CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Stimulerende Middelen
  |  DMAA
DMAA Rapid, 50mg/tab (30 tabs), Knoll Pharmaceuticals

DMAA Rapid

50mg/tab (30 tabs)
Knoll Pharmaceuticals
|
40.00 €

Hoeveelheid :   

dmaa (1,3 dimethylamylamine)

1,3 Dimethylamylamine is ook bekend als DMAA. Het is een ongelooflijk krachtige organische verbinding en stimulans die wordt gewonnen uit geraniums. Hoewel het vaker wordt gebruikt als een pre-workout supplement door atleten en bodybuilders, heeft 1,3 Dimethylamylamine ook een breed scala aan nootropische effecten die de mentale prestaties kunnen verbeteren.

dmaa (1, 3 dimethylamylamine) effecten

Hoewel alle werkingsmechanismen voor dit supplement nog steeds niet volledig worden begrepen, is het algemeen aanvaard door experts en onderzoekers dat DMAA voornamelijk werkt om de krachtige neurotransmitter norepinephrine vrij te geven.

Dit is een van de adrenale neurotransmitters die onze niveaus van aandacht, focus, energie, motivatie en mentale alertheid regelt.

Het supplement wordt normaal via het darmkanaal in de bloedbaan opgenomen en kan dan de bloed-hersenbarrière passeren. Dit maakt effectief toegang tot het centrale zenuwstelsel mogelijk.

Er zijn ook aanwijzingen dat 1,3-dimethylamylamine de afgifte van dopamine stimuleert, een andere krachtige stemmingsverbeterende neurotransmitter.

Dopamine is verantwoordelijk voor de uitvoerende functie met betrekking tot focus en concentratie, evenals het controleren van beweging en dient als onderdeel van de positieve feedbacklus van ons beloningssysteem.

dmaa (1, 3 dimethylamylamine) voordelen

DMAA is een stimulerend middel voor het centrale zenuwstelsel en er zijn een groot aantal potentiële voordelen die verband houden met cognitieve vaardigheden. Dit betekent in de eerste plaats een aanzienlijke toename van energie en focus.

Dit kan veel mensen helpen, van atleten en studenten, thuisblijvende moeders tot werknemers in een professionele omgeving. Bovendien is bekend dat DMAA de zintuigen verhoogt en zelfs leidt tot een gevoel van euforie (waarschijnlijk als gevolg van de verhoogde afgifte van dopamine).

Het supplement is vooral handig voor atleten die aan krachttraining doen. Door de toename van energie kan het een uitstekend hulpmiddel voor de training zijn. De extra focus en motivatie kunnen helpen om je tolerantie voor pijn te verminderen, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je in staat te stellen door te gaan en intense trainingssessies te voltooien.

Een interessant voordeel is vasoconstrictie, wat betekent dat het de doorbloeding vermindert en een effectieve methode is om spiergroei op een veel lager intensiteitsniveau te stimuleren. De bloeddruk stijgt met een dosisafhankelijke snelheid, maar zonder een overeenkomstige verhoging van de hartslag.

Door de stimulerende effecten kan dit supplement ook waardevol zijn bij vetverlies. Dit lijkt een thermogeen effect te hebben, het metabolisme te verhogen en een efficiënter gebruik en vetverbranding mogelijk te maken. Studies hebben aangetoond dat dit supplement, in combinatie met cafeïne en andere typische commerciële vetverbrandingrediënten, de stofwisseling met 35% verhoogt ten opzichte van een placebo.

dosering van dmaa (1, 3 dimethylamylamine)

De typisch aanbevolen DMAA-dosering ligt tussen 25 en 75 mg. Dit kan meerdere keren per dag worden ingenomen, maar over het algemeen is slechts één dagelijkse toediening nodig en aanbevolen.

Het wordt vaak ongeveer 30 minuten voor een intensieve studiesessie of training gebruikt, of op elk moment dat je denkt dat een shot extra energie van pas kan komen.

De positieve effecten van dit supplement houden een paar uur aan, hoewel mensen die geen energie-'crash 'ervaren, merken dat dit nog langer aanhoudt.

dmaa (1, 3 dimethylamylamine) bijwerkingen

Er zijn een aantal meldingen geweest van bijwerkingen die verband houden met dit supplement. De meest voorkomende hiervan is een merkbaar gebrek aan energie of een paar uur 'crashen' na het nemen van DMAA. Sommige mensen ervaren dit natuurlijk helemaal niet. Bijkomende bijwerkingen kunnen een aanzienlijke verhoging van de bloeddruk zijn. In uiterst zeldzame situaties kan het ook leiden tot een verhoogde hartslag.

De meeste gevaarlijke bijwerkingen die aan de FDA zijn gemeld, zijn te wijten aan het feit dat gebruikers veel hogere doses innemen dan aanbevolen. Veel van deze gebruikers nemen uiteindelijk tot 500 of zelfs 1.000 mg per dag in. Neem niet meer dan 25-75 mg per keer en beperk het gebruik tot niet meer dan een of twee keer per dag.

U mag ook geen 1, 3 dimethylamylamine combineren met andere stimulerende middelen voor het centrale zenuwstelsel of nootropica die een effect hebben op de adrenerge systemen. Aangezien dit een stimulerend middel is, kan het ook een goed idee zijn om te overwegen het supplement niet elke dag te gebruiken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!