CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Omnadren 250, 250mg/ml (1 amp), Jelfa Poland

Omnadren 250

250mg/ml (1 amp)
Jelfa Poland
|
3.50 €

Hoeveelheid :   

testosteron mix (sustanon 250)

Sustanon is een mengsel van vier verschillende testosteronesters (propionaat 30 mg, fenylpropionaat 60 mg, isocaproaat 60 mg, decanoaat 100 mg) die positief op elkaar reageren. De bereiding is populair in de VS omdat het snel werkt en lang meegaat. Sustanon is al vele jaren in Europa algemeen verkrijgbaar en is het meest populaire testosteron dat wordt gebruikt door Europese atleten. Sustanon is ontworpen om te worden gebruikt voor vervanging van medische hormonen, waar minder frequente injecties als voordelig werden beschouwd. De mix van testosteron in Sustanon zorgt ervoor dat het langer door de steroïde receptoren kan worden herkend dan andere testosteron. Atleten ervaren snelle en diepgaande toename van spieromvang en gewicht bij een dosis van 200-300 mg per week.

De typische dosering voor Sustanon is 250 mg / week of 500 mg / 10 dagen. Sustanon is tot vier weken actief in uw lichaam en injecties kunnen niet vaak om de twee weken worden toegediend, hoewel de meeste gebruikers veel vaker injecteren.

Dit medicijn wordt meestal gebruikt in een cyclus van gewichtstoename, gestapeld met een oraal anabool zoals Oxandrolon of Winstrol, omdat Sustanon effectief is bij lagere doses. Met Sustanon melden gebruikers minder bijwerkingen, d.w.z. minder aromatisering, minder vasthouden van water, minder leverstress en minder hormonale systeemstoornissen. Gebruikers melden de gebruikelijke prikkelbaarheid en agressiviteit bij Sustanon zoals bij andere testosteron.

Juiste PCT is vereist na een Sustanon-cyclus, net als na een cyclus van een van de bovengenoemde testosteronen.

hoe steroïden niet te fietsen

Nu u iets meer weet over de verschillende testosteronesters, zult u in de volgende hoofdstukken zien hoe u typische fietsfouten kunt vermijden en ook een geheel nieuwe manier van fietsen in Sustanon kunt ontdekken op basis van de gecompliceerde halfwaardetijd die u zal verbazen en duwen uw winst in de stratosfeer! De ongeïnformeerde bodybuilder koopt steroïden online, bij de drugsdealer in zijn plaatselijke sportschool of bij iemand die hij anoniem op internet vindt. Deze jongens willen zo graag groot worden dat ze alles kopen wat de dealer bij de hand heeft. Het maakt ze niet uit wat de optimale steroïden zijn om te stapelen en te fietsen voor hun individuele lichaamstype en hun lichaamsdoelstellingen - ze willen gewoon aan de slag met een cyclus. En ze negeren de noodzaak van postcyclustherapie volledig. Maar het wordt erger ... Vervolgens probeer je je cyclus te ontwerpen en bekijk je twee plaatsen voor begeleiding. Ten eerste kunt u uw drugsdealer uw cyclus voor u laten plannen ... grote fout! Of, erger nog, u gaat op internet en leest hoe u steroïden kunt fietsen op een van de vele anabole steroïde discussiefora. Grotere fout! Je krijgt advies van jongens die je nog nooit hebt gezien! Je zou de een of andere weltergewicht trol de hele dag in het donker thuis kunnen laten vertellen hoe je een steroïde cyclus moet opbouwen, alleen omdat deze verliezer zich gedraagt ​​als een online forum stud achter zijn toetsenbord. Ervan uitgaande dat uw dealer u niet iets van twijfelachtige kwaliteit of zelfs namaaksteroïden heeft verkocht, zijn hier de twee soorten cycli die uw dealer en de online jongens waarschijnlijk zullen aanbevelen. Ik noem ze de Idiot Steroid Cycle en de Jackass Steroid Cycle.

idioot steroïde cyclus

De manier waarop de idioot steroïden fietst, is gebaseerd op de algemene consensus online dat je één keer per week op dezelfde dag van de week een langwerkende steroïde zoals testosteron injecteert. Vervolgens neemt u een snelwerkende steroïde en injecteert u deze om de dag. Mogelijk stapel je een orale steroïde die eenmaal daags wordt ingenomen. Klinkt bekend? Helaas is de steroïde cyclus van de idioot meestal de eerste cyclus die de 'maagdelijke' atleet probeert. Wat jammer! Vaak is de allereerste cyclus die u ooit probeert, degene waar uw lichaam het gunstigst op reageert. En de steroïde cyclus van de idioot levert meestal geen goede resultaten op bij jongens met gemiddelde genetica - zoals de meesten van ons hebben. Dus voor de volgende cyclus probeert de idioot ...

