CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Primobolan, 100mg/ml (10 amp), Sterling Knight Pharmaceuticals

Primobolan

100mg/ml (10 amp)
Sterling Knight Pharmaceuticals
|
78.00 €

Hoeveelheid :   

methenolon enanthate (primobolan)

Een steroïde met slechts geringe anabole factoren, maar nauwelijks androgene bijwerkingen is de methenolone enanthate. Van velen vervangen door sterkere steroïden, is het nog steeds de eerste keuze voor anderen vanwege de verhouding tussen effecten en bijwerkingen. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, vindt u hier:

algemene informatie over methenolon enanthaat

Methenolone enanthate is een anabole steroïde en stond toen bekend als Primobolan. De enanthate-vorm van Primobolan Depot was, evenals vandaag, de injecteerbare variant van de werkzame stof methenolone. De werkzame stof methenolon enanthaat is een derivaat van dihydrotestosteron en heeft een zeer zwak androgene maar een milde anabole werking vergelijkbaar met nandrolon en drostanolon, maar heeft nauwelijks een androgene werking.

Door de verestering is de halfwaardetijd van methenolon enanthaat 5 tot 6 dagen, wat vergelijkbaar is met de duur van het steroïde testosteron enanthate. Als je de keuze hebt tussen oraal methenolonacetaat en injecteerbaar methenolon ENANTAAT, is de keuze meestal op het methenolon ENANTAAT, omdat het een significant beter effect heeft per milligram. Aangezien oraal toegediend methenolon niet 17-alfa-gealkyleerd is en dus een groot deel van de werkzame stof methenolonacetaat tijdens de eerste passage al door de lever wordt vernietigd, heeft een wekelijkse dosis van 200 tot 300 mg methenolon enanthaat ongeveer hetzelfde effect als de dagelijkse orale inname van 150 mg acetaat.

Methenolone enanthate is een van de steroïden, wat bijna een soort must-have is bij old-school bodybuilders. Dit komt waarschijnlijk grotendeels door de geruchten dat methenolone enanthate de favoriete steroïde was van veel Olympia-kampioenen in bodybuilding. Als echter het relatief milde effect van de werkzame stof methenolon nader wordt bekeken, is dit twijfelachtig.

effecten van methenolon enanthate

Eerder was methenolon enanthaat de steroïde bij uitstek voor bodybuilders tijdens het dieet en tijdens de wedstrijdvoorbereiding. Aangezien methenolon enanthaat vanwege zijn structuur in het lichaam niet in oestrogeen kan worden omgezet, zijn er geen door oestrogeen veroorzaakte bijwerkingen zoals gynaecomastie en waterretentie in het subcutane gebied, zodat Metenolon een hard, gedefinieerd uiterlijk kan bereiken. Een andere interessante eigenschap van methenolon enanthaat voor de dieetfase is het feit dat het de stikstofretentie in het lichaam sterk bevordert. Dit leidt ertoe dat zelfs bij een sterk beperkte calorie-inname slechts een relatief kleine hoeveelheid spierweefsel wordt verminderd. In de jaren 80 en 90 was de opvatting wijdverbreid dat methenolon enanthaat de enige anabole androgene steroïde is die het mogelijk maakt om spieren op te bouwen tijdens een caloriearm dieet. Bovendien had methenolon enanthaat de reputatie de vetverbranding tijdens de voeding sterk te bevorderen. Aangezien veel betere anabole androgene steroïden zoals trenbolon en drostanolon tegenwoordig gemakkelijker beschikbaar zijn voor wedstrijdvoorbereiding, wordt methenolon ENANTAAT lang niet in dezelfde mate gebruikt tijdens de wedstrijdvoorbereiding, zoals ooit het geval was. Als bodybuilders methenolone enanthate gebruiken tijdens de wedstrijdvoorbereiding, zullen ze dit graag combineren met steroïden zoals trenbolon, winstrol of drostanolon.

dosering van methenolon enanthate

De waargenomen doses methenolon enanthaat variëren van 400 tot 1000 mg per week.

Methenolone enanthate is alleen voorwaardelijk geschikt voor gebruik tijdens de opbouwfase vanwege het relatief milde effect en de hoge prijs. Echter, steroïde nieuwkomers melden bruikbare winsten te hebben bij gebruik van 200 tot 300 mg methenolon enanthaat per week, die niet gepaard gaan met sterke waterretentie en goed kunnen worden gehandhaafd na stopzetting. Bij methenolonacetaat of enanthaat mag je echter niet verwachten dat de karakteristieke abrupte toename van kracht en spiermassa de regel is in veel zogenaamde massa-steroïden, zoals testosteron, dianabol of anapolon. De toename in kracht en massa komt langzaam op methenolone enanthate, maar ook continu en gelijkmatig over een langere periode. Om deze reden varieert de innameperiode van methenolon enanthaat in de praktijk vaak van 12 tot 24 weken.

bijwerkingen van methenolon enanthate

Gelukkig behoort methenolon enanthaat tot de steroïden met de minste kans op bijwerkingen. Aangezien de werkzame stof methenolon niet wordt omgezet in oestrogeen of 17-alfa-gealkyleerd, veroorzaakt dit noch door oestrogeen veroorzaakte bijwerkingen, noch een negatieve invloed op de lever. Aangezien methenolon enanthaat een dihydrotestosteron-derivaat is, kunnen androgeengerelateerde bijwerkingen zoals haarverlies, toegenomen lichaamsbeharing of vette huid optreden. Eerder dacht men dat methenolon enanthaat weinig effect had op de lichaamseigen aanmaak van testosteron, maar dit was een andere mythe. Om deze reden wordt methenolon enanthaat ook stopgezet zoals elke andere anabole androgene steroïde.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!