CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Orale Steroïden
  |  Methandienone
Methandienone 10mg, 10mg/tab (100 tabs), LA Pharma

Methandienone 10mg

10mg/tab (100 tabs)
LA Pharma
|
20.00 €

Hoeveelheid :   

methandienone (dianabol)

Methandienone, bij velen in de bodybuilding- en powerlifting-gemeenschap bekend als Dianabol of Dbol, is een van de allereerste synthetische steroïden. Dianabol was de merknaam die door het Zwitserse farmaceutische bedrijf Ciba werd gebruikt voor de steroïde verbinding Methandrostenolone, en het is nog steeds de naam die door huidige gebruikers wordt herkend, ook al produceert Ciba de steroïde niet meer.

Het werd eigenlijk al in de jaren zestig geïntroduceerd om het Amerikaanse Olympische team te helpen de Sovjets te verslaan. Door de jaren heen is het effectief gebleken in het snel opbouwen van massa en kracht. Tegenwoordig is het in veel bodybuilding-kringen niet helemaal goedgekeurd vanwege de ernstige bijwerkingen, hoewel het voor powerlifting een van de meest effectieve anabolen is die je kunt gebruiken om je kracht te vergroten voor een ontmoeting.

dosering van methandienone (dianabol)

Het gebruik van Dianabol is wijdverbreid bij bodybuilding, en dat komt omdat het echt effectief is bij het opbouwen van spiermassa en kracht tegen een relatief lage prijs. Bovendien wordt het oraal toegediend, wat ook verlichting brengt voor veel steroïde gebruikers die al 2-3 andere verbindingen in hun injecties mengen.

Beginners kunnen onmiddellijk verbeteringen opmerken na een maand of zo van het innemen van 25-30 mg per dag. Het wordt ook samen met andere geneesmiddelen ingenomen, zodat de verbetering van de spiermassa kan worden gemaximaliseerd. Ik dosis Dianabol persoonlijk een beetje hoger en voer het uit met minimaal 50 mg per dag. Tijdens de moeilijkste trainingsweek om mijn kracht te verbeteren, zal ik het zelfs een week lang tot 100 mg per dag doseren. Dat gezegd hebbende, 100 mg per dag is veel Dianabol en veroorzaakt een verhoogde bloeddruk en lusteloosheid voor vrijwel alle gebruikers die een zo hoge dosis gebruiken. Ikzelf en enkele anderen die ik ken, hebben slechts ongeveer een week 100 mg kunnen volhouden, maar het werkt zeker om je kracht op te bouwen en te kunnen herstellen van slopende trainingssessies.

Dianabol wordt bijna uitsluitend gebruikt door bodybuilders die ruimte over hebben om aan te komen en die binnen het bereik van een gewichtsvermindering kunnen blijven zodra waterretentie uit het medicijn optreedt. Heb je ooit een professionele powerlifter gezien met gezwollen ogende wangen en een rood uitziend gezicht? Het komt hoogstwaarschijnlijk door het gebruik van Dianabol (zo niet Anadrol, wat we binnenkort zullen behandelen). Als u op zoek bent naar een ontmoeting en al 10-15 pond boven uw gewichtsklasse, moet u een klasse omhoog gaan als u Dianabol wilt gebruiken of bereid bent om een ​​zeer serieuze bezuiniging uit te voeren om gewicht te verliezen. Het is niet ongebruikelijk dat gebruikers 8-15 pond opdoen terwijl ze Dbol gebruiken - de winst in watergewicht is zeer groot.

Voor nieuwe gebruikers raad ik aan om Dbol gedurende 4 weken uit te voeren met een lichtere dosis van 20-30 mg. Meet uw reactievermogen op Dianabol en controleer bijwerkingen die u tijdens uw eerste cyclus ermee ervaart. Na verloop van tijd kunt u uiteindelijk kijken naar het uitvoeren van Dbol voor een duur van 6-8 weken. Ik heb dit persoonlijk gedaan zonder ernstige langdurige gezondheidscomplicaties. De sleutel tot het langdurig gebruik van Dbol is om uw dieet relatief schoon te houden en uw natriuminname te reguleren. Natriumconsumptie verhoogt van nature je bloeddruk, en dit wordt vooral versterkt wanneer je Dbol gebruikt. Het is veel gemakkelijker om Mkkyle650 te tolereren met een goed dieetplan en uw natriuminname redelijk te houden.

bijwerkingen van methandienone (dianabol)

Omdat Dianabol een zeer krachtige anabole steroïde is, heeft het tal van bijwerkingen. Afgezien van de eerder genoemde verhoging van de bloeddruk en het vasthouden van water, is de belangrijkste bijwerking die hier moet worden opgemerkt dat Dbol giftig kan zijn voor de nieren. Dat is waarom het wordt gebruikt is beperkt in duur, zelfs bij degenen die ervoor kiezen om de risico's te negeren. Potentiële hartproblemen zijn ook een ander groot probleem. Extra bijwerkingen zoals ernstige acne, overmatige haargroei en een vette huid komen ook vaak voor.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!