CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Orale Steroïden
  |  Oxandrolon
Oxadrol, 10mg/tab (50 tabs), Shree Venkatesh

Oxadrol

10mg/tab (50 tabs)
Shree Venkatesh
|
46.00 €

Hoeveelheid :   

oxandrolon (Oxandrolon)

Populair vanwege de veelzijdige manier van werken als anabole steroïde en vergeleken met het minder negatieve effect van Winstrol, brengt oxandrolon een goed pakket voordelen voor atleten en bodybuilders. U kunt hier alles over deze steroïde lezen:

effecten van oxandrolon

Het anabole steroïde oxandrolon werd in 1964 officieel op de markt gebracht onder de merknaam Anavar. Anavar is ontworpen om een ​​steroïde af te leveren die een extreem laag androgeen effect heeft. Vergeleken met testosteron heeft de werkzame stof oxandrolon slechts ongeveer een kwart van het androgene effect, wat deels te wijten is aan het feit dat Oxandrolon een derivaat is van dihydrotestosteron, dat niet kan worden omgezet in androgene dihydrotestosteron door het 5-reductase-enzym. Het androgene effect van Oxandrolon is zo mild dat oxandrolon zelfs bij kinderen kan worden gebruikt om de groei te bevorderen en bij vrouwen om osteoporose te behandelen. Oxandrolon is zelfs de enige anabole steroïde die geen negatieve invloed heeft op de longitudinale groei van adolescenten. Aan het einde van de jaren tachtig werd Oxandrolon uit de handel genomen vanwege de achterblijvende verkoopcijfers in Amerika en andere landen totdat een paar jaar geleden het potentieel van de werkzame stof oxandrolon bij de behandeling van aids werd erkend, wat leidde tot de productie van oxandrolon wordt tenminste hervat in Amerika.

Oxandrolon is een dihydrotestosteron-derivaat dat oraal beschikbaar is gemaakt door middel van 17-alpha-alkylering. Verrassend genoeg heeft oxandrolon, ondanks zijn 17-alpha-alkylering, een verbazingwekkend laag potentieel voor leverschade. Verschillende onderzoeken waarbij de leverbelasting van verschillende 17-alfa-gealkyleerde steroïden, zoals methyltestosteron, fluoxymesteron (halotestine) en methandriol, werd vergeleken met door oxandrolon geïnduceerde leverbelasting, toonden aan dat oxandrolon de minste leverlast veroorzaakte van alle onderzochte orale anabole androgene steroïden. De leverlast van 20 mg Oxandrolon was bijvoorbeeld ongeveer 70 procent minder dan de leverlast veroorzaakt door dezelfde hoeveelheid halotestine. Sommige fabrikanten schrijven in de bijsluiter dat een meermaandelijkse toepassing van oxandrolon de leverfunctie slechts onbeduidend negatief beïnvloedt.

De anabole androgene steroïde Oxandrolon wordt gebruikt tijdens de wedstrijdvoorbereiding en het dieet, omdat oxandrolon een goede toename van de kracht tot stand brengt en de spieren een veel hardere uitstraling geeft, onder meer door de niet-bestaande omzetting in oestrogeen. In de praktijk worden doseringen in het bereik van 15 tot 25 mg oxandrolon waargenomen voor dit toepassingsgebied, die vaak worden gecombineerd met andere niet-aromatiserende anabole androgene steroïden zoals Primobolan (methenolon), Winstrol (stanozolol), Halotestin en / of trenbolon . Aangezien de halfwaardetijd van oxandrolon tussen 8 en 12 uur ligt, wordt het door de meeste atleten slechts tweemaal per dag ingenomen. Bijzonder interessant voor de definitiefase is het feit dat sommige onderzoeken hebben aangetoond dat oxandrolon het lichaamsvetpercentage kan verlagen - in één onderzoek zelfs zonder begeleidende sportactiviteiten en een dosering van slechts 20 mg oxandrolon per dag!

dosering van oxandrolon

Oxandrolon is alleen voorwaardelijk geschikt voor massaopbouw omdat de inname niet leidt tot significante massagroei zoals typisch is voor zogenaamde massa-esteroïden (testosteron, dianabol, anapolon). De met behulp van oxandrolon opgebouwde spiermassa is echter van hoge kwaliteit en kan na stopzetting nagenoeg volledig worden behouden. Doseringen in het bereik van 20 - 100 mg zijn echter noodzakelijk voor de spieropbouw in oxandrolon.

bijwerkingen van oxandrolon

Vanwege zijn structuur kan oxandrolon niet worden omgezet in oestrogeen door het aromatase-enzym.Daarom zijn door oestrogeen veroorzaakte bijwerkingen zoals waterretentie, verhoogde bloeddruk en gynaecomastie geen probleem bij het gebruik van oxandrolon. Aangezien het anabole androgene steroïde oxandrolon slechts een zeer laag androgeen effect heeft, zijn er weinig androgeen-geïnduceerde bijwerkingen wanneer het wordt ingenomen, daarom wordt oxandrolon ook gebruikt door vrouwen die bang zijn voor de "mannelijkheid" geassocieerd met andere anabole androgene steroïden. De in de praktijk bij vrouwen waargenomen dosering ligt tussen 5 en 25 mg oxandrolon per dag. Al met al is oxandrolon een anabole androgene steroïde met een zeer lage bijwerking, die in de praktijk zeer weinig bijwerkingen heeft, zelfs bij hoge doses tot 80 mg per dag.

Doordat oxandrolon enerzijds slechts een zeer laag androgeen effect heeft en anderzijds niet in oestrogeen wordt omgezet, onderdrukt het de testosteronproductie aanzienlijk minder dan andere anabole androgene steroïden. Dit komt doordat een negatieve feedback op de lichaamseigen aanmaak van testosteron wordt veroorzaakt door een teveel aan androgene werkzame stoffen of een verhoogd oestrogeengehalte. Beiden zijn niet aanwezig bij gematigde doses oxandrolon. Bij hogere doses oxandrolon worden de androgene componenten echter actiever, wat ook leidt tot een grotere onderdrukking van de testosteronproductie.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!