CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Orale Steroïden
Methenogen, 25mg/tab (100 tabs), Calvin Scott

Methenogen

25mg/tab (100 tabs)
Calvin Scott
|
120.00 €

Hoeveelheid :   

methenolonacetaat

Methenolone-acetaat is een krachtige anabole steroïde die wordt gebruikt in snijcycli om de spiermassa te behouden bij het snijden van calorieën. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, vindt u hier:

algemene informatie over methenolonacetaat

Het steroïde methenolon, of het nu in de injecteerbare enanthate-variant of de orale acetaatvorm is, is een licht anabole, maar krachtigere androgene steroïde dan lang werd vermoed. Omdat het niet gearomatiseerd is, zijn snelle massawinsten en een merkbare toename in kracht absoluut uitgesloten. Methenolone veroorzaakt een lichte, gelijkmatige spiergroei over een langere periode. Omdat methenolon de productie van testosteron in het lichaam vrij snel kan vertragen, moet na gebruik therapie na de cyclus worden ingenomen om een ​​maximum van de nieuw verkregen massa te behouden.

effecten van methenolonacetaat

Als u methenolonacetaat gebruikt, kunt u een goede hoeveelheid vetvermindering en een zekere mate van spiergroei verwachten, omdat het zeer sterk bindt aan de androgeenreceptor in het lichaam - zelfs sterker dan testosteron, het lichaam-anabole steroïde. Het zorgt ook voor een hogere stikstofretentie in de spier - wat leidt tot snellere hersteltijden, beter spieruithoudingsvermogen en een grote pomp. Dit betekent ook dat je lichaam alle calorieën die je eet (in spiergroei en hergroei) brengt en ervoor zorgt dat als je dieet stopt, je niet alle belangrijke spieren verliest!

Als u van plan bent uw cyclus een kickstart te geven, neem dan ergens tussen de 100-200 mg per dag, gedurende ten minste 10-12 weken, zodat u er het beste uit kunt halen. Vrouwen kunnen worden behandeld met lagere doses, b.v. 50 mg, omdat hun lichaamsgewicht veel lager is en toch de gewenste resultaten geeft.

Methenolonacetaat is over het algemeen vrij veilig in vergelijking met andere steroïden en er zijn geen belangrijke bijwerkingen gemeld, b.v. een hoog risico op levertoxiciteit.

Methenolonacetaat is waarschijnlijk even krachtig, zo niet meer, dan andere steroïden en heeft veel minder bijwerkingen dan andere stoffen. Een klein nadeel is echter dat je dit minimaal twee maanden moet gebruiken om duidelijke verbetering te zien, veel mensen proberen dit niet lang genoeg te proberen en de resultaten vallen vaak een beetje tegen.

Het vergt dus een beetje geduld en vastberadenheid om de gewenste resultaten te krijgen, met als belangrijkste medicijn van uw regime (u kunt deze natuurlijk combineren met andere steroïden voor snellere resultaten).

dosering van methenolonacetaat

Beginnende steroïden gebruiken 75-150 mg per dag, wat overeenkomt met 3-6 tabletten a 25 mg. Het is raadzaam om de dagelijkse dosis gedurende de dag over drie punten te verdelen om een ​​uniform gehalte aan werkzame stof in het bloed te garanderen.

Vrouwen gebruiken 25-100 mg per dag, maar moeten zich bewust zijn van het androgene effect van de werkzame stof.

Gevorderde atleten gebruiken deze werkzame stof meestal niet meer. Als u een anabole steroïde wilt gebruiken, kiest u in plaats daarvan nandrolon-decanoaat of boldenon-undecylenaat.

Methenolonacetaat wordt ook gebruikt door wedstrijdsporters in een dagelijkse dosis van 150-300 mg oraal of lokaal aangebracht (met behulp van een DMSO-bevattende crème), ook al is het verhoopte effect relatief klein. Omdat methenolon de hormonale balans kan verstoren en de testosteronproductie van het lichaam snel en effectief kan verstoren, is een intensieve postcyclustherapie nuttig.

bijwerkingen van methenolonacetaat

De mogelijke bijwerkingen van deze steroïde zijn te wijten aan het DHT-typische androgene effect. Er is een vette huid, haargroei op het lichaam en verlies van het hoofdhaar om op te noemen. In feite is de werkzame stof methenolon, net als stanozolol, een ander DHT-derivaat, bekend om zijn effect specifiek in verband met mogelijk haarverlies. Ondanks dat methenolonacetaat een orale steroïde is, is er slechts een minimaal toxisch effect op de lever. De reden hiervoor is dat de tabletten niet 17-alfa-gealkyleerd zijn, wat ook verklaart waarom de orale versie relatief veel actieve stof nodig heeft in vergelijking met de injecteerbare variant. De ervaring leert dat 6 tabletten per dag (equivalent aan 150 mg werkzame stof) gedurende een week vergelijkbare resultaten opleveren, alsof wekelijks 200-300 mg methenolon enanthaat wordt geïnjecteerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!