CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Parabolin, 76.5mg/1.5ml (5 amp), Alpha Pharma

Parabolin

76.5mg/1.5ml (5 amp)
Alpha Pharma
|
45.00 €

Hoeveelheid :   

trenbolon hexahydrobenzylcarbonaat

Trenbolon enanthaat en acetaat zijn de meest voorkomende varianten van trenbolon, maar naast het radicale effect ook vooral vanwege de goede beschikbaarheid. Naast deze twee varianten van trenbolon wordt het hexahydrobenzylcarbonaat beschouwd als het zelden beschikbare geheime wapen onder het trenbolon, vanwege zijn lage dosering, terwijl het tegelijkertijd zeer krachtig is. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, is hier:

algemene informatie over trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat

Trenbolon hexahydrobenzylcarbonaat is een injecteerbare anabole androgene steroïde die oorspronkelijk in Frankrijk werd geproduceerd, op dat moment bekend als Parabolan, en die de werkzame stof trenbolon hexahydrobenzylcarbonaat bevat, ook bekend als cyclohexylmethylcarbonaat. Bijna geen enkele andere anabole androgene steroïde was zo populair als Parabolan, en er waren nauwelijks zoveel mythen over een andere anabole androgene steroïde.

In die tijd was trenbolon nog lang niet zo bekend en populair als tegenwoordig, omdat er nauwelijks steroïden waren die trenbolon als werkzame stof bevatten. Voorafgaand aan trenbolon hexahydrobenzylcarbonaat, werden steroïde gebruikers die trenbolon wilden gebruiken, doorverwezen naar de veterinaire steroïde Finaject die trenbolonacetaat bevatte en eind jaren tachtig van de markt werd gehaald. In tegenstelling tot Finaject, was trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat bedoeld voor gebruik bij mensen en is het nog steeds het enige trenbolonproduct dat is geproduceerd door een legitiem farmaceutisch bedrijf voor menselijk gebruik. Daarnaast was de Parabolan alleen wereldwijd verkrijgbaar in Frankrijk, wat, zoals verwacht, de beschikbaarheid ernstig beperkte.

effecten van trenbolon hexahydrobenzylcarbonaat

Trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat is een trenbolonmolecuul waaraan een hexahydrobenzylcarbonaat of cyclohexylmethylcarbonaatester is toegevoegd om een ​​langere beschikbaarheid van de eigenlijke werkzame stof trenbolon in het lichaam mogelijk te maken. Veresterde anabole steroïden zijn inactief in de veresterde vorm in het lichaam en worden alleen geactiveerd wanneer de ester wordt gescheiden en de werkzame stof dus aanwezig is in vrije, niet-veresterde vorm. Hoe langer de ester is, hoe moeilijker het voor het lichaam is om het van het molecuul met de werkzame stof te scheiden, en hoe langzamer de afgifte van de werkzame stof verloopt, wat resulteert in een soort depoteffect. Omdat de hexahydrobenzylcarbonaatester een relatief lange ester is, heeft Parabolan een halfwaardetijd in het lichaam, die tussen 3 en 6 dagen ligt, afhankelijk van de bron. De originele Franse Parabolan was verkrijgbaar in ampullen met elk 1,5 ml olieachtige oplossing met 76 mg trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat (cyclohexylmethylcarbonaat), wat overeenkomt met ongeveer 50 mg vrij trenbolon.

Aangezien trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat een veresterd trenbolon is, heeft het dezelfde effecten en bijwerkingen als alle andere trenbolonvarianten. Trenbolon hexahydrobenzylcarbonaat is sterk anabool en sterk androgeen en kan vanwege zijn structuur noch door het aromatase-enzym worden omgezet in oestrogeen, noch door het 5-alfa-reductase-enzym in een dihydro-actieve stof. Trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat wordt vooral gebruikt tijdens een dieet en wedstrijdvoorbereiding vanwege het sterke androgene effect en de afwezigheid van omzetting in oestrogeen. Androgeenreceptoren worden in het lichaam aangetroffen, zowel op de spiercellen als op de vetcellen, terwijl het stimuleren van de androgeenreceptoren van de spiercellen de spiergroei bevordert en het stimuleren van de androgeenreceptoren van de vetcellen de vetverbranding verhoogt. Trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat bevordert ook het behoud en de opbouw van spiermassa en de vermindering van lichaamsvet. Bovendien heeft het een sterk antikatabool effect dat onder meer te wijten is aan het feit dat trenbolon enerzijds de omzetting van cortison in katabool cortisol verhindert en anderzijds de glucocorticoïde receptoren blokkeert waarop cortisol zijn katabole effect ontwikkelt. Zo kan een bijna volledige onderdrukking van het cortisoleffect worden bereikt.

bijwerkingen van trenbolon hexahydrobenzylcarbonaat

Helaas is trenbolon-hexahydrobenzylcarbonaat, net als alle andere trenbolon-varianten, ook een derivaat van 19 nortestosteron, wat betekent dat trenbolon-hexahydrobenzylcarbonaat als progestageen werkt. Dit betekent niets anders dan dat trenbolon rechtstreeks kan worden gekoppeld aan de progesteronreceptor. De bindingsaffiniteit van trenbolon voor de progesteronreceptor is ongeveer 60% van de bindingsaffiniteit van progesteron zelf. Bij gevoelig reagerende gebruikers van trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat kan dit leiden tot bijwerkingen zoals waterretentie en een zogenaamde tren-gyno, die niet kunnen worden tegengegaan door een aromataseremmer zoals Arimidex of een oestrogeenreceptorblokker zoals tamoxifen (Nolvadex). De combinatie van sterke androgene activiteit en het feit dat trenbolon een progestageen is, leidt ertoe dat trenbolon hexahydrobenzylcarbonaat de lichaamseigen testosteronproductie snel en duurzaam onderdrukt.

doseringen van trenbolon hexahydrobenzylcarbonaat

Parabolan is een heel goed voorbeeld van hoeveel de gebruikelijke doseringen van anabole androgene steroïden in de loop der jaren zijn veranderd. Oorspronkelijk hadden verschillende "steroïde goeroes" gewaarschuwd een dosis van twee ampullen trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat per week niet te overschrijden, overeenkomend met 152 mg trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat (cyclohexylmethylcarbonaat) op dat moment, en die van de steroïde goeroes die bekend stonden om hun hoge doseringen en experimenten met zeer gevaarlijke actieve stoffen. In de periode dat originele Franse Parabolan beschikbaar was, lagen de in de praktijk waargenomen doseringen in het bereik van 2 tot 3 ampullen Parabolan per week, wat overeenkomt met 152 tot 228 mg trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat per week en alle gebruikers waren enthousiast over het verkregen effect. Tegenwoordig liggen de doses die bij trenbolon worden waargenomen vaker tussen 76-152 mg trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat (cyclohexylmethylcarbonaat) per dag of om de andere dag, 1-2 ampullen om de dag of om de dag.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!