CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Nandrolone Phenylpropionate, 100mg/ml (10ml vial), Genesis

Nandrolone Phenylpropionate

100mg/ml (10ml vial)
Genesis
|
42.00 €

Hoeveelheid :   

nandrolon fenylpropionaat (npp)

Nandrolon staat bekend als een van de meest effectieve steroïden als het gaat om het zo veel en snel mogelijk opbouwen van spiermassa. Vooral het populaire Nandrolon-decanoaat wordt hier als buitengewoon effectief beschouwd. Het enige nadeel van deze steroïde is de tijd totdat het effect optreedt, en ten tweede de tijd totdat de stof na stopzetting volledig uit het lichaam is verwijderd en alleen dan geen bijwerkingen veroorzaakt. Hier kan het altijd populaire nandrolonfenylpropionaat duidelijke voordelen hebben en bovendien een groot aantal bijwerkingen uitsluiten die gebruikelijk zijn voor de zogenaamde "deca". Alles wat u over dit onderwerp moet weten, is hier:

algemene informatie over nandrolonfenylpropionaat

De werkzame stof nandrolonfenylpropionaat is een snelwerkend en in het bijzonder kortwerkend nandrolon. Net als bij het bekende testosteronpropionaat, stijgt het gehalte aan actief ingrediënt kort na de injectie, om vervolgens binnen 2 dagen terug te keren naar de beginwaarde. In de praktijk betekent dit vaker infecties. Aangezien nandrolonfenylpropionaat een iets langere halfwaardetijd heeft dan testosteronpropionaat, is in dit geval zelfs een injectie om de 3 dagen voldoende. Desalniettemin wordt nandrolonfenylpropionaat gewoonlijk om de dag geïnjecteerd, aangezien er slechts 25-50 ml actief ingrediënt per milliliter aanwezig is. Als er bijvoorbeeld 3 ml wordt geïnjecteerd, kan het interval 3 dagen zijn, anders moet het dagelijks tot elke 2 dagen worden geïnjecteerd.

effect van nandrolon fenylpropionaat

Hoewel de frequente injecties van nandrolonfenylpropionaat een nadeel zijn, biedt dit anabole steroïde de atleet daarentegen duidelijke voordelen ten opzichte van depots van nandrolon. Aangezien nandrolonfenylpropionaat relatief snel wordt afgebroken in de bloedbaan, kunnen er helemaal geen grotere hoeveelheden werkzame stof worden vastgesteld. Dit vermindert het risico op verhoogde wateropslag en aromatisering aanzienlijk. Nandrolonfenylpropionaat wordt daarom heel vaak gebruikt voor het opbouwen van een solide en kwalitatief goede spiermassa. Sporters die een toename van vetophoping en waterophoping willen voorkomen, gebruiken ook voornamelijk nandrolonfenylpropionaat. Ook wordt het risico op gynaecomastie significant verminderd door het gebruik van nandrolon fenylpropionaat in vergelijking met bijvoorbeeld nandrolon decanoaat.

Bodybuilders gebruiken meestal dagelijks 50-100 mg nandrolonfenylpropionaat en combineren meestal anabole steroïden zoals testosteron en trenbolon. Dit resulteert in aanzienlijk betere resultaten. Bovendien is gevonden dat het gebruik van nandrolonfenylpropionaat bijzonder geschikt is wanneer dagelijks 2,5 tot 3 g eiwit per kilogram lichaamsgewicht wordt geleverd.

dosering van nandrolon fenylpropionaat

Beginners doseren nandrolon fenylpropionaat gewoonlijk elke 2 dagen met 50-100 mg en kunnen dus drastische successen registreren op het gebied van spieropbouw en kwaliteit. De toepassingsperiode van deze steroïde is over het algemeen 12 weken, maar kan worden verlengd tot 16 weken. Hier moet zeker een combinatie zijn met een testosteron om beperkingen op het libido en de potentie te voorkomen.

Gevorderde atleten gebruiken gewoonlijk dagelijks 50-100 mg. Voor een solide spieropbouw over een langere periode worden doseringen van 150 mg elke 3 dagen aanbevolen.

bijwerkingen van nandrolon fenylpropionaat

Nandrolonfenylpropionaat veroorzaakt significant minder androgeengerelateerde bijwerkingen zoals acne, verhoogde agressie en het bevorderen van erfelijk haarverlies, als testosteron, en vele andere anabole androgene steroïden. Nandrolonfenylpropionaat wordt, net als testosteron, door het aromatase-enzym in het lichaam omgezet in oestrogeen, maar het conversiepercentage is slechts 20% van het tempo dat wordt waargenomen in testosteron. Om deze reden veroorzaakt nandrolonfenylpropionaat significant minder oestrogeengerelateerde bijwerkingen zoals waterretentie of gynaecomastie als testosteron.

Helaas werkt nandrolon-fenylpropionaat, zoals alle nandrolon-varianten, als progestageen, wat betekent dat het direct de progesteronreceptoren van het lichaam stimuleert. Dit leidt enerzijds tot progesteron-gerelateerde bijwerkingen zoals waterretentie en gynaecomastie, die sterk lijken op de bijwerkingen veroorzaakt door oestrogeen, en anderzijds tot een sterke onderdrukking van de lichaamseigen testosteron-afgifte. In feite is een injectie van 100 mg nandrolonfenylpropionaat al voldoende om de testosteronafgifte van het lichaam volledig te onderdrukken. Het voordeel is echter dat deze onderdrukking maar kort duurt.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!