CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Postcyclustherapie (PCT)
  |  Mesterolone
Provibol, 25mg/tab (50 tabs), Alpha Pharma

Provibol

25mg/tab (50 tabs)
Alpha Pharma
|
38.00 €

Hoeveelheid :   

mesterolon (proviron)

De stof mesterolon (Proviron) wordt gewoonlijk beschouwd als een androgene steroïde, deels ook ten onrechte als anabole steroïde, in principe zou dit artikel echter ook kunnen worden toegewezen aan onze reeks van onderwerpen. Omdat mesterolon (Proviron) in feite een androgeen is dat wordt gebruikt in de context van een androgentherapie, maar ook zeer effectief is voor diëten met betrekking tot een wedstrijd. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, is hier:

algemene informatie over mesterolon (proviron)

Mesterolone, beter bekend onder de merknaam Proviron, is de meest actieve stof in bodybuilding met de meest verkeerde soorten mythen.

In de geneeskunde wordt mesterolon (Proviron) voornamelijk gebruikt bij androgeentherapie. De applicatie is met name gericht op het genezen van libidoproblemen, impotentie en algemene problemen die verband houden met androgeentekorten. Mesterolon (Proviron) stimuleert echter niet de lichaamseigen aanmaak van testosteron, maar vervangt slechts de ontbrekende androgenen.

Wat betreft de specifieke eigenschappen lijkt mesterolon (Proviron) sterk op dihydrotestosteron. Mesterolon (Proviron) aromatiseert niet, daarom heeft het geen anabole eigenschappen, dus het is niet mogelijk om spieren op te bouwen met mesterolon (Proviron).

effect van mesterolon (proviron) bij bodybuilding

Bij bodybuilding vindt mesterolon (Proviron) een verscheidenheid aan verschillende toepassingsgebieden. Veel atleten gebruiken deze actieve stof bijvoorbeeld in combinatie met het anabole steroïde nandrolon-decanoaat om voornamelijk verlies van libido en impotentie te voorkomen.

Een ander zeer populair toepassingsgebied van mesterolon (Proviron) is het post-cyclus therapiegebied, omdat het stoppen van anabole en androgene steroïden om een ​​dalend androgeenniveau en het daarmee samenhangende verlies van libido tegen te gaan.

Een ander interessant gebruik van mesterolon (Proviron) wordt gevonden in de zogenaamde "overbrugging". Dit is de gerichte brug tussen steroïde behandelingen, zonder grote hoeveelheden spieren te verliezen en het krachtniveau te behouden.

logischerwijs heeft het effect van dit androgeen, zoals bekend, ook een effect op vetvermindering en op de toename van kracht, aangezien de androgene componenten van anabole steroïden, in dit geval van mesterolon (proviron), de stofwisseling verhogen, mannelijk zijn effect en verhogen spierdichtheid en hardheid.

De theorie of het gebruik van mesterolon (Proviron) als aromataseremmer is echter een wijdverbreide en riskante misvatting. Hier zou mesterolon (Proviron) binden aan het zogenaamde aromatase-enzym en het zo virtueel deactiveren. Dit om een ​​conversie van testosteron naar oestrogeen te voorkomen. Dit proefschrift is echter niet helemaal correct. Mesterolone (Proviron) verdringt testosteron uit zijn binding en wordt daardoor intensiever afgebroken. Minder testosteron staat dus gelijk aan een lagere aromatisering, wat op zijn beurt verklaart waarom het gebruik van deze werkzame stof resulteert in minder wateropname en minder vetinname.

Deze factoren laten duidelijk zien dat alleen wedstrijdsporters baat hebben bij het gebruik van mesterolon (Proviron). Het krachtige androgene effect zorgt voor een hogere spierdichtheid, hardheid en volume. Meestal wordt mesterolon (Proviron) de laatste 2-3 weken voor de wedstrijd gebruikt.

dosering van mesterolon (proviron)

Om het libido te behouden en te verhogen tijdens steroïde behandelingen en om de spierhardheid en -dichtheid vlak voor een wedstrijd te verbeteren, worden hoeveelheden van 25-100 mg per dag gebruikt in bodybuilding. Vanaf een hoeveelheid van 50 mg is de dagelijkse dosering verdeeld in 2 doses.

bijwerkingen van mesterolon (proviron)

Een duidelijk voordeel van mesterolon (Proviron) is dat het geen 17-alfa-alkylering heeft en dus geen maag- of darmbelasting kan worden verwacht. Ook een leverbelasting kan worden uitgesloten.

Mesterolone (Proviron) veroorzaakt echter een aantal androgeen-typische bijwerkingen. Deze omvatten haaruitval, agressie, extreem libido, acne, vermannelijking bij vrouwen en negatieve effecten op de ogen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!