CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Nebido, 1000mg/4ml (1 amp), Bayer

Nebido

1000mg/4ml (1 amp)
Bayer
|
95.00 €

Hoeveelheid :   

testosteronundecanoaat inj. (nebido)

"Nebido" bevat testosteronundecanoaat als werkzame stof, die we al kennen van "Andriol" in capsulevorm. Het doorslaggevende verschil tussen de doseringsvormen is de respectievelijke halfwaardetijd. Terwijl oraal ingenomen testosteronundecanoaat slechts een paar uur actief blijft, zorgt de injectie voor een constant testosteronniveau gedurende ongeveer drie maanden. In de gewone tekst betekent dit dat patiënten die in de toekomst een testosteronvervangingstherapie krijgen, maar om de drie maanden naar de dokter hoeven voor een injectiespuit.

algemene informatie over testosteronundecanoaat inj. (nebido)

Klinkt als een paradijs voor die dopingatleten die bang zijn voor de injectienaald. Met vier spuiten per jaar aan het droomlichaam. Als u ernaar uitkijkt om van de arts te horen, moet u de tijd nemen om dit profiel te lezen, omdat injecties met testosteronundecanoaat allesbehalve geschikt zijn voor bodybuilders.

Om te profiteren van het gebruik / misbruik van anabole steroïden, moeten deze worden geïnjecteerd in hoeveelheden die duidelijk boven de productie van eigen hormonen liggen. Een normale, gezonde man produceert gemiddeld ongeveer 5-7 mg testosteron per dag. Als hij nu wekelijks 50 mg testosteronpropionaat injecteert, in de hoop op enorme kracht en spiergroei, zal hij teleurgesteld zijn. Na het stoppen van de propionaatester blijft er iets meer dan 40 mg puur testosteron over, wat ongeveer hetzelfde is als de wekelijkse productie van het eigen hormoon en dus nauwelijks zal leiden tot toename van kracht en spiermassa. De situatie is anders voor vrouwen die een veel lager testosterongehalte hebben en zich heel goed zouden opbouwen vanaf 40 mg testosteron per week.

Mijn punt is dat "Nebido" leidt tot normale fysiologische testosteronwaarden bij een injectie van drie maanden, die allemaal tussen de genoemde 5 en 7 mg / dag liggen. Voor bodybuildingdoeleinden is een dergelijke benadering dus absoluut ongeschikt.

De vraag is nu of "Nebido" niet kan worden gebruikt voor bodybuildingdoeleinden door de injectie-intervallen te verkorten. Theoretisch is dit natuurlijk mogelijk, maar de poging om een ​​constant stabiel gehalte aan actieve stof in het bloed te bereiken, wordt onmogelijk vanwege de extreem lange halfwaardetijd van ongeveer 40 dagen.

Stel dat een voorzichtige sporter niet van plan is om met behulp van testosteron te muteren naar een monster van 120 kg, maar tot nu toe tevreden is met 250 mg testosteron enanthaat (equivalent aan 180 mg puur testosteron) per week en dus profiteert van een 3,5 - 5x verhoogde testosteronspiegel. Zou het niet denkbaar zijn om de 3,5-5 maal "Nebido" -hoeveelheid elke drie maanden te injecteren? Natuurlijk, maar de atleet moet eerst vragen waar hij de 14-20 ml wil injecteren, aangezien 1000 mg testosteronundecanoaat is opgelost in 4 ml castorolie. De verdeling van deze hoeveelheid over driemaandelijkse injecties is alleen denkbaar, wat dan leidt tot het aangepakte probleem met de onstabiele gehaltes aan werkzame stof in het bloed.

bijwerkingen van testosteronundecanoaat inj. (nebido)

De bijwerkingen zijn hetzelfde als bij elke testosteronbereiding bij haaruitval op het hoofd, meer lichaamshaar, vette huid en acne, verhoogde agressiviteit, verhoogd libido en bij langdurig gebruik onderdrukking van de lichaamseigen testosteronproductie.

dosering van testosteronundecanoaat inj. (nebido)

Beginnende steroïden gebruiken 1000 mg per maand en behalen bevredigende resultaten met een genezingsduur van minimaal 12 weken.

Geavanceerde en competitieve atleten injecteren zo weinig testosteronundecanoaat als vrouwen.

Zoals bij elk ander testosteron, is de undecanoaatvorm ook snel en duurzaam betrokken bij de productie van endogeen hormoon, wat een intensieve postcyclustherapie vereist met het gebruik van clomifeen / tamoxifen, mogelijk HCG twee weken voor het einde van de genezing en creatine / glutamine, evenals een antikatabole factor zoals vitamine C en fosfatidylserine.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!