CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden
IGF-1 DES, 1mg (1 vial), Magnus Pharmaceuticals

IGF-1 DES

1mg (1 vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
56.00 €

Hoeveelheid :   

IGF-1 DES (1-3)

IGF-1 DES (1-3), een afkorting van Insulin-Like Growth Factor-1 DES 1-3, behoort tot de meest populaire peptiden die beschikbaar zijn, evenals de conventionele IGF-1 LR3. Het genereert nieuwe spiercellen en beïnvloedt daardoor de spiergroei enorm. In vergelijking met de conventionele IGF-1 LR3 wordt gezegd dat IGF-1 DES (1-3) sterker, sneller en vetverbrandend is. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, vindt u hier:

algemene informatie over igf-1 des (1-3)

IGF-1 DES (1-3) is een verkorte variant van de conventionele IGF-1 met een zogenaamde tri-peptidestructuur. Het is doelbewust geïsoleerd zodat het effectiever kan zijn in bepaalde weefselsoorten. Door de gewijzigde structuur is IGF-1 DES (1-3) 10 keer krachtiger dan IGF-1 bij hypertrofie en proliferatie van zogenaamde satellietcellen in spierweefsel en ander weefsel. Bovendien zou het een veel meer metabolisch, dus vetverbrandend effect moeten hebben dan conventionele IGF-1.

Als zodanig komt IGF-1 normaal voor wanneer testosteron, HGH (groeihormoon) en insuline elkaar ontmoeten in de lever. IGF1 zorgt niet alleen voor spiergroei, maar ook voor de vorming van volledig nieuwe spiercellen. Dit resulteert in de nieuwe vorming van geheel nieuwe spiermassa.

effecten van igf-1 des (1-3)

Het effect van IGF-1 DES (1-3) is vier keer sneller dan dat van conventionele IGF-1, hoewel de vetverbrandende effecten drie tot vijf keer langer aanhouden dan die van conventionele IGF-1. Dit hangt samen met het feit dat IGF-1 DES (1-3) vervolgens in hogere concentraties in het doelweefsel wordt aangetroffen dan IGF-1. Oorspronkelijk werd IGF-1 DES (1-3) gemaakt voor ontstekingen en darmstoornissen, omdat het onder andere specifiek het darmweefsel versterkt. Bovendien wordt IGF-1 DES (1-3), net als andere vormen van IGF-1, gebruikt bij de behandeling van katabole effecten bij algemene of bepaalde ziekten.

Er is ook aangetoond dat IGF-1 DES (1-3) een tot drie keer grotere effecten heeft op de weefselgroei, voornamelijk spierweefsel, vergeleken met IGF-1. Wondgenezing wordt ook enorm versneld.

dosering / toepassing van igf-1 des (1-3)

Volledig verschillend van conventionele IGF-1 of Long R3, wordt IGF-1 DES (1-3) ongeveer 15 minuten voor training geïnjecteerd vanwege de hoge potentie en veranderde structuur. Hier wordt de variant subcutaan gekozen of intramusculair verdeeld in de te trainen spier. De doseringen zijn 25-100 mcg. De laagste dosis is erg laag, maar dit hangt samen met het sterkere effect van IGF-1 DES (1-3). Een aanvraagperiode van meer dan 6 weken wordt over het algemeen niet aanbevolen.

Op de forums vind je veel verschillende schema's, zoals injecties van 25-40 mcg voor, maar ook na de training, of 100 mcg subcutaan om de twee dagen. In de loop van de toepassing is de bovengenoemde dosering echter het meest effectieve schema gebleken.

bijwerkingen van igf1 des (1-3)

Net als bij conventionele IGF-1 of IGF-1 LR3, stelt IGF-1 DES (1-3) opnieuw dat er niets nauwkeurigs te zeggen valt over de bijwerkingen en dat de opgesomde dingen zijn afgeleid van empirische waarden. Wat echter heel bekend is, is dat IGF over het algemeen een algemene groei van weefsel veroorzaakt, wat ook tumoren, enz. Beïnvloedt. Andere bijwerkingen die kunnen optreden zijn:

  • tijdelijke waterretentie subcutaan
  • hoofdpijn
  • gewrichtspijn
  • hongeraanvallen
  • spierpijn

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!