CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden
  |  Melanotan II
Melanotan II, 10mg (1 vial), Alley

Melanotan II

10mg (1 vial)
Alley
|
34.00 €

Hoeveelheid :   

melanotan II (MT-II)

Melanotan 2 was al een bekend peptide voordat het grote aantal beschikbare peptiden bekend werd. Het is en wordt nog steeds gedeeltelijk als een algemeen supplement beschouwd omdat de anabole factoren van dit peptide niet de hoofdrol spelen. We verduidelijken:

algemene informatie over melanotan 2

Melanotan 2, ook wel MT2 genoemd, is een injecteerbaar peptidehormoon dat wordt gebruikt om het bruinen van de huid te bevorderen. MT2 werkt door de alfa-melanocytreceptoren te stimuleren, die de vorming van melanine bevorderen als reactie op blootstelling aan de zon. Als er een bepaalde hoeveelheid MT2 is gebruikt binnen de huidige zogenaamde geheugenfase van huidcellen, wordt het een persoon bruin alsof hij / zij een genetisch donkerder huidtype heeft.

effecten en de gerelateerde doseringen van melanotan 2

Melanotan 2 moet in een bepaalde dosering worden gebruikt om effectief te zijn. Afhankelijk van het individu ligt de cumulatieve dosis meestal tussen 10 en 40 mg, waarbij mensen met een lichte huid gewoonlijk een dosering aan de bovenkant van het doseringsbereik nodig hebben. Afhankelijk van de totale benodigde hoeveelheid en de dagelijkse dosis die geschikt is voor het individu, moeten MT2-injecties minstens één week voor het tijdstip beginnen waarop een verbeterde kleur nodig is. Normaal gesproken moet het MT2-gebruik ten minste een maand van tevoren beginnen. Daarnaast kan melanotan 2 ook cyclisch worden gebruikt om een ​​verbeterd bruiningsvermogen van de huid te behouden. Daarnaast kan melanotan 2 af en toe worden gebruikt voor een prosexueel effect.

Melanotan is meestal verkrijgbaar in ampullen met 10 mg gevriesdroogd poeder. De inhoud van de flacons wordt gemengd met de gewenste hoeveelheid bacteriostatisch of steriel water.

Een voorbeeld van een geschikte hoeveelheid water is 2,5 ml. Wanneer deze hoeveelheid water wordt toegevoegd, bevat de resulterende oplossing 4 mg melanotan 2 per ml. Als u bijvoorbeeld een dosis van 1 mg wilt gebruiken, komt dit overeen met 0,25 ml of het merkteken van 25 IE op een insulinespuit van 100 IE / ml. Injectie van de oplossing kan subcutaan, intramusculair of intraveneus zijn, afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Melanotan 2 wordt meestal eenmaal daags geïnjecteerd, maar als een persoon deze werkzame stof voor het eerst probeert, kan de hoeveelheid injectie worden verdeeld in twee kleinere injecties per dag.

Het typische doseringsbereik is 0,5 tot 2,0 mg per dag met een voorkeursbereik van 0,5 tot 1 mg per dag. Het is echter het beste om eerst de individuele tolerantie te beoordelen met een lagere dosering van 0,25 mg per injectie.

Het gebruik moet worden stopgezet als melanotan 2 in het individuele geval problemen veroorzaakt met een verhoogde groei, een toename in aantal of een donkerdere verkleuring van levervlekken.

Het effect van melanotan 2 houdt lang aan. Het kan zelfs zijn dat het een jaar of langer duurt voordat het grootste deel van het effect van een MT2-toepassingscyclus verdwijnt. Door middel van onderhoudscycli kan het effect in de tijd worden behouden. Als vuistregel vereist het behouden van het effect doorgaans twee tot drie keer de hoeveelheid MT2 die nodig is per jaar voor de eerste gebruikscyclus. Deze hoeveelheid kan worden toegediend in de vorm van 2 of 3 gebruikscycli per jaar, uitgevoerd op dezelfde manier als de eerste cyclus, of in de vorm van een regelmatiger regime met dezelfde hoeveelheid MT2 per jaar.

Als er geen fysieke erectiestoornis is en er tenminste een zekere mate van psychisch libido bestaat, kan melanotan 2 de neiging tot een erectie sterk vergroten. De situatie kan vergelijkbaar zijn met die in de puberteit, toen zelfs het begin van een seksuele gedachte of zelfs niets een erectie veroorzaakte. Algemene fysieke uitputting kan irrelevant worden. Deze effecten zullen niet iedereen overkomen, maar ze komen bij velen voor.

Bij seksueel gebruik is een injectie minimaal 4 tot 6 uur voor het gewenste effect vereist. De duur van het effect kan ongeveer 6 tot 12 uur na aanvang zijn.

De vereiste dosering is meestal 1 mg, maar bij sommigen kan al 0,5 mg effectief zijn. Als richtlijn mag de dosering niet hoger zijn dan 2 mg.

effect van melanotan 2 in overzicht

  • bruint de huid intensief
  • kan de zin in seks drastisch verhogen
  • Kan de spieropbouw verbeteren door het algehele welzijn te verbeteren

bijwerkingen van melanotan 2

Melanotan 2 kan anti-eetlusteffecten hebben, maar zelden genoeg om een ​​probleem te zijn tijdens de opbouw van massa of een aanzienlijke ondersteuning tijdens een dieet. Als het haar licht van kleur is, kan MT2 het een donkerdere kleur geven, met het effect op het haar veel minder dan dat op de huid en over het algemeen niet waarneembaar. Het is ook mogelijk dat gevoelens van misselijkheid, slaperigheid of vermoeidheid optreden. Al deze ongewenste effecten verdwijnen snel, als ze al optreden. Er kan sprake zijn van verhoogde groei, toename van het aantal of hyperpigmentatie van levervlekken. Als deze bijwerkingen optreden, blijven ze gedurende een aanzienlijke periode bestaan ​​of zijn ze zelfs permanent. Daarom moeten de effecten op levervlekken worden gecontroleerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!