CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
SARMs
Ostarine MK-2866, 10mg/tab (100 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Ostarine MK-2866

10mg/tab (100 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
74.00 €

Hoeveelheid :   

ostarine (mk-2866)

Ostarine, ook bekend als MK-2866, is een van de sterkste en bekendste prohormonen uit de SARM-familie, de selectieve androgeenreceptormodulatoren. Populair vanwege zijn anabole en tegelijkertijd vetverlagende werking, wordt het gebruikt in verschillende sporten. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, vindt u hier:

algemene informatie over ostarine (mk-2866)

Ostarine is een SARM! Het is geschikt voor alle sporters die tijdens een dieet geen spiermassa willen verliezen. Een licht prohormoon dat spieropbouw bevordert en tegelijkertijd vet vermindert. Ostarine, ook bekend als MK-2866, is de krachtigste en meest anabole SARM, selectieve androgeenreceptormodulator, die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het is geschikt voor zowel beginners als vrouwen en wordt ook gedeeltelijk gebruikt door professionele bodybuilders bij de wedstrijdvoorbereiding. Ostarine is zeker niet de eerste SARM-verbinding op de markt voor bodybuilding-supplementen, maar het is verreweg de meest populaire verbinding. Ostarine is een zeer mild prohormoon tegen andere prohormonen en designersteroïden. Veel professionele bodybuilders gebruiken het tussen de cycli door.

Selectieve androgeenreceptormodulatoren, d.w.z. SARM, vertegenwoordigen een nieuwe klasse van bindingspartners voor androgeenreceptoren. Ze streven naar dezelfde efficiëntie als anabole steroïden, maar zonder hun bijwerkingen te veroorzaken en tegelijkertijd specifieker te zijn in hun effecten. Hun bijzonderheid wordt vooral gezien in de eigenschap om de androgeenreceptoren weefsel-selectief te activeren, en dus specifiek spierhypertrofie in skeletspieren te stimuleren. SARM kan daarom de plaats van een androgeen innemen en zo alle positieve effecten op het spierweefsel als anabole steroïde, bijvoorbeeld testosteron, veroorzaken.

SARM is dus een groep van actieve stoffen met een hoog anabool potentieel, omdat ze specifiek gericht zijn op de werkzaamheid van een anabole steroïde maar veel meer gedifferentieerd zijn in hun aanpak. De momenteel krachtigste en dus meest anabole SARM is Ostarine.

effecten van ostarine (mk-2866)

Ostarine belooft een versnelde spieropbouw met gelijktijdige vetvermindering. Prestatieverbetering tijdens de training en aanzienlijke voordelen in de voeding. Snel herstel en aanzienlijke verhoging van het libido. Bijwerkingen zijn hier niet te verwachten!

Een merkbaar effect van Ostarine treedt meestal op tegen het einde van de tweede opnameweek. De training is gerichter en veel gemotiveerder. Extra trainingseenheden kunnen eenvoudig worden aangevuld, omdat het gebruik van Ostarine zorgt voor een snelle regeneratie van de spieren.

Significante toename in kracht tijdens alle oefeningen is duidelijk zichtbaar. Een verhoogde vasculariteit wordt vaak visueel waargenomen. Een gemiddelde afname van 2 tot 2,5 kg tijdens de kuur is geen uitzondering, toch ziet het lichaam er massiever uit dan voor de kuur. Er is ook een aanzienlijke verbetering zichtbaar. Een toename van het libido, vooral in de eerste 3-4 weken na inname, wordt duidelijk waargenomen.

effecten van ostarine (mk-2866) in overzicht

  • Spieropbouw met gelijktijdige vetvermindering
  • Verbeterde prestaties tijdens training
  • Verhoging van kracht
  • Significante voordelen in de voeding
  • Snel herstel
  • Verhoogd libido

bijwerkingen van ostarine (mk-2866)

In de meeste gevallen vertoont Ostarine geen significante bijwerkingen. Ostarine-gebruikers rapporteren zelden over vermoeidheid tijdens de inname. Sommige gebruikers rapporteren ook over stemmingswisselingen tot en met een verhoogd agressiepotentieel. Enkelen rapporteren over een licht verhoogde bloeddruk.

Veel gebruikers van Ostarine zijn zeer tevreden over de suppletie. Tijdens de inname werd een overwegend significante verbetering van het formulier vastgesteld. Tegelijkertijd namen de motivatie en de kracht in de training toe, zodat de verwachtingen volledig werden ingelost.

dosering van ostarine (mk-2866)

De aanbevelingen voor het gebruik van Ostarine zijn heel verschillend. Afhankelijk van of het vrouwen, mannen of ambitieuze wedstrijdsporters zijn, variëren de doses van 10 mg per dag, meestal voor vrouwen, tot 25-30 mg per dag, meestal voor mannen en wedstrijdsporters. De dosis moet mogelijk dagelijks tegelijk worden ingenomen in combinatie met een maaltijd.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!