CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Orale Steroïden
Halotestin, 5mg/tab (100 tabs), Swiss Remedies

Halotestin

5mg/tab (100 tabs)
Swiss Remedies
|
98.00 €

Hoeveelheid :   

fluoxymesteron (halotestine)

Net als Anapolon is Halotestin een veelzijdige en populaire steroïde op het gebied van bodybuilding en sport, omdat het drastisch bijdraagt ​​aan de toename van kracht en ook de positieve agressie tijdens de training verhoogt. Alles wat u moet weten over deze steroïde is hier:

algemene informatie over halotestine (fluoxymesteron)

Halotestin is de merknaam voor de anabole androgene steroïde fluoxymesterone. Fluoxymesterone is in principe een testosteronmolecuul dat quasi-gemodificeerd is. De eerste wijziging is 17-alfa-alkylering, die wordt gebruikt om fluoxymesteron oraal beschikbaar te maken. De tweede wijziging bestaat uit een toevoeging van een bepaalde stofgroep, waardoor halotestine niet door het aromatase-enzym in oestrogeen kan worden omgezet. De derde wijziging bestaat uit een aangevuld atoom dat ook verantwoordelijk is voor de naam fluoxymesterone.

effecten van halotestine (fluoxymesteron)

Halotestin is een androgeen werkende steroïde. Zelfs als de anabole en androgene steroïde Halotestin op het papier het 19-voudige anabole effect van methyltestosteron heeft, kan in de praktijk geen significante opbouw van nieuwe spiermassa worden aangetoond. In plaats daarvan resulteert het gebruik van Halotestin in een aanzienlijke toename van kracht en agressiviteit, waardoor fluoxymesterone een populaire steroïde wordt voor krachtsporters en vechtsporters. De toename van kracht en agressie wordt niet geassocieerd met halotestine zoals in het geval van methyltestosteron of Anapolon door een sterke zwelling en een duidelijke toename van het lichaamsgewicht, wat ertoe leidt dat halotestine een steroïde is die vaak wordt gebruikt door krachtsporters en gevechten die een bepaalde gewichtsklasse willen bereiken en geen toename van het lichaamsgewicht kunnen worden bereikt. Aangezien het kracht- en agressieverhogende effect van Halotestin vrij snel na de inname optreedt, wordt fluoxymesteron vaak alleen gebruikt voor een harde trainingseenheid of een wedstrijd.

Bodybuilders gebruiken Halotestin daarnaast voor kracht en agressie, vooral tijdens de voorbereiding op de wedstrijd. Vanwege het sterke androgene effect van Halotestin en het feit dat fluoxymesteron niet wordt omgezet in oestrogeen, helpt Halotestin om een ​​hard gedefinieerd uiterlijk te bereiken met een reeds laag lichaamsvetgehalte. Deze positieve optische veranderingen worden verder bevorderd door het vermogen van Halotestin. Het grotere bloedvolume veroorzaakt door Halotestin zorgt ook voor een betere pomp en een gespierder uiterlijk. Deze eigenschap maakt van halotestine ook een steroïde die interessant is voor persistentie-atleten omdat een grotere hoeveelheid rode bloedcellen kan worden gelijkgesteld met een verbetering van de zuurstofopname van de bloedcirculatie. Bovendien heeft Halotestin een uitgesproken antikatabool effect doordat fluoxymesteron de omzetting van cortison in katabole cortisol remt. Dit maakt het mogelijk om ondanks een ernstige beperking van de calorie-inname een groot deel van de spiermassa te verkrijgen.

doseringen van halotestin (fluoxymesterone)

De meest populaire doseringen Halotestin ter ondersteuning van een wedstrijddieet liggen in het bereik van 30 tot 60 mg fluoxymesteron per dag, waarbij Halotestin gewoonlijk wordt gecombineerd met andere anabole steroïden.

Voor de toename van kracht en agressie tijdens de training is de dosering 20 - 30 mg ongeveer 30 tot 45 minuten voor de training.

bijwerkingen van halotestin (fluoxymesterone)

Omdat Halotestin niet kan worden omgezet in oestrogeen, zijn door oestrogeen veroorzaakte bijwerkingen zoals waterretentie en gynaecomastie geen probleem bij de toediening van Halotestin. Vanwege de hoge conversieratio naar dihydrotestosteron en verwante werkzame stoffen, moet worden verwacht dat Halotestin significante androgeengerelateerde bijwerkingen heeft, zoals een vette huid, acne en verergering van een reeds bestaand erfelijk haarverlies. Hoofdpijn, bloedneus en een duidelijk verhoogde agressiviteit worden ook vaak gemeld. De 17-alpha-alkylering maakt fluoxymesteron ook tot een anabole androgene steroïde die de lever aanzienlijk beïnvloedt, wat betekent dat de meeste gebruikers Halotestin maximaal 6 tot 8 weken gebruiken. Hoewel fluoxymesteron de schildklierfunctie niet direct beïnvloedt, verlaagt het de T3-waarden in het lichaam door de schildklierbindende globulinespiegel te verlagen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!