CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Drostanolone Enanthate, 200mg/ml (10ml vial), Magnus Pharmaceuticals

Drostanolone Enanthate

200mg/ml (10ml vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
58.00 €

Hoeveelheid :   

drostanolone enanthate

Drostanolon enanthate is, net als de kortetermijnester, drostanolonpropionaat, een DHT-derivaat, dat voornamelijk wordt gebruikt bij de voorbereiding op de wedstrijd of voor het dieet en voor de opbouw van hoogwaardige spiermassa.

Het wordt duidelijk gedemonstreerd tijdens een wedstrijdvoorbereiding of dieet en dit wordt op verschillende manieren bereikt: Omdat het in geen enkele dosering kan worden gearomatiseerd, ongeacht de ester, hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken over zijn vorm. Integendeel, door gebrek aan aromatisering van oestrogenen zijn vetopslag en ophoping van water in het onderhuidse vetweefsel uitgesloten. Net als drostanolonpropionaat heeft ook het drostanolon enanthaat anti-oestrogene eigenschappen, wat natuurlijk gunstig is tijdens een dieet.

algemene informatie over drostanolon enanthate

Bovendien werkt drostanolon enanthaat als een aldosteron-antagonist, wat resulteert in een verhoogde uitscheiding van natrium en water. Drostanolon heeft een soortgelijk effect met steroïden, zoals stanozolol en fluoxymesteron, die ook een diuretisch effect hebben als tegenhanger van aldosteron en de gebruiker helpen om een ​​"droge" uitstraling te krijgen, op voorwaarde dat het lichaamsvetgehalte al in een zeer laag bereik is.

Als sterk androgeen helpt drostanolon ook om voldoende bijt te krijgen tijdens de training, zelfs als een wedstrijddieet zwaar is voor het lichaam en de zenuwen. Ondanks het calorie- en koolhydraatarme dieet spreken gebruikers tijdens de training van een sterke pomp en als dat al het geval is, dan slechts minimaal vermogensverlies. Vooral in combinatie met steroïden zoals testosteron, stanozolol en trenbolon, kan drostanolon niet alleen een kracht, maar ook spierverlies tijdens een hard dieet voorkomen.

Als je van sporten houdt, weet je dat steroïden de maximale kracht van de spieren vergroten, maar dat er een beperkende factor is, die erg moeilijk te beheersen is: de spraak gaat natuurlijk over het centrale zenuwstelsel (CZS). Dihydrotestosteron (DHT) en DHT-derivaten beïnvloeden het CZS in positieve zin en kunnen helpen om sneller te herstellen na zware trainingseenheden en langdurige voorbereidingsfasen van de competitie. Gebruikers verwijzen over het algemeen naar een sterk versnelde regeneratie, zowel fysiek als mentaal. Atleten die zich moe en gechipt voelen tijdens een dieet en ooit drostanolone enanthate hebben gebruikt, vroegen zich vaak af waarom ze dit medicijn niet eerder hadden ontdekt.

bijwerkingen van drostanolon enanthate

De bijwerkingen van drostanolon enanthaat zijn de gebruikelijke voor DHT-derivaten zoals vette huid en acne, haargroei op het lichaam en verlies van hoofdhaar, verhoogde bloeddruk, verslechtering van de bloedvetwaarden en verhoogde agressiviteit. Met een DHT-blokker zoals Finasteride (zie ook bijbehorend hoofdstuk) kan men deze bijwerkingen niet beheersen, aangezien drostanolon al een afgewerkt DHT-derivaat is en niet langer hoeft te worden omgezet in DHT - dus een medicijn dat de conversie naar DHT blokkeert, van neemt hier natuurlijk niet op.

dosering van drostanolon enanthaat

Hobby-sporters die drostanolon nog niet hebben gebruikt, gebruiken meestal 200, maximaal 400 mg per week, en combineren hier met een depot-testosteron om een ​​solide, hoogwaardige spieropbouw te bereiken. Tijdens een dieet wordt vaak trenbolon of stanozolol toegevoegd.

Bodybuilders gebruiken drostanolon enanthaat in doseringen vanaf 600 mg per week en combineren ook met testosteron, trenbolon en / of stanozolol, maar ook stapels met fluoxymesteron zijn erg populair om maximale spierhardheid te bereiken.

Vrouwen gebruiken drostanolon over het algemeen niet vanwege de hoge androgeniteit.

postcyclustherapie

Drostanolone enanthate dringt diep door in het lichaamseigen hormoonsysteem en vertraagt ​​snel de testosteronproductie. Gebruikers zijn hiervan op de hoogte; en daarom letten ze bij het afbreken op intensieve postcyclustherapie (PCT) met clomifeen en / of tamoxifen, evenals HCG in geval van twijfel.

Een andere manier om het testosteronniveau snel terug te brengen naar het normale bereik is het gebruik van triptoreline, zie hiervoor het profiel. Vanwege de lengte van de enanthate-ester beginnen gebruikers ongeveer 10 dagen na de laatste injectie met de PCT.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!