jackass steroïde cyclus

De steroïde cyclus van jackass is gebaseerd op de algemene consensus dat je je lichaam letterlijk moet overspoelen met testosteron in doseringen die een krankzinnige gram of twee per dag benaderen! Natuurlijk zullen al je receptoren in het begin volledig verzadigd zijn, maar je lichaam zal onmiddellijk het overtollige testosteron aanvallen en alles zal verloren gaan. Bovendien zijn het de overtollige anabole steroïden die leiden tot alle vreselijke bijwerkingen zoals testikelatrofie (krimp van noten) en gynaecomastie (ontwikkeling van mannelijk borstweefsel). Andere bijwerkingen die worden ervaren op de jackass-steroïde cyclus zijn onder meer verhoogd lichaamsvet, kaalheid, prostaatvergroting en impotentie. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze gebruikelijke cyclus van Sustanon 250. Beginnende gebruikers fietsen gewoonlijk 10 cc Sustanon 250 in een cyclus van vijf weken met een dosis van 500 mg per week. Nadat ze 10 opnamen met Sustanon hebben gemaakt, neemt de gebruiker een maand vrij na zijn laatste injectie voordat hij deze cyclus opnieuw start. Kijk nu goed naar het volgende diagram van hoe Sustanon in je lichaam afbreekt. Eerst zul je merken dat er pieken en dalen zijn van beschikbare anabole steroïden in je systeem. Het probleem hier is dat het doel van elke steroïde cyclus is om uw beschikbare steroïde receptorplaatsen volledig te verzadigen en ze gedurende de hele cyclus op 100% verzadiging (maar niet meer dan 100% verzadiging) te houden. In het onderstaande diagram heb je een achtbaanrit met anabole beschikbaarheid waarbij je de helft van de tijd te veel in je systeem hebt en de andere helft van de tijd dat je niet genoeg hebt. Ten tweede zul je merken dat je vier weken na je laatste injectie, helemaal aan het einde van het diagram, nog steeds ongeveer 5 mg testosteron in je lichaam zou hebben. Hoewel deze kleine hoeveelheid hormoon onbeduidend lijkt, is het eigenlijk behoorlijk schadelijk. Je lichaam zal niet terugkeren naar het basisniveau van natuurlijke testosteronproductie totdat er geen aanvullende hormonen in het lichaam zijn. Alleen dan zullen je ballen besluiten dat ze weer nodig zijn en alleen dan zullen ze meer van je eigen natuurlijke testosteron gaan produceren. Soms hebben je ballen zelfs een kickstart nodig in de vorm van een HCG-injectie, zodat ze kunnen beslissen dat het tijd is om weer aan het werk te gaan! Het herhalen van deze cyclus maakt het alleen maar erger omdat het zich vertaalt in een oneindige cyclus, waarbij je weer anabolen gebruikt voordat je lichaam je hormoonspiegels weer normaal kan maken en de medicijnen je receptoren volledig kunnen zuiveren.

Fietsen door Sustanon in een poging om zelfs hormoonspiegels in het bloed te bereiken, is erg moeilijk. Het eerste probleem dat u tegenkomt als u probeert om met Sustanon zelfs een gelijk niveau van testosteron in het bloed te bereiken, zijn de verschillende afgiftesnelheden van de vier verschillende testosteronesters waaruit het medicijn bestaat.

Sustanon bestaat uit 100 mg testosterondecanoaat met een halfwaardetijd van 14 dagen. Het volgende medicijn in Sustanon is 60 mg testosteronisocaproaat met een halfwaardetijd van 8 dagen. Het derde medicijn is 60 mg testosteronfenylpropioaat met een halfwaardetijd van 6 dagen. En tot slot is de laatste ester testosteronpropionaat met een halfwaardetijd van 4 dagen. Het is dus niet alleen buitengewoon moeilijk om de levensduur van deze verschillende testosteronesters in kaart te brengen, maar Sustanon wordt slechts gedoseerd met 250 mg per ml. Dit betekent dat als u ampullen van Sustanon gebruikt, die in hun geheel of verspild moeten worden gebruikt, u geen andere keuze heeft dan het medicijn te doseren in veelvouden van 250 mg.

Wanneer u andere medicijnen aan de mix toevoegt, wordt het nog ingewikkelder. Zelfs de injectieplaats die u selecteert, maakt een aanzienlijk verschil in de halfwaardetijd van een steroïde! Zo worden steroïden die in de gluteus maximus, uw billen, worden geïnjecteerd, in een ander tempo gemetaboliseerd dan steroïden die in een andere spier zoals de deltaspieren of schouders worden geïnjecteerd.

