CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden
  |  Hexarelin
Hexarelin, 5mg (1 vial), Knoll Pharmaceuticals

Hexarelin

5mg (1 vial)
Knoll Pharmaceuticals
|
40.00 €

Hoeveelheid :   

hexarelin

Bekend als een van de sterkste peptiden door de drastische uitscheiding van groeihormoon is Hexarelin. Voor massa, voeding of zelfs krachttraining is dit peptide ideaal. Effect, dosering en al het andere over Hexarelin vindt u hier:

algemene informatie over hexareline

Hexarelin is een synthetisch hexapeptide uit de groep van GHRP's, de groeihormoonafgevende peptiden, die de lichaamseigen productie van menselijk groeihormoon drastisch verhoogt, maar de productie niet beïnvloedt. Hexarelin lijkt structureel op GHRP-6, maar is zo samengesteld dat het geen honger veroorzaakt omdat het de secretie van ghreline, de hoofdoorzaak van dit symptoom, niet verhoogt. Hexarelin, zoals de naam al aangeeft, is een peptide dat uit 6 aminozuren bestaat. Het bevat die met de krachtigste aminozuren die quasi verantwoordelijk zijn als belangrijkste boodschappers voor de secretie van groeihormoon in het menselijk lichaam. Hexarelin heeft een halfwaardetijd van ongeveer 70 minuten.

effecten van hexareline

Verschillende onderzoeken naar het peptide Hexarelin hebben aangetoond dat bij gebruik gedurende een bepaalde tijdsperiode, vergelijkbaar met het HGH-fragment 176-191, het viscerale vet, d.w.z. het buikvet, drastisch is verminderd. Hexareline is, net als andere peptiden van de GHRP-familie, het meest effectief in combinatie met een GHRH zoals Sermorelim of de gemodificeerde GRF 1-29.

De toename van de afgifte van HGH als gevolg van het gebruik van hexareline veroorzaakt ook een radicale toename van de IGF1-productie in de lever, wat naast de goede vetverbranding van het viscerale vet ook leidt tot een dramatisch verbeterde vetvrije spiergroei. Bovendien was er bij bijna alle vrijwilligers een significante toename in kracht, wat logisch wordt veroorzaakt door de toename van IGF1. Naast viscerale vetverbranding is het algemene metabolisme ook sterk toegenomen.

dosering van hexareline

Hexarelin is extreem krachtig en mag daarom zeker niet worden misbruikt door de dosering.

Een kuur met Hexarelin is het meest effectief en kan tot 16 maanden worden gebruikt voor de minst getroffen bijwerkingen als het als volgt wordt gedoseerd:

Aan het begin 1-6 keer per dag ingespoten, afhankelijk van de intensiteit van de training en de respectievelijke doelstellingen, beginnend bij 25-50 mcg, die de hele dag door ook met 25-50 mcg kan worden verhoogd, maar bij voorkeur alleen tot 100 mcg om bijwerkingen grotendeels te voorkomen. De volgende dag wordt dan opnieuw gestart met de startdosis.

Injectie vindt subcutaan plaats in de buikstreek, 30 minuten voor of 1-1,5 uur na een maaltijd. De injectie-intervallen moeten 3-4 uur zijn, zodat het lichaam voldoende HGH kan produceren, dat vervolgens volledig kan worden vrijgegeven door de Hexarelin

effect van hexareline in overzicht

  • Bevordert de krachtniveaus
  • Stimuleert de groei van nieuwe spiercellen
  • Verbetert over het algemeen de groei van spiervezels in het lichaam
  • Beschermt de gewrichten
  • Versterkt de vetverbranding
  • Versnelt wondgenezing

bijwerkingen van hexareline

  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn
  • Tijdelijke waterretentie

populaire combinaties met hexarelin

Hexarelin moet worden gebruikt met GHRP 2 of 6 of PEG MGF voor massabouw. In een dieet kan Hexarelin worden gebruikt met CJC 1295 of CJC 1295 zonder DAC.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!