CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Vet Verbranders
  |  Ketotifen
Ketotifen, 1mg/tab (30 tabs), Sopharma

Ketotifen

1mg/tab (30 tabs)
Sopharma
|
12.00 €

Hoeveelheid :   

ketotifen

Stoffen als efedrine en clenbuterol zijn nu erg populair als het gaat om het verbranden van zoveel mogelijk lichaamsvet. Enerzijds is dit alleen mogelijk in het kader van een dieet en met een intensief trainingsplan; Anderzijds gaat het gebruik van deze zogenaamde beta2-receptorstimulatoren gepaard met een snelle uiting van een tolerantie van deze stoffen. Ketotifen is ook een stof die niet alleen de bèta2-receptoren stimuleert, maar ook het aantal van deze receptoren verhoogt en de tolerantie tegengaat. Ketotifen kan ook het effect van andere stimulerende middelen aanzienlijk versterken. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, is hier:

algemene informatie over ketotifen

Zoals reeds vermeld, behoort de werkzame stof ketotifen tot de groep van antihistaminica of bèta-2-receptoren-stimulerende middelen. In de geneeskunde wordt deze stof gebruikt om astma en allergieën te bestrijden. Bovendien zou ketotifen een positief effect hebben op gifstoffen in het lichaam en een extreem positieve invloed op de huid.

effect van ketotifen

Voor bodybuilders is ketotifen interessant omdat het het aantal bètareceptoren of bèta2-receptoren verhoogt. Deze receptoren beperken met name de maximale innameperiode van clenbuterol en efedrine, aangezien deze receptoren steeds verder afnemen naarmate ze langer worden gebruikt.

Een toename van de bovengenoemde receptoren betekent dus dat de opname van de stoffen efedrine en clenbuterol veel langer effectief kan plaatsvinden. Bovendien is gevonden dat de combinatie van bijvoorbeeld clenbuterol en ketotifen het mogelijk maakt om met hetzelfde effect de dosering van clenbuterol naar een significant lager niveau te brengen. Dit betekent parallel dat een normale dosis efedrine of clenbuterol door de combinatie met ketotifen veel drastischer resultaten oplevert.

Ketotifen werkt dus zowel in combinatie met efedrine als met clenbuterol. Efedrine bindt ook aan specifieke bètareceptoren, die vervolgens worden vrijgegeven en verlengd door ketotifen. Dit resulteert in een intakeperiode van een week zonder verlies van efficiëntie.

dosering van ketotifen

Voor de genoemde doeleinden, d.w.z. de toename van het aantal bètareceptoren en de versterking van andere stimulerende middelen zoals efedrine en clenbuterol, wordt gewoonlijk 3-4 mg ketotifen dagelijks ingenomen. Enerzijds geeft ketotifen de receptoren af ​​bij deze dosering en anderzijds verhoogt het het aantal receptoren zoals vermeld, wat betekent dat een gewenningseffect op efedrine en clenbuterol vrijwel uitgesloten is. Dit betekent dat 30-40 procent minder efedrine of clenbuterol kan worden gedoseerd zonder verlies van efficiëntie.

Vooral de ECA-stack kan in combinatie met ketotifen een viervoudig effect bereiken zonder meer bijwerkingen te veroorzaken.

bijwerkingen van ketotifen

De gevreesde bijwerkingen van ketotifen zijn gelukkig relatief klein. In hogere doseringen kan ketotifen innerlijke rusteloosheid, een droge mond, verhoogde eetlust en daardoor ook een gewichtstoename veroorzaken. Bij doses van 3-4 mg werden echter geen significante bijwerkingen waargenomen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!