CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Orale Steroïden
Oral Trenbolone, 1mg/tab (50 tabs), Primus Ray Laboratories

Oral Trenbolone

1mg/tab (50 tabs)
Primus Ray Laboratories
|
55.00 €

Hoeveelheid :   

methyltrienolone (oraal trenbolon)

Ook oraal verkrijgbaar, methyltrienolon of oraal trenbolon, biedt uitstekende resultaten met gebruiksgemak. De effecten en bijwerkingen zijn echter vaak tegengesteld, wat een realistische inschatting maakt of de bijwerkingen de moeite waard zijn voor de gewenste doelen. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, vindt u hier.

algemene informatie over methyltrienolon (oraal trenbolon)

Dit rapport behandelt de twee orale vormen van de anabole steroïde trenbolon. De eerste vorm is gewoon trenbolonacetaat dat tot tabletten is geperst. In principe heeft oraal trenbolonacetaat dezelfde effecten en bijwerkingen als injecteerbaar trenbolonacetaat, maar de werkzaamheid van oraal toegediend trenbolonacetaat is waarschijnlijk meer dan twijfelachtig vanwege de vernietiging van het grootste deel van de werkzame stof in de eerste doorgang door de lever .

In de tweede orale versie van trenbolon heb je te maken met een veel interessantere werkzame stof. Dit is trenbolon, dat oraal beschikbaar is gemaakt door middel van 17-alpha-alkylering.

Methyltrienolone is ontwikkeld door een bekende Franse farmaceutische fabrikant, die in de jaren negentig al trenbolon hexahydrobenzylcarbonaat op de markt heeft gebracht, het enige ooit goedgekeurde trenbolonpreparaat op het gebied van de menselijke geneeskunde. In tegenstelling tot dit trenbolon kreeg methyltrienolon echter nooit medische goedkeuring en werd het praktisch alleen gebruikt als proefstof. Dit verklaart de extreem slechte beschikbaarheid van dit medicijn en de weinige betrouwbare gegevens over de toepassing en effecten ervan.

Veel geruchten die rond deze steroïde zoemen, kunnen te wijten zijn aan het feit dat het niet beschikbaar is en aan de beoordeling van androgene en anabole activiteit. Vakliteratuur geeft het androgene effect van methyltrienolon aan met 8.000 procent van het overeenkomstige effect van methyltestosteron en het anabole effect van methyltrienolon met 12.000 procent van het effect van methyltestosteron. Deze waarden zijn echter niet gemakkelijk toepasbaar op mensen omdat ze worden bepaald door de groei van de prostaat en verschillende andere begeleidende symptomen bij gecastreerde jonge ratten.

effecten van methyltrienolon (oraal trenbolon)

Een deel van het sterke effect van methyltrienolon is te wijten aan het feit dat methyltrienolon niet in het lichaam kan worden gebonden en dus 100% van het actieve ingrediënt beschikbaar is. Ter vergelijking: het lichaam bevat tussen 95 en 98 procent van het lichaamseigen testosteron in gebonden vorm en is daarom niet actief.

dosering van methyltrienolone (oraal trenbolon)

De dosering die in de praktijk bij bodybuilders wordt waargenomen, ligt over het algemeen tussen 500 en 750 mcg. Het wordt niet aanbevolen om meer dan 1 mg van het medicijn per dag in te nemen. Het wordt niet aanbevolen om het geneesmiddel langer dan 3-4 weken achter elkaar in te nemen.

bijwerkingen van methyltrienolon (oraal trenbolon)

Helaas gaat het sterke effect van methyltrienolon gepaard met een zeer zware belasting van de lever. Veel bronnen verwijzen naar methyltrienolon als de meest leverbeschadigende orale steroïde, die allesbehalve overdreven is. Reeds doseringen in het bereik van 1 mg methyltrienolon per dag leiden tot een sterke toename van verschillende leverenzymen en veroorzaken symptomen van een back-up van het galzuur in de lever.

Dit is ook de reden waarom methyltrienolon in de praktijk slechts enkele weken wordt gebruikt en nooit wordt gebruikt in combinatie met andere orale anabole androgene steroïden. Aangezien methyltrienolon, net als het startsteroïde trenbolon, een 19-norsterid is, veroorzaakt het een volledige en aanhoudende onderdrukking van de lichaamseigen aanmaak van testosteron, wat onder meer tot impotentie kan leiden. Om dit libidoproblem te voorkomen, gebruiken de meeste gebruikers van methyltrienolone of trenbolone gelijktijdig een testosteronvariant.

Het belangrijkste gebruik van methyltrienolon is waarschijnlijk dieet- en wedstrijdvoorbereiding, en daar zijn verschillende redenen voor. Door zijn structuur kan methyltrienolon in het lichaam door het aromatase-enzym niet worden omgezet in oestrogeen, waardoor ongewenste waterberging wordt geëlimineerd. Aangezien methyltrienolon door zijn werking als progestageen aan de androsteronreceptor kan hechten en in de praktijk tot 90% van het lichamelijke androsteron uit zijn receptor onderdrukt, werkt het ook als een effectief diureticum, aangezien androsteron verantwoordelijk is voor natriumretentie in het lichaam, wat bevordert water afstotend. Bovendien heeft methyltrienolon een duidelijk antikatabool effect omdat het de vorming van katabool werkende cortisol blokkeert. Samen met het vetverbrandende effect dat door veel gebruikers wordt beschreven en het vermogen van methyltrienolone om de sterkte te behouden, zelfs tijdens een sterke caloriebeperking, wordt een anabole androgene steroïde geproduceerd die extreem gunstige eigenschappen vertoont tijdens een extreme dieetfase of de wedstrijdbereiding. Vanwege de sterke leverbelasting, de zeer slechte beschikbaarheid en het feit dat trenbolonacetaat vergelijkbare effecten heeft, is het natuurlijk de vraag of het gebruik van methyltrienolon echt zinvol is.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!