ripped 150 is een injecteerbare anabole steroïde die 50 mg testosteronpropionaat, 50 mg trenbolonacetaat en 50 mg drostanolonpropionaat bevat, wat overeenkomt met een totale hoeveelheid van 150 mg stof per ml, en het is verkrijgbaar in een injectieflacon van 10 ml.

Testosteronpropionaat is een injecteerbare verbinding met een lagere afgiftesnelheid dan niet-veresterd testosteron, maar een hogere afgiftesnelheid dan de rest van veresterde testosterons. Het is de kortste geëstereerde testosteronsteroïde.

Trenbolonacetaat is de meest veelzijdige anabole steroïde en wordt gebruikt door veel prestatieverbeterende atleten. Het heeft de voorkeur van de meeste prestatieverbeterende atleten. Het is veel gemakkelijker om een ​​piek en stabiel bloedniveau te behouden.

Drostanolone wordt als ester in het lichaam geïnjecteerd. En dan splitsen enzymen de ester af van het Masteron-molecuul - wat een variërende hoeveelheid tijd in beslag neemt, afhankelijk van welke ester werd gebruikt. Dit proces veroorzaakt de geleidelijke afgiftesnelheid en verlengde halfwaardetijd van de steroïde. Drostanolone Propionate heeft een halfwaardetijd van 2,5 dagen, terwijl Drostanolone Enanthate een halfwaardetijd van 10 dagen heeft.

De aanbevolen dosis Ripped 150 voor mannen is 150-450 mg per dag (6-8 weken).

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!