CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden
  |  GHRP-6
GHRP-6, 5mg (1 vial), Alley

GHRP-6

5mg (1 vial)
Alley
|
28.00 €

Hoeveelheid :   

GHRP-6

Net als GHRP-2 is GHRP-6 ook een van de meest bekende en populaire peptiden op de markt. Het meest bekende voordeel van dit peptide van GHRP's is het feit dat het niet zo radicaal de eetlust bevorderende effecten heeft als andere peptiden uit deze familie. Lees hier meer over dit peptide:

algemene informatie over GHRP-6

GHRP-6 is een injecteerbaar peptide uit de categorie groeihormoon-vrijmakende peptiden, of kortweg GHRP's. Het meest voorkomende gebruik van deze peptiden is het dramatisch verhogen van de lichaamseigen productie van groeihormoon. Andere peptiden van deze categorie zijn onder meer GHRP-2, hexareline en ipamoreline. Wat de toenemende productie van groeihormoon betreft, werken al deze peptiden op een vergelijkbare manier en is er geen noodzaak of voordeel om ze te combineren. In plaats daarvan kiest men het peptide dat het beste past bij de specifieke toepassing en combineert het met peptiden zoals CJC of andere die als multiplicatoren fungeren.

effecten van GHRP-6

De belangrijkste toepassing van GHRP-6 is een verhoging van de groeihormoonspiegels, wat ook resulteert in een verhoging van de IGF1-spiegels. Dit ondersteunt ook radicaal vetverlies en spiergroei. Over het algemeen worden GHRP's gebruikt als alternatief voor injecteerbare groeihormonen of zelfs gecombineerd met injecteerbare groeihormonen om een ​​quasi-dubbel effect te bereiken, synthetisch en natuurlijk. Redenen om GHRP-6 te verkiezen boven andere GHRP's zijn het smakelijke effect, hoewel zwakker dan bij GHRP-2, en het vermogen om ontstekingen te verminderen en te helpen bij het genezen van verwondingen zoals tendinitis.

GHRP-6 wordt dus over het algemeen gebruikt voor dezelfde doeleinden als het gebruik van injecteerbare groeihormonen. GHRP-6 wordt meestal gekozen als het gebruik ervan goedkoper is en minder bijwerkingen heeft dan groeihormonen, of als groeihormonen niet beschikbaar zijn.

Deze doeleinden kunnen zijn: verhoogd vetverlies, verbeterde spiergroei bij gebruik in combinatie met anabole steroïden, cosmetische verbeteringen van de huid en verbeterde genezing van blessures.

GHRP-6 hoeft niet cyclisch te worden gebruikt en daarom kan GHRP-6 worden gebruikt wanneer het nuttig wordt geacht voor een van de hierboven opgesomde doeleinden. Als het echter op lange termijn wordt gebruikt in plaats van de effecten van een steroïde cyclus of een vetreductieprogramma tijdelijk te versterken, zou ik aanraden om de dosering te beperken tot het lagere uiteinde van het aanbevolen doseringsbereik.

Hoewel GHRP-6 alleen in staat is om een ​​grote toename van de productie van groeihormoon te induceren, zal een bepaalde dosering een significant groter effect hebben bij gelijktijdig gebruik met een GHRH, een groeihormoon dat hormoonpeptide afgeeft. Als alternatief is bij een combinatie van GHRH met GHRP-6 slechts de helft of een derde van de GHRP-6-dosering nodig om dezelfde toename van de productie van groeihormoon te bereiken.

gemeenschappelijke stapels voor GHRP-6

Om deze reden is het gecombineerde gebruik van een GHRH met een GHRP wijdverbreid, maar zelfs zonder een dergelijke combinatie kunnen vaak uitstekende resultaten worden behaald. Een populaire keuze voor een GHRH is CJC 1295 zonder DAC.

dosering van GHRP-6

Injectie van GHRP-6 wordt gewoonlijk ten minste tweemaal daags, bij voorkeur driemaal daags, bij voorkeur subcutaan, uitgevoerd voor het beste effect, ten minste 30 tot 60 minuten voor een maaltijd en op een moment dat de bloedglucosespiegels niet worden verhoogd, in andere woorden uitgedrukt na de injectie liggen in het algemeen tussen 150 en 300 mcg. Als GHRP-6 samen met een GHRH wordt gebruikt, moet de dosering worden verlaagd tot 50 tot 100 mcg per injectie.

voorbeeld voor injectie-intervallen van GHRP-6 voor krachtsporters

 • Injectie 1: 'S Ochtends 30 minuten voor het ontbijt
 • Injectie 2: Direct na de training 30 minuten voor de training na de training schudden
 • Injectie 3: 30 minuten voor het slapen gaan

In termen van stijgende groeihormoonspiegels hebben hogere doseringen binnen het aanbevolen doseringsbereik een sterker effect. Als GHRP-6 wordt gebruikt om te helpen bij het genezen van verwondingen zoals peesontsteking, dan is de onderkant van het doseringsbereik meestal voldoende en zult u niet noodzakelijkerwijs een groter effect zien bij hogere doseringen.

effect van GHRP-6 in overzicht

De volgende effecten zijn de typische GHRP-factoren:

 • verhoogde seksuele drift
 • vermindert buikvet
 • verbetert energie en vitaliteit
 • verbetert de huidtextuur
 • verbetert het uithoudingsvermogen
 • versnelt de wondgenezing
 • versterkt het hart
 • verbetert het immuunsysteem
 • verhoogt de productie van IGF1 radicaal
 • verhoogt de slaapkwaliteit
 • verbetert de botdichtheid
 • verbetert de eiwitsynthese
 • verbetert de orgaanfuncties
 • positieve effecten op de ogen

bijwerkingen van GHRP-6

Aangezien peptiden zoals GHRP-6 in het algemeen nog vrij nieuw terrein zijn, is er niets specifieks te zeggen over de bijwerkingen. Empirische waarden kunnen echter worden gereproduceerd:

Vooral met betrekking tot HGH, of zelfs steroïden, heeft GHRP-6 slechts zeer kleine bijwerkingen, op voorwaarde dat deze stof niet overdreven wordt misbruikt in de dosering. De meest gemelde bijwerkingen van GHRP-6 zijn onder meer:

De bijwerkingen van GHRP-6:

 • verhoogde eetlust
 • vermoeidheid
 • lichte waterretentie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!