CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Orale Steroïden
Methyl-Drostanolone, 10mg/tab (100 tabs), Swiss Remedies

Methyl-Drostanolone

10mg/tab (100 tabs)
Swiss Remedies
|
70.00 €

Hoeveelheid :   

methyldrostanolone (superdrol)

Naast injecteerbare steroïden zoals bijvoorbeeld drostanolon enanthaat of propionaat, is er ook een orale steroïde die vergelijkbaar is met drostanolon in de effecten en die bijzonder goede resultaten kan bereiken, met name in de voeding en voor de wedstrijdbereiding. Orale steroïden worden vaak als zeer schadelijk beschouwd vanwege hun 17-alpha-alkylering, die de lever en de nieren nadelig kan beïnvloeden. Daarnaast wordt ook gevreesd voor de sterke aromatase van orale steroïden, die verrassend genoeg verdwijnt in Superdrol (methyldrostanolon). Alles wat u over dit onderwerp moet weten, is hier:

algemene informatie over methyldrostanolon

Methyldrostanolone werd voor het eerst ontwikkeld door de firma Syntex in 1959, maar kreeg nooit een handelsvergunning als medicijn. In 2005 werd Superdrol (methyldrostanolone) voor het eerst in de Verenigde Staten verkocht als pro-anabool voedingssupplement onder de naam Superdrol. Het is echter bekend dat Superdrol (methyldrostanolon) een anabole en androgene steroïde is.

Structureel lijkt Superdrol (methyldrostanolon) sterk op het bekende anabole steroïde drostanolon. Dit werd ook bevestigd door de Amerikaanse Food and Drug Administration in 2006, waarbij de productie en distributie van Superdrol (methyldrostanolone) verboden was.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Superdrol (methyldrostanolon) een drostanolonderivaat dat is gebonden aan een c17-methyleengroep. Dit maakt de anabole steroïde oraal beschikbaar, in tegenstelling tot conventioneel injecteerbaar drostanolon, waardoor het zelfs bij lage doseringen zeer effectief is, wat onder meer samenhangt met de extreem hoge biologische beschikbaarheid. Superdrol (methyldrostanolon) is 4 keer zo anabool als methyltestosteron en heeft slechts 20% van de androgene bijwerkingen van methyltestosteron, wat resulteert in aanzienlijk minder bijwerkingen in vergelijking met deze anabole steroïde. Een ander extreem voordeel van Superdrol (methyldrostanolon) is dat het niet wordt omgezet in oestrogeen in vergelijking met de meeste andere anabole steroïden.

effect van methyldrostanolon

In principe is het effect van Superdrol (methyldrostanolon) vergelijkbaar met dat van klassiek drostanolon. Superdrol (methyldrostanolon) kan zoals gezegd niet worden omgezet in oestrogeen, wat in de praktijk betekent dat de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken over door oestrogeen veroorzaakte bijwerkingen zoals waterretentie of gynaecomastie. Maar de interessante aspecten van Superdrol (methyldrostanolon) met betrekking tot het oestrogeen beginnen eigenlijk pas op dit punt. Als je kijkt naar het oorspronkelijke medicinale gebruik van drostanolon, zul je zien dat drostanolon niet is gebruikt om lichaamsweefsel op te bouwen, maar als een medicijn voor de behandeling van bepaalde soorten borstkanker bij vrouwen. Dit toepassingsgebied van Superdrol (methyldrostanolon) is gebaseerd op het vermogen van de werkzame stof drostanolon om de aromatisering (omzetting in oestrogeen) van lichamelijk testosteron - en natuurlijk ook van exogeen geleverde aromatische anabole androgene steroïden - te verminderen door remming van het aromatase-enzym. Er wordt ook aangenomen dat Superdrol (methyldrostanolon) bovendien een wisselwerking heeft met oestrogeen door de oestrogeenreceptoren te blokkeren en zo het effect van reeds bestaand oestrogeen te verminderen. Dit betekent voor de gebruiker dat de oestrogeen-geïnduceerde bijwerkingen van andere anabole androgene steroïden kunnen worden verminderd met behulp van Superdrol (methyldrostanolon) en dat het gebruik van een extra aromataseremmer zoals Arimidex of een oestrogeenreceptorblokker zoals tamoxifen (Nolvadex) ) kan worden weggelaten.

Bovendien bevordert het gebruik van Superdrol (methyldrostanolon) de lipolyse (vetafgifte uit de vetcellen) en verhoogt het het aantal androgeenreceptoren in vetweefsel, wat de vetvermindering bevordert. Bovendien verhogen androgene componenten van Superdrol (methyldrostanolone) de agressie, wat een positief effect kan hebben op de trainingsintensiteit, vooral in de context van een caloriearm dieet.

dosering van methyldrostanolon

Voor beginners is een dosering van 10 mg per dag voldoende om goede resultaten te krijgen. Gevorderde atleten nemen dagelijks tweemaal 10 mg. Deze dosering mag echter niet worden overschreden.

Een aanvraag mag niet langer zijn dan 6 weken behandeling vanwege de veelzijdige en vooral orgaanbeschadigende bijwerkingen.

bijwerkingen van methyldrostanolon

Naast alle steroïde-achtige bijwerkingen zoals de versnelling van erfelijk haarverlies, acne en libidoproblems, leidt 17-alfa-alkylering in Superdrol (methyldrostanolon) tot een hoge belasting van de lever en de nieren. Daarom mag de aanvraag alleen onder medisch toezicht worden uitgevoerd om dodelijke bijwerkingen te voorkomen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!