Dus als noch de Idiot, noch de Jackass-cycli erg aantrekkelijk klinken, zul je zeker het volgende gedeelte waarderen waar ik het deksel op de juiste manier open om Sustanon te fietsen voor maximale resultaten!

sustanon 250 halfwaardetijden - de optimale manier om ermee te fietsen

Sommige AAS-gebruikers kopen en gebruiken hun steroïden gewoon op willekeurige en ongeplande manieren, maar de beste manier om het meeste uit uw steroïden te halen, is door een logische en vooraf bepaalde cursus of cyclus te volgen. Cycli kunnen zo kort zijn als een paar weken of vrijwel nooit eindigen, afhankelijk van uw ervaringsniveau, uw doelen, uw budget en de mate van risico die u bereid bent te nemen. Als er harde oralen worden gebruikt, is het logisch om de cyclus relatief kort te houden. Terwijl als langwerkende en relatief veilige injecteerbare steroïden worden gebruikt, een langere cyclus wellicht een betere keuze is.

Veel gebruikers nemen meer dan één medicijn tegelijk - dit wordt stapelen genoemd. Het is een veel voorkomende praktijk om een ​​orale met een injecteerbare steroïde te stapelen of meerdere injecteerbare steroïden in dezelfde cyclus te combineren. Hoewel stapelen een populaire benadering is, is het belangrijk om te beseffen dat u nog steeds geweldige resultaten kunt behalen door slechts één steroïde tegelijk te gebruiken. (Omdat alle testosteron gelijk is, zoals ik eerder heb uitgelegd.)

Als het gaat om fietsen, zijn er verschillende veelvoorkomende benaderingen die kunnen werken, maar misschien niet altijd de beste manier zijn. Bijvoorbeeld, het nemen van dezelfde hoeveelheid product op dezelfde dag van elke week gedurende 8-10 weken houdt geen rekening met hoe lang de steroïde actief blijft in uw lichaam - de halfwaardetijd.

Door rekening te houden met de halfwaardetijd van de steroïde die u gebruikt, kunt u stabiele, optimale productniveaus in uw systeem handhaven, waardoor uw resultaten worden gemaximaliseerd terwijl spierverlies aan het einde van de cyclus en mogelijke gezondheidsrisico's worden geminimaliseerd. Rekening houden met de halfwaardetijden van steroïden is hypermoderne dingen en iets waarvan de meeste fietsontwerpers en dealers zich totaal niet bewust zijn.

Hier is een voorbeeld van een cyclus met een van de beste testosterons die er zijn - Sustanon:

Zoals u weet uit het hoofdstuk over het Sustanon-medicijnprofiel, is Sustanon een langwerkende combinatie van vier testosteron, ontwikkeld om het perfecte hormoonvervangende medicijn te zijn. De vier verschillende testosteronen zijn ontworpen om gelijkmatig in het bloed te komen gedurende een kuur van een maand. Het doel van dit medicijn is om gedurende een periode van vier weken een hoog testosterongehalte te bieden, zodat een patiënt slechts één keer per maand naar het kantoor van de dokter hoeft te gaan om een ​​testosteronvervangende therapie te ondergaan.

elke ml (hetzelfde als 1cc) bevat:

 • 30 mg testosteronpropionaat
 • 60 mg testosteron Phenylpropionate
 • 60 mg Testosteron Isocaproate
 • 100 mg testosteron Decanoate

De theorie achter deze in de tijd vrijgegeven hormoonvervanging is geniaal. In de praktijk bevat dit medicijn echter twee snelwerkende esters (propionaat en fenylpropionaat) en twee langwerkende esters (isocaproaat en decanoaat). Deze combinatie zorgt voor een ongelijkmatige afgifte van hormonen omdat de snelwerkende esters de eerste drie dagen piekeren, waarna de resterende langwerkende esters in de loop van een maand gelijkmatig worden afgegeven.

Dus hoewel het medicijn in de loop van de maand zal afbreken, zorgen de snelwerkende esters voor een ongelijkmatige afgifte van hormonen. Diagram # 1 hieronder laat zien hoe een injectie van 500 mg deltaspier in het lichaam afbreekt. En diagram # 2 hieronder laat zien hoe een bilspuitinjectie van 500 mg in het lichaam afbreekt. Merk op hoe u in eerste instantie een grotere waar voor uw geld krijgt door in de bilspieren te injecteren. Ik raad echter deltoïde-injecties aan, omdat de geïnjecteerde Sustanon zowel lokale groei door fascia-expansie als uit de steroïde zelf kan bevorderen. Dat veronderstelt natuurlijk dat u grotere deltaspieren wilt in plaats van grotere bilspieren. De beoogde dosering eenmaal per maand zou niet goed zijn voor hormoonvervangingstherapie, omdat de injectie op de eerste dag dramatisch zal stijgen en gedurende bijna zes weken ongelijkmatig in het lichaam zal vrijkomen.

