CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden
  |  MGF
MGF, 5mg (1 vial), Magnus Pharmaceuticals

MGF

5mg (1 vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
44.00 €

Hoeveelheid :   

mgf (mechano-groeifactor)

Net als de bekende PEG MGF is MGF een peptide dat in de meeste peptidestapels niet mag ontbreken. Vanwege zijn potentie is het in staat het effect van andere peptiden aanzienlijk te vergroten, terwijl de HGH-secretie en IGF1-productie toenemen. Al het andere over dit peptide is hier te vinden:

algemene informatie over mgf (mechano-groeifactor)

MGF, een afkorting van Mechano Growth Factor, is een variant van het lichaamshormoon IGF-1, ook wel IGF-1 EC genoemd. Het beïnvloedt reacties in het spierweefsel die onder belasting verschijnen en schade die door de uiteindelijke groeiprocessen wordt gecirculeerd. MGF speelt een belangrijke rol in de aanvoer en versterkende effecten van groeihormonen, vooral van IGF-1. Bovendien kan MGF zeer verschillende effecten sterk beïnvloeden, zoals de promotie van zogenaamde satellietcellen, de voorloper van nieuw spierweefsel, evenals de deling van deze cellen, wat uiteindelijk leidt tot een sterk verhoogde spiergroei en grotendeels de spiergroei beperkt. spiervermindering.

effecten van mgf (mechano-groeifactor)

Wanneer stimuli in het spierstelsel ontstaan ​​of zware belastingen worden veroorzaakt, vooral door krachttraining, geeft de combinatie van testosteron, insuline en HGH het sterkste groeihormoon IGF-1 vrij en voedt het de betrokken hormonen, wat resulteert in een sterker effect. Bovendien stimuleert deze vroege splitsing de radicale vorming van satellietcellen, die op hun beurt steeds meer nieuw spierweefsel genereert en in het algemeen de bestaande spiermassa vergroot. Daarnaast wordt de eiwitsynthese versneld. Dit is een van de eenvoudigste, maar uiteindelijk meest effectieve hormonale processen in het lichaam. MGF dient dus om hormonen zo te splitsen dat de uiteindelijke IGF-1-afgifte die cruciaal is voor de ontwikkeling van nieuw spierweefsel en voor de groei van spiermassa in het algemeen.

Interessant is dat, in tegenstelling tot bijvoorbeeld GHRP en andere peptiden, waar het effect komt van een verhoogde afgifte van groeihormoon, het effect van PEG MGF eigenlijk afkomstig is van de IGF1-achtige structuur van Mechano Growth Factor, IGF1ec, die bijna werkt als IGF1, met een sterkere anabole component.

dosering van mgf (mechano-groeifactor)

Zoals met veel andere peptiden, zijn de meningen van persoonlijkheden anders. Omdat MGF (mechano-groeifactor) heeft een effect dat vergelijkbaar is met IGF - 1, veel gebruikers injecteren tussen 100 en 200 mcg verdeeld in elk van de getrainde spiergroepen.

Zoals is vastgesteld, is het effect van MGF op de lokale spiergroei echter niet vastgesteld. De meest effectieve methode is geweest om 2 maal per week 200 mcg subcutaan te injecteren, in het beste geval op niet-trainingsdagen, met regelmatige tussenpozen, gedurende 4 weken.

MGF wordt meestal gecombineerd met IGF1 LR3 omdat het zowel insuline-achtige groeifactor 1 als mechano-groeifactor beïnvloedt, waardoor de maximale spiergroei in de combinatie wordt gegenereerd.

bijwerkingen van mgf (mechano-groeifactor)

Interessant is dat, ondanks het krachtige effect van dit peptide, zeer weinig regelmatig voorkomende bijwerkingen bekend zijn bij MGF. De bekende bijwerkingen zijn onder meer:

  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn
  • Tijdelijke waterretentie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!