CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Nandrolone Decanoate, 100mg/ml (2ml amp), Cooper

Nandrolone Decanoate

100mg/ml (2ml amp)
Cooper
|
4.50 €

Hoeveelheid :   

nandrolon-decanoaat (deca)

Nandrolon-Decanoaat of Deca is een 19-noch steroïde die is gebaseerd op het hormoon Nandrolon en heeft een enorm vermogen vanwege de intrinsieke eigenschappen. De belangrijkste prestatiebevorderende effecten van Deca zijn de groei van spierweefsel, toename van het aantal rode bloedcellen en hemoglobineniveaus. Bovendien leent Deca bij het verbeteren van stikstofretentie en dit kan ook leiden tot een toename van zowel spierweefsel als massa. Nandrolon is een zeer krachtige anabole steroïde die enigszins in oestrogeen wordt omgezet, maar niet een zeer hoge aromatisering heeft zoals veel andere anabole steroïden. Deca is een Nandrolon-verbinding gebonden aan de Deconoate-ester, en dus is het een geleidelijk werkende verbinding met langduriger effecten. Deze steroïde heeft een halfwaardetijd van ongeveer 2 weken, en dit is ongeveer net zo lang als een halfwaardetijd zal zijn voor alle andere beschikbare anabole steroïden. Met de lange ester van Deca-Durabolin zullen de positieve effecten van het actieve hormoon pas ongeveer 3-4 weken na de eerste toediening optreden.

Omdat Deca zo'n lange ester heeft, is het de steroïde met de langste detectietijd na gebruik, met een detectieperiode van maximaal 2 jaar. Als u deelneemt aan een door drugs geteste federatie en u overweegt anabolen onopgemerkt te nemen, is Deca uw slechtst mogelijke keuze. Blijf uit de buurt van dit medicijn als u wordt onderworpen aan detectietests voor anabole steroïden.

voordelen van deca

De belangrijkste voordelen van Deca zijn grootte en kracht. Daarom wordt het voornamelijk gebruikt in de "bulking" -fase van een powerlifter en tijdens een lange trainingscyclus in combinatie met testosteron. Een ander zeer belangrijk voordeel is dat Deca naast de toename van het aantal rode bloedcellen ook de toename van de collageensynthese bevordert. Voor powerlifters is dit goddelijk - Deca helpt bij het verlichten van gewrichtspijn, samen met pijnverlichting in pezen en ligamenten. Zowat elke elite powerlifter die verbeterd is, heeft Deca ooit geprobeerd, en het is vooral ten behoeve van het beheersen van gewrichtspijn terwijl het door een harde trainingscyclus wordt gehamerd.

In veel gevallen zal deze steroïde worden toegediend tijdens het begin van een meetvoorbereidingscyclus en deze strategie wordt gebruikt om spierweefsel te laten groeien en maximale kracht te ontwikkelen tijdens de meetvoorbereiding. Een vaste dosis voor Deca ligt binnen het bereik van 300-600 mg per week, wat genoeg is voor de meeste gebruikers om een ​​verhoogd lichaamsgewicht en toename van vetvrije massa op te merken. Nogmaals, de belangrijkste mechanismen achter deze winst zijn Deca's potentieel om stikstof vast te houden en spierweefsel op te bouwen. Daarom zullen degenen die Deca gebruiken een grotere hoeveelheid stikstof vasthouden dan wanneer ze buiten de cyclus zijn. In deze positieve stikstoftoestand zijn, is een enorme katalysator voor groei en daarom blijft Deca een favoriet onder powerlifters. Dit spieropbouwproces is misschien wat langzamer in vergelijking met sterkere verbindingen (zoals Deca's kwaadaardige broer Tren), maar het kan uiteindelijk leiden tot enorme kracht en spiergroei, samen met een toename van de collageenproductie.

bijwerkingen van deca

Zoals veel steroïden op de markt, heeft Deca een hele reeks bijwerkingen. De meest zorgwekkende bijwerking van Deca is dat het de testosteronniveaus onderdrukt en zoals veel anabole steroïden de natuurlijke aanmaak van testosteron in de testikels stopt. Deca kan uw testosteronniveaus onderdrukken en grote doses kunnen leiden tot een vermindering van de spermaproductie door het blokkeren van het hypofyse-follikelstimulerend hormoon.

Grote doses gedurende een langere periode kunnen ook leiden tot een afname van het ejaculatievolume van het sperma, een vergrote prostaat, problemen met plassen, priapisme en seksuele opwinding.

Deca kan problemen veroorzaken met de elektrolytenbalans, stikstofretentie en calciumbalans. Er is gemeld dat retentie van stikstof, natrium en kalium ook is opgetreden bij het gebruik van Deca en het is dit proces dat de nieren extra belast.

Het heeft ook een negatief effect op de glucosetolerantie en dit kan een negatief effect hebben op de efficiëntie van spiergroei en kan leiden tot diabetes type II.

Langdurig gebruik van Deca kan leiden tot levensbedreigende leveraandoeningen zoals hepatische neoplasmata en hepatocellulaire afwijkingen.

Zelfs bij lage doses is er een hoog risico op hepatitis, geelzucht, abnormale leverfunctie en levertumoren. Dit kan leiden tot levensbedreigende aandoeningen, omdat langdurig gebruik stil kan zijn en u dan met een knal kan inhalen via de ontwikkeling van abdominale bloedingen.

Deca kan de oestrogeenspiegels nog steeds verhogen, ondanks dat het geen erg oestrogeen hormoon is. Omdat het een 19-noch steroïde is, kan Deca prolactine verhogen. Prolactine is berucht vanwege het negatieve effect op het libido en de gezonde erectie. Naast het bij de hand hebben van Cabergoline om de prolactineproductie te bestrijden, moet u er altijd voor zorgen dat u samen met Deca voldoende testosteron gebruikt. Het is bekend dat Deca extreem onderdrukkend is voor de natuurlijke productie van testosteron en het zonder testosteron laten werken is een recept voor langdurige stopzetting.

Gebruik Deca niet samen met Tren, tenzij u bereid bent een zeer moeilijke weg te riskeren om uw testproductie te herstellen. Het nemen van twee 19-nor-verbindingen in dezelfde cyclus zal de onderdrukking van de natuurlijke testosteronproductie versterken, samen met toenemende prolactinespiegels. De meeste gebruikers kunnen Deca niet samen met Tren gebruiken zonder problemen met bijwerkingen. Ik ken persoonlijk slechts 2 powerlifters die Deca en Tren samen hebben kunnen nemen zonder prolactinegerelateerde problemen, en dit komt uitsluitend door het hebben van geluksgenetica. Nogmaals, tenzij je klaar bent om de dobbelstenen te gooien, gebruik Deca en Tren niet samen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!