Hoewel Sustanon jammerlijk faalt als een hormoonvervanger eenmaal per maand, is het eigenlijk een van de beste op zichzelf staande steroïden die er zijn ... Als je de kennis hebt om het goed te gebruiken, dat wil zeggen. Met een op zichzelf staand medicijn bedoel ik dat Sustanon op zichzelf kan worden gebruikt zonder te worden gestapeld met andere medicijnen. Houd er eigenlijk rekening mee dat wanneer u Sustanon gebruikt, u al 4 steroïden op elkaar stapelt - de fabrikant heeft ze zojuist voor u gemengd.

De lange halfwaardetijd van Sustanon, waarvan is bewezen dat het de ondergang is wanneer het wordt gestapeld met andere steroïden, is omgezet in zijn grootste voordeel wanneer het alleen wordt ingenomen. Om te profiteren van de verlengde afgifte, moet Sustanon altijd ter plaatse worden geïnjecteerd in de deltaspieren of schouders.

Als u zich voorbereidt op deze cyclus, heeft u 31 ml Sustanon 250 nodig voor een cyclus van zeven weken die nog 8 weken veilig afneemt.

Een groot voordeel van dit medicijn is het snelwerkende testpropionaat waarmee u binnen de eerste 24 uur 100 mg hormoon actief in uw bloed kunt bereiken. Om ervoor te zorgen dat meer dan 100 mg testosteron in uw bloed aanwezig is, moet Sustanon op de eerste dag worden geladen met 1500 mg geïnjecteerd.

De beste manier om dit uit te voeren is om op dag één 3 ml Sustanon in elke deltaspier te injecteren voor een totaal van 6 cc.

Nu is dit niet voor de timide omdat deze injectie pijnlijk zal zijn. Om de pijn tot een minimum te beperken, plaatst u de versterkers eerst enkele minuten in water dat net is gekookt voordat ze worden geïnjecteerd. Dit zal de viscositeit verlagen, waardoor de olie gemakkelijk door de spuit en in de injectieplaats stroomt. Zorg ervoor dat u na het injecteren de injectieplaats zo lang mogelijk masseert. Slapen met een verwarmingskussen of pleister zal ook de pijn minimaliseren en ervoor zorgen dat het medicijn zich van de injectieplaats verspreidt. En vraag een vriend om u te helpen de Z-tracking-injectiemethode te gebruiken die ik in het bonusgedeelte hieronder zal uitleggen.

Het grootste nadeel van het gebruik van Sustanon is de moeilijkheid om een ​​gelijkmatig testosterongehalte in het bloed te behouden. Net zoals de snelwerkende propionaatesters in deze combinatie een groot voordeel vertegenwoordigen, hebben de langzaam werkende decanoaatesters een enorm nadeel. Het merendeel van de propionaat- en fenylpropionaatesters komt het lichaam binnen 48 uur binnen, maar het decanoaat geeft langzaam af gedurende ongeveer 8 weken! Het lijkt bijna alsof Sustanon is uitgevonden om een ​​ongelijkmatig niveau van testosteron in uw bloed te bieden.

Maar als we de afbraak van dit medicijn correct berekenen, kunt u op de meeste dagen hormonale niveaus van meer dan 100 mg handhaven met zeer weinig pieken hoger dan 150 mg per dag. Om deze niveaus te behouden, moet de Sustanon meer dan eens per week worden geïnjecteerd. Deze hoeveelheid testosteron valt binnen het anabole venster en zal uitstekende winsten opleveren in omvang en kracht, vergezeld van wat vetverlies en de andere secundaire gunstige effecten van testosteron.

voor halfwaardetijd geoptimaliseerd doseringsschema voor sustanon 250 cycli

Hier is het doseringsschema op basis van Figuur 4 hierboven om aan uw kalender toe te voegen en af ​​te drukken. Je kunt zien dat deze cyclus in totaal 31 ampullen Sustanon 250 vereist.

 • Dag 1: 1500 mg (6 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 5: 500 mg (2 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 9: 250 mg (1 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 11: 250 mg (1 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 15: 500 mg (2 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 18: 500 mg (2 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 22: 500 mg (2 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 25: 250 mg (1 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 28: 500 mg (2 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 32: 250 mg (1 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 35: 500 mg (2 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 39: 500 mg (2 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 42: 250 mg (1 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 45: 500 mg (2 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 49: 500 mg (2 ampullen bij 250 mg / ml)
 • Dag 53: 500 mg (2 ampullen bij 250 mg / ml)

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!