CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
SARMs
Ibutamoren MK 677, 25mg/tab (30 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Ibutamoren MK 677

25mg/tab (30 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
75.00 €

Hoeveelheid :   

ibutamoren (mk 677)

Naast veel voorkomende vervangers van anabole steroïden zoals testosteron, Dianabol, zijn er nu een groot aantal effectieve prohormonen en SARM's. Veel interessanter zijn echter onder andere extreem anabole stoffen zoals het peptide GHRP, evenals over het algemeen groeihormonen zoals GH, omdat wordt gezegd dat deze stoffen bijdragen aan het opbouwen van aanzienlijk meer massale spiermassa dan anabole steroïden en toch hebben een positieve invloed op anti-veroudering en vetreductie. Voor deze stoffen, vooral voor peptiden zoals de GHRP, is er nu een nieuwe orale SARM, die vergelijkbare effecten zou hebben zonder de typische bijwerkingen te veroorzaken. Het is de orale SARM MK-677, ook wel bekend als Ibutamoren. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, is hier:

algemene informatie over mk-677 (ibutamoren)

MK-677 (Ibutamoren) is in principe een zeer recente en in Duitsland algemeen bekende zogenaamde selectieve androgeenreceptormodulator, of SARM, die in principe functioneert als een anabole steroïde vervanger maar op een zeer interessante manier in het menselijk lichaam werkt eerder op het gebied van de afgifte van groeihormoon dan op het gebied van anabole steroïden, wat uiteindelijk resulteert in een extreem verhoogde afgifte van IGF-1, wat gepaard gaat met een enorm verhoogde spieropbouw en gelijktijdige vetvermindering. Samenvattend heeft het een enorm potentieel als een door de mond veroorzaakte toename van GH en voor vetverlies.

effecten van mk-677 (ibutamoren)

Zo werkt de SARM MK-677 (Ibutamoren) als een zogenaamde krachtige, oraal effectieve secretagoog van het groeihormoon en imiteert zo het stimulerende effect van het endogene groeihormoon ghreline, kortweg GH. Het is aangetoond dat het de sterk verhoogde afgifte en algehele verhoging van de plasmaspiegels van verschillende hormonen zoals groeihormoon en IGF-1 veroorzaakt, maar heeft geen invloed op de cortisolspiegels. MK-677 (Ibutamoren) is momenteel in ontwikkeling als remedie tegen de mogelijke behandeling tegen deficiëntiesymptomen en verminderde productie van bijvoorbeeld groeihormonen bij kinderen en oudere volwassenen. Studies bij mensen hebben geleid tot een significante toename van hormoonspiegels en spiermassa, terwijl tegelijkertijd de botdichtheid is verbeterd, wat een veelbelovende therapie is voor de behandeling van mensen. Door de verhoogde vorming van IGF-1 verandert het ook het metabolisme, evenals het lipidenmetabolisme, waardoor MK-677 (Ibutamoren) ook kan worden gebruikt voor vetvermindering.

effecten van sarm mk-677 (ibutamoren) in overzicht

  • Orale vervanging voor injecteerbare peptiden zoals GHRP
  • Makkelijk te doseren door orale inname
  • Verhoogde afgifte van groeihormoon
  • Verhoogde IGF-1-productie
  • Anabole werking
  • Vetverlagend effect
  •  Geen negatieve invloed op het cortisolniveau

bijwerkingen van mk-677 (ibutamoren)

Aangezien deze SARM nog grotendeels wordt getest in studies en onderzoeken, kan de omvang van de bijwerkingen niet erg veel worden verklaard, behalve het voordeel dat de SARM MK-677 (Ibutamoren) in vergelijking met groeihormonen en peptiden de cortisol niet negatief beïnvloedt niveau. In de praktijk is aangetoond dat, net als bij peptiden en groeihormonen, in de eerste paar weken een verhoogde waterretentie kan optreden, die zich echter meestal na de tweede tot derde week opnieuw vormt.

dosering van mk-677 (ibutamoren)

Bij het doseren van MK-677 (Ibutamoren) gaan we nu uit van een dosering van 25-30 mg per dag. De intakeperiode bedraagt ​​doorgaans 6 tot 12 weken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!