CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Vet Verbranders
  |  Phentermine
K-25 Phentermine 37.5, 37.5mg/tab (10 tabs), Qualis Pharmaceutical

K-25 Phentermine 37.5

37.5mg/tab (10 tabs)
Qualis Pharmaceutical
|
25.00 €

Hoeveelheid :   

phentermine (adipex)

Phentermine is een medicijn dat vaak wordt gebruikt voor gewichtsverlies en het werkt door 2 belangrijke dingen in uw lichaam te doen:

 1. Verhoog uw basaal metabolisme (AKA verhoogt uw metabolisme)
 2. Vermindert uw eetlust (AKA u eet minder!) Alle verdere informatie over phentermine vindt u hier:

Dit medicijn werkt door neurotransmitters in de hersenen te stimuleren en dit zijn de chemicaliën in de hersenen en het zenuwstelsel die verantwoordelijk zijn voor de communicatie tussen hen. Phentermine-pillen werken door de signalen tussen de hersenen en het zenuwstelsel te onderbreken, waardoor de hersenen gaan geloven dat het lichaam geen honger heeft. Omdat het leptinegehalte in het lichaam wordt beïnvloed door de pil, wordt de eetlust onderdrukt. Dit is hoe phentermine werkt om gewichtsverlies te veroorzaken.

effecten van phentermine (adipex)

Phentermine is een sympathicomimetische stimulans van de amfetaminefamilie. Net als andere amfetaminederivaten wordt het gecategoriseerd als een anorectisch (eetlustonderdrukkend) middel. Phentermine wordt vaak voorgeschreven als hulpmiddel bij gewichtsverlies bij obese patiënten. Het wordt meestal gebruikt voor korte periodes (minder dan 12 weken) en als aanvulling op een doorlopend lichaamsbeweging- en dieetregime. De belangrijkste focus is om de wens om te eten te beteugelen, waardoor de totale calorie-inname wordt verminderd. Hoewel de gegevens van proef tot proef lijken te variëren, ondersteunt veel ervan op zijn minst een bescheiden extra vetmassa met het gebruik van fenterminehydrochloride. Atleten en bodybuilders gebruiken phenterminehydrochloride voor hetzelfde doel, meestal wanneer gewichtslab vereist is voor het verbouwen van het lichaam of competitie.

dosering van fentermine (adipex)

Voor optimale effectiviteit mag phentermine hydrochloride niet met voedsel worden ingenomen. De gebruikelijke dosis voor volwassenen is één capsule of tablet (37,5 mg) per dag, toegediend vóór of 1-2 uur na het ontbijt. Voor sommige patiënten kan een halve tablet (18,75 mg) per dag voldoende zijn, terwijl het in andere gevallen raadzaam kan zijn om tweemaal daags een halve tablet (18,75 mg) te geven. Bij meer dan eens per dag innemen, mag de tweede dosis nooit binnen 4-6 uur slaap worden ingenomen. Het medicijn wordt meestal 3-4 weken per keer gebruikt, met een langere therapieduur die zelden langer is dan 12 weken. Bodybuilders en atleten gebruiken de voorgeschreven hoeveelheid medicijn meestal op een vergelijkbare korte termijn, vanwege de grote kans op bijwerkingen omdat de dosis buiten het normale therapeutische bereik escaleert.

bijwerkingen van phentermine (adipex)

U mag phentermine niet gebruiken als u allergisch bent voor phentermine, of als u:

 • een geschiedenis van hartaandoeningen (coronaire hartziekte, hartritmestoornissen, congestief hartfalen, beroerte)
 • een geschiedenis van pulmonale hypertensie
 • ernstige of ongecontroleerde hoge bloeddruk
 • overactieve schildklier
 • glaucoom
 • als u zwanger bent of borstvoeding geeft
 • als u zich in een opgewonden toestand bevindt
 • als u een voorgeschiedenis heeft van drugs- of alcoholmisbruik
 • als u allergisch bent voor andere dieetpillen, amfetaminen, stimulerende middelen of verkoudheidsmedicijnen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!