CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
SARMs
Endurobol, 5mg/tab (100 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Endurobol

5mg/tab (100 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
78.00 €

Hoeveelheid :   

endurobol (cardarine, gw-501516)

GW-501516 is een verbinding die gezamenlijk is ontwikkeld door GlaxoSmithKline (GSK) en Ligand Pharmaceuticals om obesitas en diabetes te helpen behandelen. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, vindt u hier:

algemene informatie over endurobol (cardarine, gw-501516)

Technisch gezien is het een PPAR-delta-agonist. Dit is dezelfde receptor die door beweging wordt geactiveerd. Er is aangetoond dat GW-501516 het HDL-cholesterol (het "goede" cholesterol) verhoogt en het LDL (het "slechte" cholesterol) verlaagt. Het verhoogt ook het uithoudingsvermogen, zodat de atleet een boost krijgt bij het beoefenen van cardiovasculaire oefeningen. GW-501516 verhoogt de opname van glucose, wat een mooie manier is om te zeggen dat de bloedsuikerspiegel gemakkelijker door spiercellen wordt opgenomen, zodat de spieraanmaak sneller en sneller begint. Op dezelfde manier stimuleert het vetzuren in de cellen om als brandstof te worden gebruikt - aangezien glucose in spiercellen wordt getransporteerd, moet de energie afkomstig zijn van vet, dat in toenemende mate wordt gebruikt als brandstof. Dit is allemaal goed spul.

effecten van endurobol (cardarine, gw-501516)

Sommigen hebben dit nieuwe medicijn 'oefening in een fles' genoemd, omdat het de effecten van lichaamsbeweging nabootst zonder het te hoeven doen; of beter nog, als je aan lichaamsbeweging doet, versterkt het de effecten ervan. Wat is het addertje onder het gras? Een grote eigenlijk. GSK stopte met het ontwikkelen van de stof nadat de dierproeven een zorgwekkende conclusie hadden getrokken. De ratten die werden gebruikt om deze stof te testen, ontwikkelden aan het einde van hun leven veel sneller kanker dan normaal. Het is vermeldenswaard dat de doses van de stof en de duur van de behandeling veel hoger en langer waren dan bij een normale vetverliescyclus. Vergeet niet dat het medicijn werd getest als een langdurige behandeling voor mensen met diabetes en hart- en vaatziekten. Helaas betekenden die resultaten dat hun proef moest worden stopgezet en het is zeer onwaarschijnlijk dat dit medicijn ooit op de markt komt.

Moet je je zorgen maken? Moet je het proberen? In werkelijkheid waren de doses die de wetenschappers op die ratten gebruikten buitensporig hoog en duurde het experiment de hele levensduur van de dieren. Als u besluit om het eens te proberen, moet u veel verstandiger doses nemen en zeker niet uw hele leven lang. Andere kortere onderzoeken met lagere doses wezen op de tegenovergestelde conclusie: GW-501516 was beschermend tegen kanker. Veel mensen zullen nog steeds niet overtuigd zijn en zullen zo ver mogelijk weg blijven van deze compound. U beslist zelf.

dosering van endurobol (cardarine, gw-501516)

Een normale dosis is 10 mg, maar sommige mensen kunnen tot 20 mg gaan. Deze dosering is zowel voor mannen als voor vrouwen. De halfwaardetijd is 20 tot 24 uur, dus één keer per dag doseren is voldoende. Zelfs bij de lage dosis van 10 mg zou het voldoende moeten zijn om het verbeterde cardio-uithoudingsvermogen te voelen en in een caloriebeperkt dieet zal het een geweldige aanvulling zijn op uw vetverliesstapel.

Andere namen: GW-501516, Cardarine

Half-Life: 20-24 uur

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!