CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden
  |  DSIP
DSIP, 5mg (1 vial), Magnus Pharmaceuticals

DSIP

5mg (1 vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
57.00 €

Hoeveelheid :   

dsip (delta slaapinducerende peptide)

Als je worstelt met slapeloosheid en er echt iets aan wilt doen, zul je merken dat DSIP-peptide de sleutel is tot diepe en genezende rust. Wanneer u dit peptide gebruikt, dat injecteerbaar is, zult u vrijwel onmiddellijk kunnen genieten van een betere nachtrust.

DSIP staat voor Delta-slaapinducerend peptide. Dit type peptide is geclassificeerd als een neuropeptide en het werkt door spindel- en delta-EEG-activiteit te induceren en door motorische activiteit te verminderen.

Hoewel informatie over dit peptide ontbreekt, in tegenstelling tot informatie over andere peptiden, zoals Somatropin en HCG, vinden echte gebruikers dat deze formule de kracht heeft om hen heel goed te laten slapen, zelfs als ze last hebben van slapeloosheid of onrustige slaap voor een lange tijd.

Dit is een peptide dat door slapelozen wordt gewaardeerd en velen vinden dat het ongemak van het injecteren van dit peptide, seconden ongemak, het voordeel in ruil daarvoor zeker waard is.

algemene informatie over DSIP (delta sleep inducing peptide)

Dit peptide werd halverwege de jaren 70 ontdekt door een groep Zwitserse wetenschappers. Ze isoleerden het peptide uit het hersenbloed van konijnen die in slaap waren gebracht. Deze groep wetenschappers ontdekte dat het peptide de slaap reguleerde door een soort slaap op te wekken die bekend staat als slow-wave sleep.

In de moedermelk van zogende moeders zijn stoffen gevonden die vergelijkbaar zijn met het DSIP-peptide.

effecten van dsip (delta slaapinducerend peptide)

Dit peptide wordt gebruikt om mensen te helpen in slaap te vallen en in slaap te blijven. Delta-slaap-inducerende peptide is populair bij bodybuilders die via hun trainings- en suppletieregimes hebben geleerd over de kracht en het potentieel van peptiden. Dit peptide kan op zichzelf worden gebruikt om gebruikers te helpen beter te slapen, of het kan worden gestapeld met andere peptiden om een ​​goed afgerond suppletieprogramma te creëren.

DSIP verlaagt de basale cortisolspiegel en blokkeert de afgifte van dit negatieve hormoon. Het maakt het lichaam ook gemakkelijker om LH (luteïniserend hormoon) af te geven. Bovendien maakt het het lichaam gemakkelijker om somatotropine af te geven als gevolg van diepe slaap en wordt de productie van somatostatine geblokkeerd, wat een belangrijke factor is die de spiergroei beperkt.

Dit peptide kan mensen helpen om met stress om te gaan. Bovendien kan het de kracht hebben om de symptomen van onderkoeling te verlichten. Het staat ook bekend als een effectief middel om de bloeddruk en contracties die myocardiaal zijn te normaliseren. Het kan ook anti-oxidant voordelen bieden (celbeschadiging vertragen).

Resultaten van peptide zullen van persoon tot persoon verschillen, het is een feit dat niet iedereen even goed reageert op de behandeling van DSIP. Aangezien dit peptide nog steeds wordt bestudeerd en aangezien de resultaten van onderzoeken erg uiteenlopen, zullen gebruikers hun eigen resultaten moeten volgen en hun eigen oordeel moeten vellen over de effectiviteit van DSIP.

dosering van dsip (delta sleep inducin peptide)

Zoals de meeste peptiden, heeft deze formule een gedroogd formaat, wat betekent dat je het zelf moet reconstitueren. Hierbij moet u bacteriostatisch of steriel water gebruiken, beide zijn veilig voor injecties. Zodra het poeder in de injectieflacon is verdund en in vloeibare vorm is, wordt het vervolgens teruggetrokken en geïnjecteerd met behulp van insulinespuiten. Als het gaat om zelfinjectie, is het erg belangrijk om jezelf te onderwijzen en voorzichtig te zijn. Peptiden worden meestal intramusculair of subcutaan (IM of Subq) geïnjecteerd.

Peptiden worden meestal geleverd met volledige instructies, dus u zou deze instructies moeten kunnen lezen om erachter te komen hoe u de oplossing kunt maken en deze vervolgens kunt injecteren. We raden u echter aan om met uw arts te praten over hoe u deze formule veilig kunt injecteren. Het zal de sleutel zijn om van de voordelen van DSIP te genieten en het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!