CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
SARMs
RAD140, 5mg/tab (100 tabs), Magnus Pharmaceuticals

RAD140 (Testolone)

5mg/tab (100 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
68.00 €

Hoeveelheid :   

rad 140 (testolon)

De nieuwe SARM RAD 140 biedt een orale variant die een sterker effect heeft dan het krachtigste bekende testosteron, het dihydrotestosteron (DHT), dat alle anabole voordelen van dit hormoon biedt zonder typische bijwerkingen te veroorzaken. Deze SARM staat bekend om zijn zeer veelzijdige en onder andere preventieve effecten met betrekking tot verschillende factoren. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, is hier:

algemene informatie over rad 140

RAD 140 is een orale SARM (selectieve androgeenreceptormodulator) met een extreem sterk anabool effect en ook preventieve werkingsmechanismen. Het anabole effect van RAD 140 wordt sterker geacht dan dat van DHT, d.w.z. dihydrotestosteron. Bovendien kan RAD 140 het anabole effect versterken terwijl het tegelijkertijd testosteron afgeeft en tegelijkertijd de androgene bijwerkingen van testosteron verminderen, zoals prostaatvergroting, vermindering van testes, acne, vette huid en zwelling van borstweefsel.

Het preventieve effect van RAD 140 is bijvoorbeeld de vermindering van het optreden van algemene celdood in neuronen onder cellulaire stress, wat deze SARM ook interessant maakt voor de preventie van neurodegeneratieve ziekten.

effecten van rad 140

RAD 140 werkt in principe op dezelfde manier als de meeste andere SARM's. De androgeenreceptoren in het lichaam reageren op dezelfde manier alsof er een grote hoeveelheid testosteron aan bindt. In het geval van de SARM's die zijn ontwikkeld voor spieropbouw, gebeurt dit echter voornamelijk alleen op de androgeenreceptoren in het weefsel van de skeletspier. Op deze manier kunnen de meeste ongewenste bijwerkingen veroorzaakt door een teveel aan testosteron worden omzeild. RAD 140 werkt meer anabool dan testosteron en vermoedelijk ongeveer 120 procent. Tegelijkertijd zijn er minder androgene bijwerkingen dan bij het gebruik van testosteron. Bij gelijktijdige toediening van RAD 140 en testosteron werd aangetoond dat het anabole effect van testosteron matig was toegenomen, terwijl de prostaat in normale gevallen nog steeds minder was vergroot dan verwacht. Dit geeft aan dat de SARM RAD 140 de bijwerkingen van testosteron heeft verminderd.

Samenvattend: sterkere anabole effecten, met verminderde bijwerkingen. Al met al biedt RAD 140 de gebruiker een aanzienlijk versnelde opbouw van nieuw spierweefsel en ook meer kracht, uithoudingsvermogen en energie.

dosering van rad 140

Omdat de SARM RAD 140 een halfwaardetijd heeft van maximaal 48 uur, is de dosering slechts één dosis van 30 mg per dag, bij voorkeur 's ochtends. De intakeperiode moet tussen de 6 en 8 weken zijn.

bijwerkingen van rad 140

Men moet er voorzichtig van uitgaan dat de onderdrukking van de testosteronproductie in het lichaam mogelijk ernstiger is of sneller zou kunnen worden gebruikt dan bijvoorbeeld bij LGD-4033. Voor de veiligheid dient u direct tijdens de cyclus Tamoxifen en zeker zink in het bereik van 150 mg te doseren. Andere bijwerkingen van RAD 140 zijn momenteel niet bekend, maar aangezien het een zeer weefselselectieve SARM is die bijna uitsluitend bindt aan de androgeenreceptoren in het weefsel van de skeletspier, zijn er geen drastische bijwerkingen te verwachten.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!