CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Orale Steroïden
  |  Oxymetholone
Oxymetholone, 50mg/tab (50 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Oxymetholone

50mg/tab (50 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
50.00 €

Hoeveelheid :   

oxymetholone (anadrol)

Extreme en snelle massawinst enerzijds en wijdverbreide bijwerkingen anderzijds. Vaak gezien als een tweesnijdend zwaard en nog steeds erg vaak gebruikt: het gaat over de anabole steroïde Anadrol. Je kunt alles over deze steroïde hier vinden:

algemene informatie over oxymetholone (anadrol)

De anabole androgene steroïde Anadrol, die de werkzame stof oxymetholone bevat, werd in 1960 voor het eerst officieel op de markt gebracht. Eigenlijk wordt Anadrol gebruikt voor de behandeling van bloedarmoede, aangezien de werkzame stof oxymetholone het aantal kan verhogen. van rode bloedcellen. In 1993 werd de productie echter verminderd en gedeeltelijk stopgezet omdat nieuwere geneesmiddelen zoals het bekende EPO effectiever en compatibeler bleken te zijn bij de behandeling van bloedarmoede, waardoor er geen bruikbaar toepassingsgebied meer was voor de werkzame stof oxymetholone. In 1998 werd Anadrol echter weer standaard geproduceerd, omdat het een zeer effectief middel bleek te zijn om het lichaamsgewicht te verhogen bij ziekten zoals aids die gepaard gingen met ernstig gewichtsverlies.

effecten van oxymetholone (anadrol)

Onder bodybuilders is de anabole androgene steroïde Anadrol de meest populaire orale steroïde voor massaopbouw naast Dianabol, vanwege het sterke massa- en krachtopbouwende effect. Een gewichtstoename van 10 tot 15 kilo binnen 6 weken met slechts één tot twee tabletten per dag Anadrol is eerder regel dan uitzondering bij beginnende steroïden. Anadrol is ook bijzonder populair bij krachtsporters, omdat de kracht tijdens de eerste paar weken van gebruik praktisch elke dag toeneemt. Veel gebruikers zijn zelfs van mening dat de anabole steroïde Anadrol helemaal de sterkste orale steroïde is. Deze indruk is echter waarschijnlijk te wijten aan de hoge dosis van 50 mg oxymetholone per tablet Anadrol, omdat volgens veel gebruikers Dianabol een significant sterker effect per milligram zou moeten hebben.

Technisch gezien is de anabole androgene steroïde Anadrol een steroïde afgeleid van dihydro-testosteron (DHT), die is uitgebreid met een 2-hydroxymethyleengroep en 17-alpha-gealkyleerd. Hoewel oxymetholone een dihydro-testosteronderivaat is, verschilt Anadrol in zijn eigenschappen van alle andere DHT-derivaten. Terwijl alle andere van dihydro-testosteron afgeleide anabole androgene steroïden, waaronder onder meer Winstrol (stanozolol), Primobolan (methenolon), Masteron (drostanolonpropionaat) en oxandrolon, worden over het algemeen gebruikt tijdens de definitiefase, omdat ze bijdragen aan hard en droog uiterlijk, het belangrijkste toepassingsgebied van oxymetholone is op het gebied van ballaststoffen. Een hard, gedefinieerd uiterlijk kan niet het geval zijn bij het gebruik van Anadrol. Het is eerder bekend dat de opgebouwde spiermassa gepaard gaat met een sterk uitgesproken wateropslag, die veel sterker is dan de wateropslag bij gebruik van andere anabole androgene steroïden, waaronder Dianabol en testosteron. Deze uitgesproken waterberging verdwijnt zeer snel na stopzetting van de Anadrol, die ook verantwoordelijk is voor een groot deel van de waargenomen drastische massaverliezen na het einde van de inname van oxymetholone. Het feit dat oxymetholone een dihydro-testosteron-derivaat is, blijkt echter uit het anadrol-bevorderende effect van erfelijk haarverlies.

dosering van oxymetholone (anadrol)

Anadrol wordt in de praktijk door de meeste gebruikers toegediend in het bereik van 50 - 150 mg per dag. Zelfs als steroïde nieuwkomers vaak oxymetholone als enige werkzame stof gebruiken, gebruiken ervaren bodybuilders oxymetholone als een zogenaamde kickstart voor een langdurige behandeling met steroïden of samen met een geïnjecteerde basissteroïde zoals testosteron of deca durabolin (nandrolon-decanoaat).

bijwerkingen van oxymetholone (anadrol)

Aangezien de werkzame stof oxymetholone een 17-alfa-gealkyleerde steroïde is, heeft Anadrol een niet te verwaarlozen kans op een extra leverlast. De bijzonder sterke leverbelasting die aan Anadrol wordt toegeschreven, zou in de praktijk echter te wijten moeten zijn aan de hoge doseringen per tablet en minder aan een bepaalde toxiciteit van de werkzame stof oxymetholone. Hoewel oxymetholone vanwege zijn structuur in het lichaam niet kan worden omgezet in oestrogeen, rapporteren veel gebruikers bij het toepassen van Anadrol over bijwerkingen zoals gynaecomastie en sterke waterretentie, die normaal gesproken zouden worden geassocieerd met oestrogeen. De exacte oorzaak van deze bijwerkingen van Anadrol is tot dusver niet bekend. Interessant is echter dat veel gebruikers melden dat een aromataseremmer zoals Arimidex of een oestrogeenreceptorblokker zoals Nolvadex (Tamoxifen) kan helpen. Andere bijwerkingen van oxymetholone zijn hoofdpijn, verhoogde bloeddruk en algemeen ongemak.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!