CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
SARMs
Ligandrol LGD-4033, 10mg/tab (50 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Ligandrol LGD-4033

10mg/tab (50 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
69.00 €

Hoeveelheid :   

ligandrol (lgd-4033)

Een geliefd en bekend prohormoon uit de SARMs-familie is de LGD-4033, ook wel Ligandrol genoemd. Dit prohormoon is vooral populair vanwege zijn vermogen om de opbouw van vetvrije spiermassa dramatisch te ondersteunen, wat vooral nuttig kan zijn in de massafase, maar ook in de voeding. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, is hier:

algemene informatie over lgd-4033 (ligandrol)

LGD-4036 is een ander populair lid van de SARMs-categorie, de selectieve androgeenreceptormodulatoren. LGD-4033 is een oraal prohormoon dat niet moet worden verward met een orale anabole steroïde, maar heeft nog steeds veel van de populaire voordelen van een anabole steroïde. De medische voordelen van LDG-4033 liggen voornamelijk in de VS in de strijd tegen spierverspilling veroorzaakt door normale verouderingsprocessen of door ziekten zoals kanker.

Vooral met het anabole steroïde testosteron heeft de SARM LGD-4033 veel overeenkomsten. Het verschil is echter dat de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke bijwerkingen. Testosteron kan echter enkele bijwerkingen veroorzaken. Vooral orale testosteronvarianten hebben een hoge levertoxiciteit.

Voor mensen die de meeste positieve effecten van anabole steroïden willen ervaren en aan de andere kant de bijwerkingen willen weglaten, zijn hier aanwezig.

effecten van lgd-4033 (ligandrol)

De SARM LGD-4033 functioneert zodat het selectief de androgeenreceptoren bindt. De resultaten van de anabole activiteit in de spieren en het bot zijn duidelijk waarneembaar zonder de prostaatgroei nadelig te beïnvloeden, wat normaal gesproken het geval is bij anabole steroïden. Voor veel bodybuilders en atleten is LGD-4033 bijzonder populair in het laagseizoen vanwege de sterke anabole component en het vermogen om vetvrije spiermassa op te bouwen. Tegelijkertijd kan deze SARM lichaamsvet verminderen, wat een belangrijk pluspunt is voor LGD-4033, zowel in de massafase als in de voeding. Er wordt ook een toename in kracht bereikt, waardoor de gebruiker een intensievere training kan volgen. Als het wordt gebruikt voor de massaopbouw, moet er zeker aandacht worden besteed aan een calorie- en eiwitrijk voedsel. Voor vetvermindering moet ook rekening worden gehouden met een hoge eiwitvoorraad.

dosering van lgd-4033 (ligandrol)

In de massafase: 5-10 mg per dag gedurende 8 weken.

In de voeding: 3-5 mg per dag ook gedurende 8 weken. In de voeding wordt echter de combinatie met GW-501516 en S-4 aanbevolen om maximaal vetverlies te bereiken.

bijwerkingen van lgd-4033 (ligandrol)

Het risico op bijwerkingen bij het gebruik van LGD-4033 is verwaarloosbaar. In individuele gevallen is er sprake van zwakke acne, tijdelijk vasthouden van water en lichte hypertensie. Maar wat zijn de tot nu toe bekende bijwerkingen? Langdurige bijwerkingen kunnen niet worden gezegd vanwege de "korte" beschikbaarheid.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!