CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Magnustropin, 50 IU (5 x 10 IU), Magnus Pharmaceuticals

Magnustropin

50 IU (5 x 10 IU)
Magnus Pharmaceuticals
|
150.00 €

Hoeveelheid :   

menselijk groeihormoon (hgh)

Bekend om zijn drastische effecten op vetverbranding, spiertonus en de toename van spiermassa in het algemeen, zijn groeihormonen nu erg populair in topsport, bodybuilding, fitness en voor anti-aging doeleinden ondanks de hoge kosten. Alles wat je moet weten over groeihormonen vind je hier:

algemene informatie over groeihormonen (hgh, somatropine)

Het menselijke groeihormoon, dat ook bekend is onder de namen HGH, STH en somatropine, werd begin jaren tachtig voor het eerst geproduceerd voor de behandeling van kleine kinderen. Aangezien aanvankelijk geen mogelijkheid was om menselijk groeihormoon kunstmatig te produceren, werd HGH voor het eerst verkregen uit de hypofyse van lijken. Helaas is bij de toepassing van dit uit hormonen verkregen groeihormoon in zeldzame gevallen de overdracht van de ziekte van Jakob Kreutzfeld, een ongeneeslijke, dodelijke hersenziekte, opgetreden. Dit leidde tot de ontwikkeling van kunstmatig geproduceerd somatropine, dat werd geproduceerd met behulp van genetisch gemodificeerde E. coli-bacteriën.

Structureel is menselijk groeihormoon een peptidehormoon dat bestaat uit een sequentie van 191 aminozuren. In het lichaam wordt HGH geproduceerd en uitgegoten door de hypofyse. De afgifte van groeihormoon is het grootst gedurende een periode van jonge jaren tijdens de groeifase en neemt verder af op volwassen leeftijd, maar de hypofyse geeft gedurende zijn hele leven groeihormonen af.

effecten van groeihormonen (hgh, somatropine)

HGH heeft een hele reeks eigenschappen die het erg interessant maken voor bodybuilders en andere sporters. Allereerst bevordert somatropine de groei van lichaamsweefsel door het hele lichaam, voornamelijk het spierweefsel. Deze groeibevordering van HGH is voornamelijk gebaseerd op een toename van het aantal cellen in het corresponderende weefsel, dat is gebaseerd op een verhoogde celdelingssnelheid, en in mindere mate ook op een groottegroei van de cellen. Bovendien bevordert het menselijke groeihormoon de opname van aminozuren in de cellen en versnelt het de snelheid waarmee deze aminozuren in de cellen worden gesynthetiseerd tot eiwitten, wat overeenkomt met een verhoogde eiwitsynthesesnelheid, waardoor een veel snellere spiergroei ontstaat. Deze processen worden in feite veroorzaakt door IGF-1, dat wordt geproduceerd als reactie op verhoogde groeihormoonspiegels in de lever en andere soorten lichaamsweefsel. Dit groeibevorderende effect van somatropine beïnvloedt ook gewrichtskraakbeen, bindweefsel en andere stabiliserende structuren in het lichaam, wat de gevoeligheid voor verwondingen vermindert en genezing van bestaande schade bevordert.

Een ander kenmerk van HGH, dat door bodybuilders wordt gewaardeerd, is de bevordering van de vermindering van lichaamsvet. Somatropin kan de snelheid waarmee lichaamscellen koolhydraten gebruiken voor de energievoorziening verminderen en tegelijkertijd de snelheid waarmee vet als energiebron wordt gebruikt, verhogen. Bovendien bevordert het groeihormoon de splitsing van lichaamsvet in vetweefsel. Reeds 0,028 IE somatropine per kilogram lichaamsgewicht per dag is voldoende om een ​​duidelijk effect te laten zien met betrekking tot vetverbranding. Dit zou een dagelijkse dosis van 2,8 IU HGH per dag zijn voor een bodybuilder van 100 kilo.

bijwerkingen van groeihormonen (hgh, somatropine)

Zoals bij alle andere geneesmiddelen kunnen ook bij somatropine bijwerkingen optreden. Deze zijn meestal gebaseerd op het gebruik van hogere doseringen en kunnen een verhoogde groei van de botten (voornamelijk in het gebied van de voeten, voorhoofd, handen, kaak en ellebogen) en groei van de inwendige organen zoals hart en nieren omvatten. Bovendien wordt het gebruik van HGH vanwege het vermogen om insulineresistentie te bevorderen geassocieerd met de ontwikkeling van diabetes.

dosering van groeihormonen (hgh, somatropine)

Aangezien groeihormonen een zeer dure werkzame stof zijn, gebruiken veel bodybuilders HGH in lage doses of gedurende een te korte periode om significante effecten te voelen. Gebleken is dat continue, uniforme winsten door groeihormoon pas duidelijk worden na een toepassingsperiode van ongeveer twee maanden. De hier waargenomen doseringen liggen tussen 4 en 6 IE somatropine per dag, terwijl doseringen tussen 8 en 32 IE HGH en meer de regel zijn bij wedstrijdbodybuilders. De gebruiksperiode van groeihormoon die in de praktijk wordt waargenomen, begint na 3 maanden en ligt meestal binnen het bereik van 6 maanden, hoewel er ook bodybuilders zijn die het hele jaar door somatropine gebruiken. HGH kan zowel subcutaan als intramusculair worden geïnjecteerd, met dagelijkse of zelfs tweemaal daagse injecties vanwege de zeer korte halfwaardetijd van somatropine in het lichaam. Sporters gebruiken groeihormoon meestal in combinatie met androgeen-werkende steroïden zoals testosteron om spiergroei te bevorderen via twee verschillende mechanismen. Daarnaast worden schildklierhormonen (Liothyronine / T3) en insuline vaak gebruikt in combinatie met somatropine, omdat HGH de lichaamseigen afgifte van deze twee hormonen vermindert.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!