CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Postcyclustherapie (PCT)
  |  Exemestane
Exemestane, 25mg/tab (30 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Exemestane

25mg/tab (30 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
80.00 €

Hoeveelheid :   

Exemestane (aromasin)

Het medicijn "Aromasin" met zijn werkzame stof "Exemestane" behoort tot de selectieve aromataseremmers en wordt gebruikt in de schoolgeneeskunde bij de behandeling van gevorderde borstkanker. Wat Exemestane (Aromasin) kan doen en alles wat u erover moet weten, vindt u hier:

algemene informatie over Exemestane (aromasin)

Exemestane onderdrukt het aromatase-enzym en voorkomt zo overmatige aromatisering van androgenen naar oestrogenen. Hierbij werkt Exemestane heel goed. Een dagelijkse dosis van 25 mg resulteert in een vermindering van de totale aromatase-activiteit met ongeveer 98%.

Het is in dit verband van bijzonder belang dat de waarde van 98% 5-7 dagen kan worden gehandhaafd. Bodybuilders gebruiken daarom elke 2-3 dagen de helft tot één tablet of anders een kwart tablet per dag. Een dergelijke dosis is voldoende om te voorkomen dat de testosteronniveaus van 500-750 mg per week aromatiseren.

Exemestaan ​​heeft bij hogere doseringen vanaf 400 mg / dag een licht androgene werking, maar dit punt is niet praktisch relevant aangezien dergelijke hoge doseringen vanwege de dure prijs volkomen onrealistisch zijn. De fabrikant "Pharmacia en Upjohn AG" rechtvaardigt het mogelijke androgene effect van exemestane met de nauwe relatie met androstenedione, een pro-hormoon.

effecten van Exemestane (aromasin)

Exemestane verhoogt ook het luteïniserend en follikelstimulerend hormoon (LH en FSH) onafhankelijk van de dosis, wat wordt verklaard door de daling van het oestrogeenniveau en de daarmee samenhangende feedback van de hypofyse en de daaropvolgende afgifte van gonadotropine. Om deze reden wordt Exemestane vaak gebruikt bij postcyclustherapie. De werkzame stof Exemestane wordt oraal ingenomen, waarvan de meerderheid al bij de eerste passage in de lever is vernietigd. De fabrikant meldt het verlies aan werkzame stof rond de 60%. Exemestane moet idealiter worden ingenomen met een vetrijke maaltijd, omdat dit de resorptiesnelheid verhoogt.

Met Exemestane is sinds begin 2003 de derde selectieve aromataseremmer van de nieuwe generatie verkrijgbaar, die echter, in vergelijking met anastrozol en letrozol, onevenredig veel hoger moet worden gedoseerd. Aangezien een tablet van 25 mg Exemestaan ​​exact hetzelfde kost als 1 mg anastrozol en 2,5 mg letrozol, kan dit punt echter worden verwaarloosd.

doseringen van Exemestane (aromasin)

Atleten gebruiken Exemestane voornamelijk met sterk aromatiserende steroïden en gebruiken elke 2-3 dagen een halve tot een hele tablet van 25 mg of als alternatief een kwart tablet per dag.

Competitie bodybuilders die hun oestrogeenspiegels vlak voor een optreden willen verlagen, gebruiken op korte termijn hogere doses, tot 25 mg per dag als een sterker effect gewenst is.

Ook vrouwen profiteren van deze werkzame stof, maar de inname is alleen zinvol voor vrouwelijke atleten om een ​​zo laag mogelijk vetgehalte te bereiken. Regelmatig gebruik verhoogt het risico op virilisatie.

Exemestan heeft nu ook zijn plaats gevonden in postcyclustherapie en wordt hier gebruikt met een kwart tot halve tablet van 25 mg per dag.

bijwerkingen van Exemestane (aromasin)

De bekende bijwerkingen van Exemestane zijn opvliegers, zweten, hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid, depressie en slaapstoornissen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!