CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden
  |  Triptoreline
GNRN Triptorelin, 2mg (1 vial), Magnus Pharmaceuticals

GNRN Triptorelin

2mg (1 vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
66.00 €

Hoeveelheid :   

triptoreline

Triptoreline, een peptide dat steeds populairder wordt na steroïde behandelingen, omdat het de lichaamseigen testosteronproductie zeer snel weer in beweging kan krijgen, maar fatale gevolgen kan hebben bij een verkeerde dosering, wat kan leiden tot een soort van "chemische castratie". Desondanks zijn gebruikers overtuigd van het effect van postcyclustherapie. Al het andere over Triptorelin is hier te vinden:

algemene informatie over triptoreline

Triptoreline is in zijn werking een uiterst krachtig peptide en lijkt sterk op het natuurlijke gonadotropine-afgevende hormoon, beter bekend onder de afkorting GnRH. Net als GnRH stimuleert Triptorelin de hypofyse om hormonen af ​​te geven, zoals de geslachtshormonen oestrogenen en testosteron.

effecten van triptoreline

Zoals hierboven beschreven, stimuleert Triptorelin de hypofyse, zodat de lichaamseigen hormoonproductie dramatisch toeneemt. Bijzonder interessant is hier de testosteronproductie. Dit peptide is niet voor niets zo interessant voor krachtsporters en bodybuilders die anabole steroïden gebruiken. Degenen die bijvoorbeeld exogeen injecteren met testosteron of steroïden gebruiken zoals trenbolon, beïnvloeden de lichaamseigen aanmaak van testosteron op zo'n manier dat het minimaliseert of zelfs helemaal stopt. Normaal gesproken leidt de hypofyse het signaal om testosteron rechtstreeks naar de testikels te produceren, die vervolgens verantwoordelijk zijn voor de productie. Als testosteron bijvoorbeeld exogeen wordt toegediend, acht de hypofyse de vorming van testosteron niet nodig, omdat er praktisch genoeg beschikbaar is, zodat er geen signaal voor productie wordt doorgegeven aan de testikels. Er is vrijwel een productiestop. Het meest bekende symptoom hiervan is dat de testikels krimpen. Dit is niet het geval bij alle steroïde gebruikers, maar de situatie is hetzelfde. Als een behandeling van meerdere weken of maanden met exogeen toegediende anabole steroïden is uitgevoerd en beëindigd, leidt dit tot spierverlies, vetophoping, depressie en een ernstig verminderde huiduitstraling door het ontbreken van een eigen productie van testosteron, wat als een geheel is toe te schrijven aan het teveel aan oestrogeen.

Hier wordt Triptorelin gebruikt. Triptoreline is zeer krachtig en de effecten ervan kunnen binnen enkele dagen worden gemeten. Dit betekent dat kort na het stoppen van de behandeling met anabole steroïden, het peptide Triptorelin onmiddellijk het signaal naar de hypofyse stuurt om testosteron te produceren, wat tot 4 weken kan duren zonder Triptorelin, en met conventionele voedingssupplementen zoals testosteronboosters kan ook niet worden gebracht het niveau van triptoreline. Triptoreline maakt dus een significant verschil als post-cyclus therapie of post-cyclus peptide, waardoor het testosteronniveau zo snel mogelijk wordt teruggezet naar "fabrieksinstellingen".

Het gehoopte effect dat Triptoreline de receptoren voor het hormoon testosteron quasi weer dooft, zodat gebruikte steroïden na korte tijd het effect bereiken zoals bij de eerste kuur is helaas een mythe.

Want als je logisch denkt, is het scenario als volgt: na een langdurige behandeling met steroïden zijn de receptoren verzadigd of dicht. Na voltooiing van de kuur legen deze zeer langzaam, afhankelijk van de gebruikte ester ook sneller. Door het gebruik van Triptorelin dokt natuurlijk testosteron ook zeer snel terug naar deze receptoren, waardoor de afgifte van deze receptoren nog langer in de tijd plaatsvindt. Het effect op de receptoren wordt daarom zelfs omgekeerd vergeleken met waar gebruikers op hopen.

dosering van triptoreline

Dit punt is buitengewoon belangrijk, omdat een verkeerde beslissing verwoestende gevolgen kan hebben. Zorg ervoor dat u aan het volgende voldoet:

Voor postcyclustherapie is het gebruikelijk om 100mcg subcutaan te injecteren na voltooiing van een steroïdebehandeling, bijvoorbeeld op de vervolginjectiedag van de laatste steroïdeninjectie. Als u meerdere behandelingen met steroïden per jaar gebruikt, moeten er minimaal 4 maanden verstrijken tussen de toediening van een triptoreline-injectie om symptomen van chemische castratie te voorkomen.

bijwerkingen van triptoreline

Herhaald of overdoseerd gebruik van Triptoreline leidt echter na drie tot vier weken tot een verminderde secretie van hypofysehormonen. Dit verlaagt de oestrogeen- en testosteronniveaus. Ongeveer drie weken na het begin van de behandeling, of zelfs een paar uur na de overdosis, worden de testosteronspiegels bij de man gemeten die gelijk zijn aan die na castratie. Volgende bijwerkingen kunnen zijn:

  • misselijkheid
  • opvliegers
  • hoofdpijn
  • prikkelbaarheid

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!