CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Mix Products Injection, 250mg/ml (10ml vial), Genesis

Mix Products Injection

250mg/ml (10ml vial)
Genesis
|
56.00 €

Hoeveelheid :   

mix producten injectie - GENESIS

Een unieke mix van trenbolonacetaat, nandrolon-decanoaat en testosteronverbinding:

  • Trenbolone Acetate 40 mg:

    Trenbolonacetaat is een van de krachtigste en meest effectieve anabole verbindingen die vandaag de dag bestaan, en resulteert doorgaans in een snelle toename van mager weefsel van hoge kwaliteit. Het is zeer geschikt voor de snelle opbouw van kracht en spiermassa, wat de gebruiker doorgaans in relatief korte tijd uitzonderlijke resultaten oplevert. Het anabole effect van dit medicijn wordt vaak vergeleken met populaire middelen zoals testosteron, met één verschil: trenbolon zet niet om in oestrogeen. Er is geen merkbare waterretentie, dus de spier die wordt opgedaan tijdens het gebruik van trenbolon zal erg hard en gedefinieerd zijn (mits het vetgehalte laag genoeg is).

  • Nandrolone Decanoate 90 mg:

    Nandrolon Decanoate is een van de meest gebruikte anabole verbindingen. De populariteit is te danken aan het simpele feit dat het veel zeer gunstige eigenschappen vertoont. Structureel lijkt Nandrolon sterk op testosteron, hoewel het op de 19e positie een koolstofatoom mist (vandaar de andere naam 19-nortestosteron). De resulterende structuur is een hormoon dat minder androgene eigenschappen vertoont dan testosteron.

  • Testosterone Compound 120 mg:

    Testosteronverbinding is een op olie gebaseerde injecteerbare stof die vier verschillende testosteronesters bevat: testosteronpropionaat (30 mg); testosteronfenylpropionaat (60 mg); testosteron isocaproaat (60 mg); en testosteron-decanoaat (100 mg). Het is een intelligent "ontwikkeld" mengsel dat is ontworpen om een ​​snelle maar langdurige afgifte van testosteron te bieden. De propionaat- en fenylpropionaatesters in dit product worden snel gebruikt en komen binnen de eerste vier dagen in omloop. De resterende esters komen veel langzamer vrij en blijven respectievelijk ongeveer twee en drie weken actief in het lichaam.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!