CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden
  |  Epithalon
Epithalon, 10mg (1 vial), Magnus Pharmaceuticals

Epithalon

10mg (1 vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
50.00 €

Hoeveelheid :   

epithalon (synthetisch epithalamine)

Veel peptiden die al aanwezig waren, zijn voornamelijk gericht op spiergroei, algemene gezondheid of het onderhoud en herstel van gewrichten, pezen en ligamenten, en hebben gedeeltelijk een antiverouderingsfactor. Deze keer gaat het om het peptide Epithalon, dat gebruikt wordt tegen veroudering, met verbluffende effecten. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, vindt u hier:

algemene informatie over epithalon

Epithalon is een peptide dat specifiek gericht is op de levensduur van cellen door de activiteit van het enzym telomerase te verhogen en ook de hormonale regulatiemechanismen verstoort. Epithalon is de synthetische vorm van het lichaamseigen polypeptide Epithalamine, dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt en wordt geproduceerd in de pijnappelklier van de hersenen.

effecten en taken van epithalon

Een van de belangrijkste taken van het lichaamseigen Epithalamine, evenals het Epithalon-peptide, zijn de regulering van het metabolisme en de pijnappelklier, die onder andere het uiterst belangrijke hormoon melatonine produceert, waardoor de gevoeligheid van de hypothalamus toeneemt, die onder andere verantwoordelijk is voor allerlei vitale functies en verschillende hormoonafscheidingen, de normalisatie van de hormonale respons van de adenohypofyse, het belangrijkste deel van de hypofyse, die we al vaak hebben toegelicht in de andere artikelen "Peptidewetenschap" en de regulering van niveaus van gonadotropines, gonadale stimulerende geslachtshormonen en melatonine in het lichaam. Samenvattend reguleren Epithalamine en Epithalon de hormonale balans van het menselijk lichaam en optimaliseren ze de hormonale reacties op groei- en verouderingsprocessen, evenals stress- en oxidatieprocessen.

Epithalon is ook een van de weinige stoffen die het enzym telomerase kan activeren. Dit enzym vernieuwt de telomeren die het menselijk genoom beschermen tegen schade aan de uiteinden van de chromosomen en de celdeling reguleren. Bij elke celdeling worden deze telomeren korter, zodat enerzijds met toenemende ouderdomsfouten in de nieuwe vormingsprocessen kunnen ontstaan ​​en anderzijds de betreffende cel sterft, zodra de telomeren worden verkleind. Door de verhoogde activiteit van telomerase, in eenvoudige bewoordingen, kunnen telomeren opnieuw worden opgebouwd, waardoor hun cellulaire levensduur wordt verlengd. Deze processen zijn een van de belangrijkste factoren bij verouderingsprocessen.

Naast telomerase-activering interfereert Epithalon ook met verschillende hormonale regulerende mechanismen van het immuunsysteem en andere verouderingsprocessen. De immuunfunctie wordt genormaliseerd door Epithalon, dat een verhoogde gezondheid biedt aan reeds gewonde gebruikers van hoge leeftijd.

effect van epithalon in overzicht

  • versterkt verjongingsprocessen
  • gaat overmatige prolactine tegen
  • optimaliseert de stofwisseling
  • activeert het enzym telomerase en verlengt telomeren
  • sensibiliseert onder andere de hypofyse
  • kan het ontstaan ​​van tumoren remmen
  • ondersteunt het immuunsysteem
  • normaliseert het cholesterolgehalte
  • verbetert de bloedstroom
  • kan ontstekingen remmen

dosering / inname van epithalon

Epithalon werkt het beste bij subcutane injectie. Epithalon kan gedurende 2-3 weken als kuur worden gebruikt, waarbij het hele jaar door 5-10 mg per dag of 5 mg per dag wordt geïnjecteerd. Een kuur is bijvoorbeeld geschikt wanneer ziektegerelateerde factoren waarop epithalon een positief effect heeft, moeten worden bestreden. Voortdurend wordt er gebruik van gemaakt om een ​​constant anti-aging effect te bereiken en om de algehele gezondheid te verbeteren, ziekten tegen te gaan en de hormoonbalans constant te optimaliseren.

bijwerkingen van epithalon

Tot dusver hebben gebruikers van Epithalon geen schadelijke bijwerkingen gevonden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!